Sanan voimalla
Sanan voimalla

Pääkirjoitus: Kiitos lukijoille!

Apu on Suomen suurin viikkolehti! Kansallisen Mediatutkimuksen tuore mittaus kertoo, että meillä on peräti 366 000 lukijaa joka ikinen viikko. Se on iso joukko suomalaisia. Kun mukaan lasketaan ne, jotka seuraavat apu.fi-verkkosivujamme, tavoitamme viikoittain huikeat 417 000 silmäparia.

Marja Aarnipuro
Marja Aarnipuro

Apua lukevat yhtä lailla miehet kuin naisetkin. Lukijamme ovat pääasiassa yli 45-vuotiaita toimihenkilöitä, työntekijöitä tai eläkeläisiä. Puolet heistä asuu omistamassaan omakotitalossa ja lähes kaikilla on auto tai jopa kaksi. Tyypillisesti Avun lukijat asuvat yhden tai kahden hengen talouksissa. Heitä löytyy niin kaupungeista kuin maaseudultakin.
Avun lukijamäärä kasvoi neljä prosenttia edellisestä mittauksesta. Kasvu on lehtimaailmassa nykyään kovin harvinaista. Meille Avun kasvu kertoo, että lehteä kannattaa kehittää. Suomalaiset haluavat arkeensa hyviä tarinoita, tiukkaa asiaa, rahanarvoista hyötytietoa ja ajanvietettä.
Tänä vuonna olemme julkaisseet jokaisen kuukauden ensimmäisenä numerona Suur-Avun, jossa on entistä enemmän luettavaa. Uudistus on otettu niin hyvin vastaan, että olemme päättäneet jatkaa Suur-Apujen tekemistä myös ensi vuonna, kun Apu täyttää 85 vuotta.
Suuri lukijamäärä tuo mukanaan ison vastuun. Se velvoittaa meitä tekemään entistä laadukkaampaa sisältöä ja ajankohtaisempaa journalismia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *