Tuherrus sulla on housuissasi

Suunnilleen noin olisivat molemmat isoäitini sanoneet, jos olisivat eläneet riittävän kauan lukeakseen Timo Soinin uusinta plokitekstiä Lässytys lyö takaisin. Ulkoministeri kirjoittaa taas tajunnanvirtaa, jota todennäköisesti kukaan ei ymmärrä. En edes yritä analysoida tekstiä, mutta nostan esille siitä hyvin helpolla nettihaulla löytyviä asioita, jotka todistavat Soinin lässytyksen todellakin lyövän takaisin.

On erilaisia mielipiteitä. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää. Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen.

Tätä demokratiaan kuuluvaa puidenhalailua ja kiviterapiaa löytyy perussuomalaisten omista riveistä enemmän kuin muista puolueista. Maaliskuussa 2015 Hanna Mäntylä joutui selittelemään rokotekriittisyyttään ja teki sen niin vakuuttavasti, että hänestä tehtiin hallituksen sosiaali- ja terveysministeri.

Viime syksynä kansanedustaja Ari Jalonen vaati kalevalaista jäsenkorjausta ja kuppausta otettavaksi mukaan julkiseen terveydenhoitoon. Jo keväällä 2013 Ari Jalonen jäsesti yhdessä toisen perussuomalaisen kansanedustajan kanssa eduskunnan tiloissa seminaarin homeopatiasta ja kiinalaisesta lääketieteestä.

Vihertuherrus sai täystyrmäysen Sveitsissa. Rahanjako kansalaispalkkaan sai kansaäänestyksessä murskatuomion. Eikö raha kasvakaan puissa, josta sitä voisi poimia suoraan automaattiin. Rahaa ei saakaan seinästä ilmaiseksi. Mikä tappio.

Näin ivallisesti puhuu perustulosta ministeri, jonka hallituksen kärkihankkeisiin kuuluu perustulo.

Soini ei taida tietää onko hän hallituksessa vai oppositiossa. Hallituksen ministeri puhuu omilleen yhtä ja virallisesti toista. Oikeastaan hän ei edes puhu, vaan suoltaa sanoja jostain puppugeneraattorista pitääkseen yllä sutkauttelevan miehen mainettaan. Hänen ikäväkseen äänestäjät ovat kuitenkin jo aikoja sitten huomanneet, että lässytyksellä ei enää pärjää. Se lyö aina takaisin.

Ei kiitos, ei enää tällaisia puheita ulkoministeriltä ja hallituspuolueen puheenjohtajalta. Kansaa rupeaa tympäisemään asian puuttuminen ministerin puheista. Koska aloitin vanhan kansan karkeilla viisauksilla, niin lopetan myös yhden vanhan kansan jäärän eli kirjailija Heikki Turusen viisauteen:

– Yhtä tyhjää lätinää kuin hevosen veteen paskantaminen.

 

 

 

 

Kommentit (26)
 1. Samppa Haapavaara
  6.6.2016, 15:20

  Ei ole vahinko, että soinismit läimivät kommunisteja. Onhan persujen tuleva kannatus aitojen kommunistien luokkaa. Eli STP ja SKP. Eli 0,0%

  Näin hillotolppa sulaa kusitolpaksi.

 2. Teemu Laitinen
  6.6.2016, 15:24

  Soinin uusimman plokin luettuani aivot lyö tyhjää. Ei tiedä mistä kohtaa höttöpalloa tarttuisi kiinni, mutta onneksi Saku on taas pystynyt tiivistämään kaiken olennaisen. Kiitos

Kommentointi suljettu.