Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Elintasosurffarit meritaksissa

– Neljä viidestä laittomista maahan pyrkijöistä on 18-50 vuotiaita terveitä ja hyväkuntoisia miehiä. Tämän ikäiset ja kuntoiset suomalaiset miehet puolustaisivat isänmaataan. Siksi tulijat eivät näyttäisi täyttävän pakolaisstatusta, Slunga-Poutsalo napauttaa.

Näin reippaasti nimeää Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sisällisotaa pakenevat miehet elintasosurffareiksi ja käytännössä sotilaskarkureiksi Suomen Uutisissa.

Voisin tietysti kysyä kenen joukoissa Syyrian sisällissotaa pakenevien pitäisi puoluesihteerin mielestä taistella, ISISin, al-Assadin, Hizbollahin vai al-Nusran, mutta jätän kysymättä. Voisin myös kysyä puolustaisivatko vaikkapa siviilipalvelusmies Jussi Halla-aho ja varusmiespalvelunsa kesken jättänyt Olli Immonen asein isänmaata, mutta jätän senkin kysymättä.

Sen sijaan kerron kuvotuksesta, jota tunnen seuratessani tätä häikäilemätöntä leimaamista ja oman suosion kasvattamista sen avulla. Joillekin poliitikoille inhimillisyys ei merkitse mitään, vaan he näyttävät haluavan sysätä kaikki pakolaiset takaisin Välimereen. Hukkukoot, kuolkoot, ei kuulu meille.

Tämä vahingoniloisen häijy piittaamattomuus leviää kuin tauti. Joku keksii jotain ilkeää ja toiset toistelevat sitä ihastuneina. Jussi Halla-aho keksi nimetä pakolaiset meritaksilla saaapuviksi iphone-miehiksi.

jha iphonemiehet

Tähän meritaksiin ihastui Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman ja päätti napsaista itselleenkin pari irtopistettä. Vielä pahemmaksi pistää nettimöläytyksistään tunnettu Perussuomalaisten varavaltuutettu Olli Sademies.

sademies 20.8.15

Minä en ymmärrä tällaista epäinhimillisyyttä. Varteenotettavien poliitikkojen puheet eivät enää millään tavalla poikkea nettipersoona Sakarias Lehtomäen jutuista. Käänteisestä piruilustaan tunnettu Lehtomäksi voisi ihan hyvin olla näillä näytöillä varteenotettava poliitikko, jonka syvällisä viisauksia lehdet toistelisivat.

sakarias

Se on tosiasia, että pakolaisia tulee nyt paljon myös Suomeen. Ratkaisu ei ole heidän hukuttamisensa Välimereen eikä ampuminen Suomen rajalle. Heidät on kansainvälisten sopimusten nojalla otettava maahan ainakin siksi aikaa, että heidän asemansa selvitetään. Iso osa heistä tullaan palauttamaan, mutta sen asian hoitavat viranomaiset. Siihen ei tarvita agitaattorien raivoon piiskaamia kansanjoukkoja.

Netin raivopäiden tulisi esittää itselleen Helsingin Sanomien Pekka Mykkäsen esittämät kysymykset:

Tuleeko mieleen pilkata suomalaisen bussi- tai junaturman uhreja tai heidän omaisiaan? Tuleeko mieleen kiistää kouluampumisista selvinneiden ja niissä kuolleiden omaisten hädän aitous? Mennä porukalla nälvimään yhä eläviä Karjalan evakkoja, Aasian tsunamin tai Estonian lauttaturman uhrien omaisia?

Ja tässäkö on se elintasosurffausta harrastava iphone-mies, joka on jättänyt perheensä etsiäkseen leveämpää leipää sen sijaan että taistelisi isänmaansa puolesta naapuriaan vastaan joissain sisällissodan asemiesten joukoissa?

10984129_895487130517719_4737502962889045887_n

Pisteitä keräävät inhopopulistit aiheuttavat jokaisessa inhimillisyyden rippeet säilyttäneessä suunnilleen tällaisen reaktion:

yöök

Päivitys 21.8. klo 22.50

Kaikille kommentoijille tiedoksi, että tämä blogi ei ole mikään  MV tai muu rasistinen roskasivu. Kaikki rasistiset kommentit tullaan poistamaan välittömästi.