Ihmisvihaa

Eilen facebookiin oli perustettu ryhmä nimeltään Irti SETA:n otteesta. Ryhmän kuvaus kuuluu lyhyesti, että ”jatkuva homottaminen tympii meitä heteroita”. Pikainen vilkaisu ryhmän keskusteluun kertoi ihan kaiken tarpeellisen.

Eräs nainen selitti asiallisesti nykyistä adoptiolainsäädäntöä. Hänen kimppuunsa kävi omien sanojensa mukaan Mensaan riittävällä äo:lla varustettu herrasmies, joka käski mm. lesbon painua nuolemaan p****a.  Jos ihminen on noin älykäs, niin hän voisi käyttää kapasiteettiaan vaikkapa oikeinkirjoituksen opettelemiseen ja sivistyksen hankkimiseen. Tai ainakin käytöstapojen.

Näinhän tämä keskustelu aina menee. Kansanedustaja Pentti Oinonen antoi omilla homopuheillaan esimerkin ja tähän signaaliin reagoitiin välittömästi. Oinosen puheet ymmärrettiin niin, että homot ovat vapaata riistaa ja heidän kimppuunsa voi sanallisesti käydä käytöstavoista piittaamatta.

Ryhmän jäseninä näkyvät olevan kaikki tutut maahanmuuttajavastaisilta sivuilta. Oiken ihmetyttää, miten nämä ihmiset jaksavat perustaa aina vain uusia ryhmiä ja lisätä niihin toisiaan, vaikka heille ihan hyvin riittäisi yksi ainoa ryhmä. Sen nimenä voisi olla vaikkapa Erilaisten ihmisten ahdasmieliset vihaajat.

Ryhmään on melko varmasti tietämättään liitetty myös ainakin Kimmo Sasi, Kimmo Kiljunen, Päivi Lipponen ja Eero Heinäluoma. He varmaan ihastuvat suunnattomasti löytäessään itsensä tällaisesta seurasta.

Perustajana on perussuomalaisten Kangasalan paikallisosaston sihteeri-taloudenhoitaja ja Pirkanmaan piirihallituksen jäsen Jani Viinikainen. Sama mies perusti pari viikkoa sitten ryhmän Lakkautetaan pakolaiskeskukset. Hän toimii myös ryhmässä Perussuomalaisten sinivalkoinen Suomi, jossa mainostetaan hakaristillä varustettua Arjala-olutta  ja käsketään julisteella neekeriä menemään pois.

Viinikainen tarjosi tällä sinivalkoisella sivulla aids-raiskaajalle niskalaukausta. Hän jakaa jatkuvasti Finnish Defence Leaguen linkkiä facebookissa ja lähetti 7. marraskuuta eräälle kaverilleen Kansallisen Vastarinnan linkin. Tämä vastarintaliike on se avoimen natsimielinen ryhmä, johon hakeminen aiheutti kansanedustajan avustajan eron.

Nyt joku taas kysyy, että mitä minulla on perussuomalaisia vastaan. Vastaan kuten ennenkin, että ei yhtään mitään. Rasismia ja ihmisten halveksimista erilaisuuden perusteella vastaan minulla sen sijaan on paljonkin ihan sitä harrastavien puoluekannasta riippumatta.

Toivoisin näkyvässä asemassa olevan puolueaktivistin keskittyvän enemmän vaikkapa Soinin presidentinvaalikampanjaan tai tulevaan välikysymykseen kuin maahanmuuttajien ja seksuaalisten vähemmistöjen sanalliseen vainoamiseen.

Kommentit
 1. 1

  Lippis sanoo

  Seksuaalisten vähemmistöjen asiosita voi lakata siinä vaiheessa !homottamasta” kun yhteiskunta lakkaa karsinoimasta lakien, oikeuksien ja asetuksien voimin ihmisiä eri kasteihin siitä riippuen miten he toteuttavat omaa seksuaalisuuttaan ja/tai mikä on heidän seksuaalinen identitettinsä..

 2. 2

  Otto H. sanoo

  Tämä ryhmään tullut kommentti kiehahti itselläni melkolailla yli: ”Pedofiilit parempia kuin puolihomot ja homot. Tekevät sentään sentään jonkin verran lapsia, puolihomot ja homot adoptoivat. Kumpi lienee pahempi trauma lapselle…”

  En edes ala kuvailemaan sitä inhon tunnetta mikä tästä tuli.

 3. 3

  sanoo

  On äärimmäisen vastenmielistä käyttää milloin naisia, silloin maahanmuuttajia oman politiikan keppihevosina: ollaan muka huolissaan siitä, miten jossakin uskonnossa muka sorretaan naisia tai miten maahanmuuttajat eivät saa työtä.

 4. 4

  Petri sanoo

  Perukangas: On sitä pahempaakin kuin maahanmuuttaja, joka ei saa työtä. Nimittäin maahanmuuttaja, joka vie suomalaiselta työpaikan saamalla työtä…

  ”Erilaisten ihmisten ahdasmieliset vihaajat” ei ole oikein hyvä nimiehdotus: sen pitäisi tietenkin olla Erilaisuuskriittiset r.y. Jäsenhakemuslomakkeen pitäisi potentiaalisille olla tyyppiä ”rasti ruttuun”:

  Anon Erilaisuuskriittiset r.y:n jäsenyyttä seuraavin perustein:
  Olen
  __ Maahanmuuttokriittinen
  __ Vammaiskriittinen
  __ Homoseksuaalikriittinen
  __ Suomenruotsalaiskriittinen
  __ Maahanmuuttokriittinen
  ______Pakolaiskriittinen
  ______Turvapaikkakriittinen
  ______Inkeriläiskriittinen
  ______Venäläiskriittinen
  __ Naiskriittinen
  ______Feministikriittinen
  __ Punavihreäkriittinen
  __ Etelänmediakriittinen
  __ Haloskriittinen
  __ Kaikkeaedelläkriittinen

 5. 5

  FDL sanoo

  Olisimme kiitollisia jos välttäisitte käyttämästä FDL:ää negatiivisessa sävyssä rinnastaen sitä kansallissosialistisiin tai muihin fasistisiin järjestöihin. Oletettavasti herra Timonen on tutustunut FDL mission statementiin ja ymmärtää että kyse on lainmukaan toimivasta kansalaisjärjestöstä eikä toimi lain ulkopuolella.

 6. 6

  Petri sanoo

  FDL? Mission statement? What the fuck? Bloody foreigners coming to tell us what to do, eh?

  Go back to wherever you came from!

 7. 7

  Petri sanoo

  Netin natsien tutkat näyttävät olevan aika tehokkaita! No, heillä on tietysti satoja sosiaalipummeja tarkkailemassa kirjastojen koneilla. Ilmankos lähikirjastossani haiseekin niin pahalta…

 8. 8

  FDL sanoo

  Petri hyvä, FDL on aivan kotimainen ihmisoikeusjärjestö mutta toiminta on kansainvälistä ja jaamme samat periaatteet kuin mitä EDL on toimintaperiaatteikseen kirjannut mutta sovellettuna meikäläisittäin. Kansainvälinen verkostoituminen tiedottamisessa on suunnaton etu joten kielenä käytetään myös paljon englantia. Tervetuloa tutustumaan!!

 9. 9

  substandard sanoo

  Vähänkö ahdasmielistä kun ei pidä kaikkea muutosta hyvänä asiana. Ei hemmetti mitä juntteja, homoilu ja somalimuslimithan ovat edistystä parhaimmillaan. Sillä tavalla saadaan maailmaan rauha, kun ei tehdä lapsia ja otetaan valtion elätettäväksi ihkuja toiseuden edustajia.

 10. 10

  Petri sanoo

  Dear FDL –

  Until you learn what a ”mission statement” is in Finnish, I don’t care. Really – what an ass!

  As you now appear to be a part of an international conspiracy against Finland and its constitution, I am definitely not interested. You may keep your treason, my idiot friend! I am a patriot and you are not.

 11. 11

  FDL sanoo

  Kovin nyt Petri hyvä olet pahoittanut mielesi englannin kielestä. Kenties kuitenkin kävisit lukemassa mistä on kyse ennenkuin tuomitset ketään idiootiksi. Pitkälti veikkaan myös että kenelläkään ei ole halua osallistua kansainvälisiin salaliittoihin Suomea vastaan vaan puhtaasti kyseessä on Suomen etu ja yhteistyössä muiden Defence Leagueiden kanssa euroopan ja koko maailman ihmisten etu. FDL ei erottele ihmisiä poliittisen, kulttuurisen tai vaikkapa seksuaalisen suuntautumisen mukaisesti. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja keskusteluun vaikka kaikesta ei samaa mieltä olisikaan. Luulen että lopunpitäen Sharia kriittisyys on jopa huomattavan isänmaallista toimintaa.

 12. 12

  Petri sanoo

  Dear Mr. FDL:

  (i) I am 100% certain that I am more fluent in English than you are and despise people who use English terms when writing or speaking Finnish.

  (ii) Your pathetic grammar of Finnish, spelling mistakes and total ignorance of capitalization of nouns are perfect indications that you are either an idiot or in grade 4 or below in ”peruskoulu”.

  When I was of your mental age, I did indeed play ”Cowboys and Indians”. I grew up – you won’t. Sorry.

 13. 13

  FDL sanoo

  Odotinkin jo, että milloin päätät puuttua kieliopillisiin virheisiin ja sortua henkilökohtaisuuksiin, vaan eipä mittään luulen, että olet kuitenkin käynyt lukaisemassa sivustoja joten se riittää minulle. Olishan tuolla ollut tilaa sinunkin mielipiteillesi sikäli kun kirjallinen tuotoksesi täyttää asetetut vaatimukset, vaan onhan meitä jo tuolla reilut 1600 sielua joten juttua piisaa muutenkin. Kirjoitat erinomaista englantia, itse käytän kuitenkin kanssasi tätä kotimaista ihan syystä että se on mitä luultavimmin sinunkin äidinkielesi, eikä minulla ole tarvetta päteä asioilla. Kiitoksia hmmm voisinko sanoa hieman tavallisuudesta poikkeavasta sananvaihdosta ja riehakasta adventin aikaa sinulle.

  Ai niin meinas unohtua. Älä puhko otsasuoniasi vaikka pilkku tai pari puuttuukin ja joku ei täysin allekirjoita mielipiteitäsi.

 14. 14

  sanoo

  Uuninpankkopoika on taas kirjoittanut täyttä asiaa!

  Kävin katsomassa noita mainittuja sivuja ”Perussuomalaisten sinivalkoinen Suomi”, ”Irti SETA:n otteesta” (se on nyt R.I.P. Irti SETA:n otteesta”), ja ”Finnish Defence League”. Huh… man blir mörkrädd! Mitenkähän sen sanoisi suomeksi – alkaa pelkäämään pimeää, kun tuollaista lukee!

  Olen alunperin ihan suomenkielinen, mutta asunut kauan Ruotsissa ja nyt täällä Ahvenanmaalla. Kielitaito ruostuu, ikävä kyllä, kun työkielikin on ruotsi.

  Täällä on samanlaisia vihaajia kuin mantereen puolella, vain toisinpäin. Mantereella vihataan ruotsinkielisiä ja täällä suomenkielisiä. Ihan samoilla argumenteilla ja vertauksilla, vain eri kielillä. Jotenkin huvittavan säälittävää tuollainen perusteeton viha, vaikka se pelottaakin.

  Aamulehti – Näin poliisi varoitta Seta-vihasivustolle kirjoittavia

 15. 15

  Petri sanoo

  Parahin FDL:

  Minusta paras puolustus Suomelle on, että osaamme ja käytämme suomea. Tai sitten ruotsia, jos se on äidinkielemme, kuten monelle suomalaiselle on.

  Sinä et tee kumpaakaan.

  Sille, että et osaa suomea, voi olla syitä. Sille, että et edes halua käyttää suomea, ei ole.

  Miksi vihaat Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta niin paljon, että haluat tuoda ulkomailta jonkin rasistisen ideologian?

 16. 16

  FDL sanoo

  Petri Petri olisiko sinun nyt syytä hengittää syvään ja keskittyä itse asiaan kieliopin sijaan. Ihmisoikeuksien puolustaminen ei ole rasistista toimintaa, FDL vastustaa radikalismin leviämistä uutisoimalla islamistien tekemistä ihmisoikeus rikoksista niin muslimeja itseään kun muita ihmisiä kohtaan. Tavoitteena on ehkäistä radikalismin leviäminen meille tänne. Defence leaguet ympäri maailman toimii samoin periaattein uutisoiden toinen toisilleen näitä asioita. Kapula radikaali islamin rattaissa on maailman kaikkien ihmisten etu, myös meidän suomalaisten.

  FDL toimii lainmukaisesti eikä ole rasistinen järjestö. Sivustoilta poistetaan asiattomat kommentit ja henkilöt jotka eivät sääntöjä tottele.

  Tietysti ymmärrän jos sinä Petri olet muslimi ja vielä radikaali sellainen tai kenties islamofiili, että toimintamme saattaa aiheuttaa äkillisiä vihantunteita ja tarvetta avautua. Toivottavasti kuitenkin pidättäydyt vihapuheista ja laittomasta toiminnasta.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle.

 17. 17

  Petri sanoo

  FDL: Teidän natsien toiminta aiheuttaa pysyviä vihantunteita. Ymmärrän, että olet rasisti ja vieläpä radikaali sellainen. Jään – hyvin huolestuneena – odottamaan uutisia laittomasta toiminnastasi. Teikäläiset harrastavat joukkomurhia,

 18. 18

  Petri sanoo

  FDL: Teidän natsien toiminta aiheuttaa pysyviä vihantunteita. Ymmärrän, että olet rasisti ja vieläpä radikaali sellainen. Jään – hyvin huolestuneena – odottamaan uutisia laittomasta toiminnastasi. Teikäläiset harrastavat joukkomurhia,

 19. 19

  FDL sanoo

  Annetaanpa Petrille nyt esimerkki FDL:n erittäin rasistisesta ja natsistisesta toiminnasta, tämän uutisen linkittäminen lienee on joukkomurhaan verrattava teko ja tietenkin laiton. Vai meniköhän se nyt ihan näin.

  Hollannin sisäminsiteriö on julkaissut tutkimuksen maassaan asustavista marokkolaiaista musulumaanimamuista. Sen mukaan 40% Hollannissa asustavista marokkolaisista 12-24 -vuotiaista mamuista olivat kuluneen viiden vuoden aikana sekaantuneet rikolliseen toimintaan. Tutkimus osoittaa myös, että alueilla jotka ovat selkeästi marokkolaisten mamujen asuttamia, nuorisorikollisuus on jopa yli 50%!!! Tämän perusteella etnopopulistinen multikulttuurisuus katsotaan tyystiin epäonnistuneeksi hankkeeksi. Tutkimuksen suoritti arvostettu Rotterdamin Erasmusyliopiston sosiaalipolitiikan laitos (Rotterdamissa huomattava määrä musulumaaneja ja kaupungin pormestari on itse mamu-taustainen musulumaani), eli kukkahattufasistien on mahdotonta tyrmätä tätä tutkimusta perinteisellä natsikortilla.

  http://www.wegwijzerjeugdenveiligheid.nl/doc/overlast_mn_jongeren/monitors/2011/marokkaanse-nederlanders-2011.pdf

  Voisiko Petri nyt kertoa että mikä tässä oli laitonta? FDL toiminta perustuu juuri tähän uutisointiin ja tiedon tarjoamiseen ihmisille.

  Aurinkoista pakkaspäivää sinulle.

 20. 20

  Minä se olen sanoo

  Finnish Defence League ilmoittaa sivuillaan olevansa ”English Defence Leaguen (EDL) alaosasto”.

  English Defence League on väkivaltainen fasistijärjestö, joka on omistautunut yhden kansalaisryhmän vainoamiseen. Järjestön aktiivit ovat jalkapallohuligaaneja, skinheadejä ja järjestön johtajat tunnettuja kovan linjan fasisteja. EDL:n toiminta koostuu yksinomaan islaminuskoisten solvaamisesta sosiaalisessa mediassa ja mielenosoituksista, joissa yleensä jalkapallohuligaaneista koostuva joukko pyrkii provosoimaan islaminuskoisia, poliiseja ja järjestön vastustajia väkivaltaisiin yhteenottoihin.

  Liikkeellä on myös oma juutalainen aktivistiryhmä, Jewish Division. Juutalaisosaston johtaja Roberta Moore ilmoitti kesällä 2011 eroavansa, koska omien sanojensa mukaan ”ei halua enää olla osana sitä, koska järjestön sisällä on natsielementtejä”.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2033322/The-chilling-pictures-English-Defence-League-members-posing-arsenal-deadly-weapons.html

  http://www.indymedia.org.uk/en/2011/04/478312.html?c=on

  http://www.edlnews.co.uk/edl-nazis

  http://ossimantylahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/79254-finnish-defence-league-fdl

  FDL on sekä Keskusrikospoliisin että Suojelupoliisin seurannassa.

  Kunniallisella ihmisellä ei ole mitään syytä ottaa riskejä ja lähteä tukemaan FDL:ää.

  Tämä kaikki tieto EDL:stä on yleisesti saatavilla. Kun FDL:n edustajat väittävät olevansa uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia, lainkuuliaisia ja väkivallatomia, niin nämä valehtelevat. Fasisti valehtelee aina.

 21. 21

  Saku Timonen sanoo

  Tämä tieto varmasti kiinnostaa myös niitä lukuisia tietämättömiä pöhköjä, jotka ovat facebookissa ilmoittautuneet FDL:n kannattajiksi ihan omalla nimellään ja kasvoillaan.