Äärihumanismia ja suvaitsevaisuutta

Valtaeliittiä myötäilevät Äärihumanisti-verikoirat saavat näppylöitä ja hengenahdistusta perussuomalaisten aidosta suvaitsevaisuudesta, kun he suvaitsevat liikkeessään myös ääriliikkeitä. Nykyiset valtapuolueet edustavat äärihumanistisen gestapon egoistista apartheid-politiikkaa, joten äärihumanismi on Hitleriäkin vaarallisempi valheen ja eksytyksen oppi.

Tällaista kommentointia sain eiliseen blogiini facebookissa ja koko keskustelu on avoimella sivullani kaikkien halukkaiden luettavissa. Kirjoittaja ilmoittaa, että ei itse ole perussuomalainen, joten hänen mielipiteensä ovat sitten ihan hänen omiaan.

Eipä tästä sen enempää, kuin että itse olen viimeksi käyttänyt näin ylevää kieltä viisivuotiaana. Raapustin silloin sarjakuvia puotipaperista karhulangalla ompelemiini vihkoihin ja vaikutteita sain Villi Länsi ja Tex Willer -sarjakuvista sekä Merirosvo-purukumin keräilykuvista. Ainoassa tallella olevassa hengentuotteessa raukkamainen Montanan sheriffi ampuu uljaan merirosvo Melledin metsään kuoliaaksi ja veriruntiksi.

Tästä perusuomalaisten aidosta suvaitsevaisuudesta on nähty paljon esimerkkejä. Viimeisimpänä on erään aktiivijäsenen eilen illalla perustama fb-ryhmä Lakkautetaan pakolaiskeskukset. Jo tähän aamuun mennessä jäseniä näkyy olevan satakunta ja lisää tulee varmasti. Pääteemana on maanpuolustuksen ja pakolaiskeskusten asettaminen vastakkain. Eräs keskustelija jo lupasi vaihtaa taloonsa uunilämmityksen, jossa käyttää polttoaineena jatkuvasti maahan virtaavia uusiutuvia luonnonvaroja.

Keskustelun taso tullee siis olemaan suunnilleen tätä luokkaa ja syykin siihen on ihan selvä. Ensimmäiseksi ryhmään ilmoittautuivat juuri ne samat facebookissa huseeraavat henkilöt, jotka laukovat rasistisia kommentteja kaikilla vastaavilla sivuilla. Kyseessä on tietenkin ”huumori”. Ensimmäisten joukossa oli rohkea  Astrid-muija Trueshit, joka ei jostain syystä käytä koskaan oikeaa nimeään. Hänet on tietääkseni poistettu facebookista monta kertaa, mutta hän tulee aina takaisin jollain Astrid Thorsin nimestä väännetyllä ”taistelijanimellä”.

Odotettavissa on siis älyllistä keskustelua aidossa perussuomalaisessa suvaitsevaisuuden hengessä. Äärihumanistit siellä luultavasti syödään elävältä, mutta tuskinpa he sivulla muutenkaan kovin kauan viihtyvät. Ajattelun yksipuolisuus ja pahasti ontuva oikeinkirjoitus aiheuttavat heille näppylöitä ja hengenahdistusta.

Kommentit (11)
  1. Marko Ruostetoja
    9.11.2011, 11:26

    Itse asiassa tuon mystisen Astrid-muijan huumori on parhaimmillaan oivaltavaa.

  2. En vieraillut vielä mainitsemallasi fb-sivulla, mutta kuulostaisi järkeenkäyvältä lakkauttaa ensin vastaanottokeskukset ja sitten vasta alkaa pakon edessä karsimaan varuskunnista tai hätäkeskuksista. Kannatetaan!

Kommentointi suljettu.