Sininen kirjahylly
Sininen kirjahylly

Sadetta Berliinissä

sonn2 sonn3

Miksi Berliinissä tulee mieleen mennä töhertelyvihon kanssa kahvilaan, mutta Helsingissä ei? An einem Sonntag im August on suosikkipaikkojani. Kahvilassa saa vegepurilaisia, esimerkiksi Elvis-hampurilaisen, jossa on banaania ja maapähkinävoita! (En ole vielä uskaltanut kokeilla.) Toiseksi viimeisenä päivänä Berliinissä satoi kuin saavista kaatamalla, menin kyseiseen kuppilaan ja istuskelin siellä kirjoittamassa vihkoon, kunnes takki oli kuivunut. Huoneistossa on aiemmin ollut homoklubi, mistä muistona katossa on riettaita homostelufreskoja. Ihana paikka!

sonn

Lauteet baarissa!

ber4

Kirjakauppojen lisäksi heikkouteni Berliinissä ovat ihanat paperikaupat. Pidän lyijykynistä ja eniten pidän Faber Castell -lyijykynistä, mutta niitä on Suomessa vaikea löytää. Ja kuka voisi vastustaa metallista miniskaalatikkua (Rumold)?

ber5

Eräs pakollinen kohde jokaisella Berliinin matkalla on Modulor: kolme kerrosta täynnä paperi- ja askartelutavaraa sekä taide- ja käsityötarvikkeita. Ostin mm. japanilaista puuvillaa sekä vahattua puuvillanarua, jonka merkki on Kumihimo!

ber6

Goodbye to Berlin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *