Puistojatkot
Puistojatkot

Urbaanin kulttuurin olohuone aukeaa helsinkiläisille huomenna

Sen piti olla ihan tavallinen juttukeikka. Kävin pari viikkoa sitten haastattelemassa Konepajan Brunon tuotantotiimiä tuloillaan olevasta kaupunkikulttuurikeskittymästä. Asia johti toiseen, ja yhtäkkiä huomasin olevani hommassa mukana kaulaani myöten. Se ehkä kertoo, kuinka kiinnostavasta projektista on kysymys!

Konepajan Bruno lupaa olla olohuone urbaanin kulttuurin rakastajille. Vallilalaisen tehdasmiljöön sisältämä taide-, kulttuuri- ja hengailukeskittymä on kuin maukas palanen Berliiniä Helsingissä. Olkoon kuinka klisee tahansa, sitä on todella odotettu ja kaivattu.

Konepajalta löytyy koko kesän ajan taidetta, katuruokaa, juomaa, terassi, klubeja, kirppiksiä, keikkoja, joogaa sekä kaikille avoinna oleva Ceative Space, jonka ideana on tarjota luovan alan toimijoille matala kynnys järjestää näyttelyitä, performansseja tai työpajoja. Avajaisissa Brunossa nähdään Mikko Rekosen (Sydän, Sydän), Ilta-Marian, Jyrki Riekin & Marko Lukkosen sekä Lauri Levolan taidetta. Konepajan tiloissa tulee toimimaan myös barber shop, tatuoija ja MEIKÄLÄISEN SECOND HAND -LIIKE!

Oh The Irony Second Hand on auki perjantaisin ja lauantaisin koko kesän.
Oh The Irony Second Hand on auki perjantaisin ja lauantaisin koko kesän.
Street Gastro vastaa Konepajan ruokatarjonnasta
Street Gastro vastaa Konepajan ruokatarjonnasta

Brunon avajaisia juhlitaan huomenna lauantaina 28.6. Päivällä tiloihin on vapaa pääsy, joten tulkaa tutustumaan, pyörimään, nauttimaan, hengailemaan, moikkaamaan tai tekemään mitä tykkäätte! Iltabileissä esiintyvät Hisser sekä Detalji. Nähdään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *