Sanan voimalla
Sanan voimalla

Pääkirjoitus: Suur-Apu tulee!

Suomi täyttää pian sata vuotta. Me juhlimme tarjoamalla lukijoillemme entistä enemmän hyvää ja ajankohtaista luettavaa.

Marja Aarnipuro
Marja Aarnipuro

Vuonna 2017 jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on Suur-Apu, joka on kaikin puolin isompi. Näissä erikoisnumeroissa on perus-Apuun verrattuna 24 lisäsivua. Suur-Avut ovat suurempia myös sivukooltaan.

Me uskomme edelleen printtiin. Tiedämme, että fiksut suomalaiset haluavat sähköisen hälinän keskellä tarttua hyvin tehtyyn lehteen, joka tarjoaa elämyksellisiä tarinoita ja selittää maailmanmenoa.

Painettu lehti on nautinnon väline. Kun annan jollekulle lehden, vastaus on aina sama: ”Ihanaa!” Kukaan ei sano niin, jos vien tuliaisiksi linkin.

Netissä moni on hukassa. Mihin siellä voi luottaa? Sähköisessä viidakossa kuka tahansa voi väittää mitä tahansa. Mielipiteetkin näyttävät uutisilta.

Journalistien ammattitaitoon kuuluu lähdekritiikki. Me tarkistamme tiedot ja käytämme pelkästään luotettavia lähteitä. Kuuntelemme eri osapuolia ja haastattelemme parhaita asiantuntijoita. Juttuihimme voi varmasti luottaa.

Jokaisessa Suur-Avussa on ajankohtaisten reportaasien ja henkilöhaastattelujen lisäksi Pintaa syvemmälle -kokonaisuus, jossa pureudumme kulloiseenkin teemaan monesta eri näkökulmasta useiden toimittajien ja kuvaajien voimin. Sukellamme pintaa syvemmälle.

Eikä tässä vielä kaikki: Yrjö Raution Yhden miehen komitea palaa sivuillemme kerran kuussa. Uskon, että viihdytte kanssamme myös ensi vuonna!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *