Uskonnon ja sananvapauden asialla

Netin hörhösivujen eilinen pääuutinen oli Espoon Leppävaaran kirkosta poistettu ja Illuminatin silmällä korvattu risti. Tämä nähdään kauheana mokutuksena ja islamisaationa. Kristillinen kirkko on antanut myöten islamille, Illuminaatille, NWO:lle ja Bilderbergille. Kirkoistamme ollaan tekemäässä moskeijoita.

Leppävaara 1

rk silmä

rk silmä 2

Nämä uskonsoturit eivät tunne kristillisiä symboleja, eivät ilmeisesti käy kirkossa eivätkä osaa edes googlettaa. Alle minuutissa löytyy linkki Espoon seurakuntien sivulle ja siellä kerrotaan alttaritaulun historia. Annukka Laineen maalaama alttaritaidetos on ollut paikallaan vuodesta 2011 ja siitä kerrotaan näin:

Leppävaaran kirkon alttaritaideteos on valmistunut vuonna 2011. Sen on maalannut tamperelainen taidemaalari Annukka Laine.

Neliosainen Ylösnousemus-taideteoskokonaisuus on Espoon seurakuntayhtymän tilausteos. Teossarja kuvittaa Jeesuksen kärsimyshistoriaa paastonajan, pääsiäisen ja helluntain teemoihin liittyen. Vasemman puoleisessa taulussa on Jeesuksen hauta, keskimmäisessä ylösnoussut Jeesus ja oikeanpuoleisessa tyhjä hauta. Ylhäällä pienessä taulussa on helluntaihin liittyen pyhä henki kyyhkysen muodossa. Kolmion sisällä oleva silmä on vanha kristillinen symboli. Se kuvaa kaikkinäkevää Jumalaa ja Pyhää kolminaisuutta: Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä.

Teoskokonaisuus on omistettu kauppakeskus Sellon ampumavälikohtauksen 2009 uhreille ja heidän omaisilleen.

On merkillistä, että niin monilla on aikaa käytettävissä vaikka koko yö vaahtoamiseen asiasta, jonka olisi voinut tarkistaa minuutissa.  En keksi muuta selitystä kuin tarkoitushakuisen halun pysyä tietämättömänä. Oikea tieto horjuttaisi omaa, netin roskasivujen aineistosta kasattua maailmankuvaa.

Näitä ihmisiä on viime aikoina vetänyt puoleensa Rajat kiinni-”kansanliike”, jossa aiemmin on mm.  hekumoitu tuhopoltoilla ja uhkailtu suoraan niitä tapahtuvan lisää.

Kaikki tapahtuu tietenkin kristillisen isänmaallisessa hengessä ja sananvapauden nimissä. Se sanavapaus ei sittten kuulu muille kuin heille itselleen. Näin päättelen siitä, että viime yönä minun julkaisujani oli ilmiannettu Facebookille urakalla roskapostina.  Ilmiannetut julkaisut olivat linkkejä tähän omaan blogiini sisältäen mm. jouluaattona julkaisemani joulutervehdyksen lukijoilleni.

roskaposti 27.12.15 2

 

Ei se mikään ihme ole, koska eilen Rajat kiinni-”kansanliikkeen” Fb-sivun ylläpitäjä väitti minun masinoineen jonkin ilmiantokampanjan ja yllyttää ”palauttamaan kohteliaisuuden”.

rajat kii 26.12.15 1

Minulla ei ole aavistustakaan mitä Salomaan julkaisuja on ilmiannettu ja kuka sen on tehnyt, mutta Salomaatahan se ei tunnetusti haittaa. Jos hän lyö varpaansa pöydänjalkaan, niin hän syyttää siitä minun johtamaani salaista puna-armeijaa, jonka hän on vuosien varrella rakentanut omaan mieleensä.

Kovasti siellä puhutaan minun syyllistymisestäni rikoksiin ja rikosilmoituksista. Onhan tämä sananvapauden sankari tosiaan minusta yhden rikosilmoituksen tehnyt, mutta siitä ei ole kuulunut mitään. Jos kuuluu, niin ihmettelen kovasti. Hän teki sen tästä jutustani ja jos joku muu kuin tämä käräjäoikeuden lautamies ja Suomen Sisun piiripäällikkö tästä rikoksen löytää, niin huonoissa kantimissa on maamme sananvapaus.

Laintuntemuksen ja sananvapuden lisäksi huonoissa käsissä ovat myös uskonasiat, jos ne tämän porukan huolehdittaviksi jäävät.

 

 

Kommentit
 1. 3

  NK sanoo

  Tuo tahallaan tietämättömänä pysyminen tunnetaan informaatiotutkimuksessa termillä tiedonvälttely (information avoidance). Siinä ihminen välttelee altistumista tiedolle joka on ristiriidassa sisäisen tilan kanssa ja/tai aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia.

  Näissä tapauksissa tiedonvälttely tulee hyvin esille.

 2. 4

  T. K. Lehtinen sanoo

  Sääliksi käy poliisia, joka suorittaa esitutkinnan suomi-kriitikko-suomi-sanakirjan avulla:
  ”Sakari loukkaisi, laseessa sanittiin homoksi minuva, ymärsin sen näin. Vaatin poltettavaksi koko Juukakun talo, kiitos nam. ja Onne.”

 3. 5

  Mari sanoo

  Rajat kiinni! -kansanliikkeen sivuston meininki on kyllä aivan käsittämätöntä. Samanlaiseen käytökseen voisi törmätä epävarmojen ja paikkaansa hakevien yläkouluikäisten parissa. Kuka keksii törkeimmän tavan solvata maahanmuuttajia tai suvakkeja? Äänekkäimmät ja röyhkeimmät ovat lauman johtajia, heidän kanssaan ei uskalleta olla eri mieltä, sillä muuten koko lauma hylkää. Ei väliä mitä sanot, kunhan saat muiden hyväksynnän ja teet niin kuin käsketään.

  Kauhulla olen seurannut, miten muutamat fiksut keskustelut on tyrmätty saman tien. Osaavatkohan nämä ihmiset lukea edes? Aivan kuin he olisivat jossain joukkopsykoosissa, josta herääminen ei noin vain onnistu.

  • 5.1

   Janne sanoo

   No nehän onkin valtaosa esiteinejä jotka esiintyy aikuisina.

  • 5.2

   Juho sanoo

   (Noh. Meni ensimmäinen kommentti vähän miten sattuu, kun kommenteissa käytettävät HTML-tagit ovat tuntemattomia. Saku Timonen: poista vaan tuo edellinen kommentti ja tämäkin jos menee yhtä huonosti)

   Aivan kuin he olisivat jossain joukkopsykoosissa, josta herääminen ei noin vain onnistu.

   Tuohan vaikuttaa sellaiselta hyvin uskonnolliselta kultilta, jossa ei kyseenalaisteta juuri mitään.

 4. 6

  Minna Ylitalo sanoo

  Olenkin tänä aamuna nauranut makeasti tälle uusimmalle viihdeuutiselle.

  Paras kommentti Rajat kiinni -kommentoinnissa oli ehdottomasti Sirpa B:n parku: ”mihin on kadonnut kristinuskon symboli????” No siinähän se Pyhän Kolminaisuuden symboli, Isä, Poika ja Pyhä Henki sekä Jumalan kaikkinäkevä silmä on. Pekka H:n mielestä se on kylläkin ”allahin silmä”. Tom H. kehotti viime yönä ”Erotkaa tuosta muslimikirkosta.” Mari P. uhoaa että ”Pistetäänkin oikein porukalla menemään seurakuntaan palautetta!?”.

  Myönnän, että luen Rajat kiinni -ryhmää ihan sen vuoksi, että se on kaikessa rahvaanomaisessa yleissivistyksen puutteessaan niin viihdyttävä. Samalla rukoilen, että Herra varjelkoon meitä näiltä järjen jättiläisiltä.

  • 6.2

   Lepistö sanoo

   Illuminati (lat. ’valaistuneet’) oli Baijerissa 1700-luvun lopulla vaikuttanut salaseura. Sen tavoite oli korostaa järkeä ihmisten ajattelussa sekä vähentää kirkon ja valtion valtaa. Saavuttaakseen järjestönsä tavoitteen jäsenten piti tehdä havaintoja, koota tietoa ja toimittaa salaisia raportteja ylimmilleen. Tätä kautta järjestö tavoitteli mahdollisuutta valvoa yleistä mielipidettä, rajoittaa vallanpitäjien valtaa, rajoittaa kumouksellisten ja taantumuksellisten toimintaa sekä valaa pelkoa vihollisiinsa. Nykyisin jotkut uskovat illuminatien manipuloivan valuuttoja, maailman osakemarkkinoita ja vaaleja sekä järjestävän salamurhia.

 5. 7

  T. K. Lehtinen sanoo

  Ps. Tämä teeos olisi pitänyt brändätä oikein: kyseinen teos esittää ns. ”persusilmää”, joka ei näe mitään, mutta tuottaa senkin edestä

  • 7.1

   Minna Ylitalo sanoo

   Pyhän Kolminaisuuden symbolista tuli Tapaninpäivänä 2015 traagisesti Pyhän Yksinkertaisuuden symboli.

 6. 8

  tosi koulut käynnyt sanoo

  Kaikkien Suomessa toimivien kristinuskoisten seurakuntien usko perustuu kolminaisoppiin ja nää Rajat kiinni-tyypit eivät tienneet sitä??? Ihmettelee vielä facebookissa omilla nimillään asiaa 😀 Eipä hävittäisi yhtään. Kyllä taas on kovaa elämän koulua käyty, kun toiset päntännyt näitä juttuja peruskoulussa.

  • 8.1

   P. Rantamäki sanoo

   Toisaalta, epäilen kyllä vahvasti, että kovinkaan moni Rajat kiinni -tyyppisistä henkilöistä edes kuuluu kirkkoon. Eivätköhän he ole tehneet jo ajat sitten sen ratkaisun, että yön pimeinä tunteina loistavan älynväläyksen saatuaan asioivat Eroa Kirkosta -sivustolla. Nyt he siis puolustavat henkeen ja vereen kristillistä kirkkoa, johon eivät edes kuulu. Näkeekö joku muukin asian loogisessa puolessa jotain omituista?

   • 8.1.1

    Tiina Peltonen sanoo

    Samoinhan nuo ovat toimineet tässä raiskauskeskustelussa: ”Me raiskataan ite kaikki naiset, ei me siihen matuja tarvita”.

 7. 9

  Mane sanoo

  Tänään tutustuin Rajat kiinni ryhmään ja huh huh, onko Suomen mielenterveysongelmat näin laajamittaisia? Omalla nimellään painavat enteriä ihan kaiken tekstin jälkeen. Toivotaan suvakkiraiskauksia ja polttopulloja. Minä toivoisin heille hoitopaikkaa jossain mielenterveysklinikalla.

  • 9.1

   Jussi sanoo

   Tuskin mahtuvat enää mielenterveysongelmaiset millekkään mielenterveysklinikalle kun alkoholistit ovat jo vieneet paikat.

 8. 10

  Korto Maltti sanoo

  Menee vaan pelottavammaksi nuo touhut ja tulkinnat…

  Kiitos Uuninpankko-äijä, että jaksat näitä hommia! Täys tuki &ulle ja sun toiminnalles!

 9. 11

  Heikki Turunen sanoo

  On kyllä himmeitä ajatuskuvioita ja salaliittoja. Ennen tätä vuotta näkynyt paljonkin kommentteja vapaa-ajattelijoiden piiristä miten kristillisestä symboliikasta ja joulujuhlien virsistä sun muusta voitaisiin luopua. Nyt tuo kaikki saatu yhdistettyä muslimeihin ja yht’äkkiä Kirkko onkin niin rakas ja pyhä (vaikka hautajaisten ja häitten lisäksi ammottavat tyhjyyttään).

  Ps. Aiemmin kirjoitit, että sensuroit kaikki kommentit, joitten sähköpostit eivät virallisia ja nimet eivät todellisia. Tuota sähköpostia olen käyttänyt jotain 18 vuotta (”oikean nimen” sisältävää emailia en omista).

 10. 12

  Janne sanoo

  Olipa hyvä kirjoitus. En ole aiemmin kirjoituksiasi lukenut mutta nyt kaverin linkin kautta avasin. Tän päivän maailma on niin paljon vihaa etten sitä pysty oikeen käsittämään. Yli puolet kavereistani kuuluu tähän ryhmään. Jotenkin käsittämätöntä nähdä se. En osallistu keskusteluihin tästä asiasta koska saan heti ”tuomion”. Tämä on ensimmäinen paikka mihin kirjoitan. Itse olen ollut rasistinen nuorempana ja sanonut etten pidä neekereistä, tatuoinut käsiini asioita joiden merkitystä monet eivät tiedä ja hyvä niin. Minua ne ei haittaa ne ovat osaa minua muutamien vuosien takaa. Ehkä minusta on tullut sitten niin vanha ja rupesin avopuolisoni kautta katsomaan maailmaa erillain. Osakseen johtuu siitä että hän on kiertänyt ja nähnyt maailmaa enempi kuin minä ja nähnyt oikean todellisuuden eikä vain lukenut mvlehden palstoja. Toki olen sitä mieltä etten hyväksy yhteikunnan hyväksikäyttäjiä ja tämä tarkoittaa myös meitä kantaväestöä. Jos meidän omassa järjestelmässä on vikaa niin onko se pakolaisen syy? Kantaväestön viha aiheuttaa merkittävän turvallisuusriskin omalla käytöksellään eikä se pakolainen joka tänne tulee. Poliitikot tekee mitä lystää ja kansa voi huonosti ja nuiden päätösten jälkeen on enempi ahtaalla. Ja kuka ne sinne äänesti? Ööö me ite kansa… Nuo huutajat ja meihkaajat eivät edes tiedä mitä eroa on pakolaisella ja maahanmuuttajalla, ne kun on ihan eri asia. Ne jotka oikesti tarvitsee apua niin se heille mahdollisuuksien mukaan suotakoon. Se olisi pitänyt tehdä vain hallitusti ja nyt se on osaltaan jo myöhäistä. Maailma muuttuu mutta me härmäläiset emme perkele sen mukana…

  • 12.1

   Koer sanoo

   Hyvä kommentti, totta joka sana. Sen verran haluan kuitenkin oikaista, kun sanot, että ”eivät edes tiedä mitä eroa on pakolaisella ja maahanmuuttajalla, ne kun on ihan eri asia”, niin asiahan on niin, että he eivät _halua_ nähdä eroa. Heille kaikki vieras ja erilainen, siis muista kulttuureista tulevat ihmiset, ovat pelottavia ja he reagoivat pelkoonsa vihalla näitä ihmisiä kohtaan. He eivät myöskään halua nähdä ja ymmärtää sitä, että vaikka näitä maahanmuuttajien/pakolaisten tekemiä raiskauksia nyt on tapahtunut, että _kaikki_ maahanmuuttajat ja pakolaiset eivät ole sitä samaa roskaväkeä, joka näitä tekoja on tehnyt, vaan suurin osa maahan tulevista ihmisistä ovat kunnollista väkeä.

  • 12.2

   Reetta sanoo

   Ihanaa kuulla tarinasi Janne! Tuli todella hyvä mieli! 🙂

  • 12.3

   Riitta Häkkinen sanoo

   Ilo lukea kirjoituksesi. Toivekkuutta lisäsi..kiitos siitä.

 11. 13

  Sukin Syn sanoo

  Minä olen käynyt suurin piirtein saman peruskoulutuksen kuin lähes kaikki suomalaiset. En silti ymmärrä mistä tämä kaikki totaalinen kuona-aines ammentaa tietonsa kun eivät edes kristinuskon perussymbolit ole tuttuja. Kaikilla meillä on ollut pakko olla uskonnon tunnilla. Minä olen täydellisen pettynyt siihen, että Timo Soinin suojissa on legitimoitunut äärimmäisen huono käytös täydelliseen tiedon ja empatian puutteeseen yhdistyneenä. Jos olisin Soini minua hävettäisi suunnattomasti. Mutta hänellähän onkin melonin lakki omenan päässä ja hän on teflon-poliitikko. Häntä ei mikään järkytä.

 12. 14

  Ratna Rajala sanoo

  Kiitos taas kerran hyvästä kirjoituksesta. Niitä olisi muuten kiva lukea, mutta ahdistaa se, kuinka paljon ihan ”pimeää” kirjoittelua täällä somessa riittää.

  Saku tsemppiä sulle noiden kahjojen kanssa!

 13. 15

  Nikolai Ylirotu sanoo

  Anteeksi jo etukäteen. Mutta tuo ”kitkerä vanha kääpä” on niin mainio sanavalinta. Pelasti päiväni.

  Suurinta huumoria kirjoittavat eivät aina huomaa sitä itse tekevänsä.

  • 15.1

   Topias sanoo

   Kitkerät vanhat käävät voivat olla hyvä juttu! Kannattaa juoda pakuriteetä!

 14. 16

  Jiri Taleva sanoo

  Sukin Sy, kaikkien ei ole tarvinnut käydä uskonnontunnilla, itse kävin vain peruskoulun ensimmäisellä ja toisella luokalla ja sitten perustettiin uskonnottomille nykyinen elämänkatsomustieto (silloin siveysoppi, kerrassan hupaisa ”vastine” uskonnonopetukselle nimeltään). Hmm olisiko ollut joskus vuonna 1980. Toki uskonnottomien määrä on niin vähäinen, että suurin osa noistakin vaahtoajista ovat suurimmalla todennäköisyydellä kuuluneet uskonnonopetuksen pariin.
  Ja vaikken uskonnontunneille kolmannelta lähtien enää joutunutkaan, tiedän silti luterilaisuudesta enemmän kuin osa noista vaahtoajista. Pelkällä uskontotunneilta lintsaamisella ei tuo käytös selity millään, valitettavasti.

 15. 17

  Mikael Teljä sanoo

  Kuinkahan paljon tuossa muuten vaikuttaa peruskoulussa jo 20v vaikuttanut käytäntö, että kaikki pääsee läpi? Luokallejäämiset ja erikoisopetus kun tuottavat kustannuksia, niin likainen salaisuus, jonka kaikki tietävät, on se että läpi päästetään melkein kuka vaan.

 16. 19

  Minna Ylitalo sanoo

  Tämä koko alttaritaulu-farssi menee aina vain hauskemmaksi. Rajat kiinni -ryhmän ylläpito on poistanut tai piilottanut kyseisen julkaisun ja kommentoinnin sen jälkeen kun tämä blogikirjoitus ilmestyi. Nyt tietämätön örinälauma syyttää siitä FB-sensuuria ja ”Zuckerbergin muslimisaatiota”, itkee kuorossa sanavapauden perään. Ryhmässä ei siis tänään enää erota pelkästään kirkosta vaan saman tien myös facebookista.

  • 19.1

   Joni Pelkonen sanoo

   Kiihkoon ja vihaam yllyttäjät saavat siis havaita että vihaan kiihotettu roskajoukko ei ole kenenkään hallittavissa. Tiedän hyvin kuka vihasta yrittää hyötyä, mutta kyllä nämä pelaavat vaarallista peliä kaikkien turvallisuudella. Tarvitaan vain, että yksi kiihkoilija päättää toteuttaa uhkauksensa.

   • 19.1.1

    liisa hirvonen sanoo

    Näin on, Joni. Vain yksi ihminen voi saada paljonkin tuhoa aikaan.

   • 19.1.2

    Nina T. sanoo

    Hei. Kirjoitit että tiedät hyvin kuka vihasta yrittää hyötyä. Minua on kiinnostanut kauan kenen masinoima tämä vihakampanja on ja kuka siitä voisi hyötyä. En ole vielä päässyt perille.

    • 19.1.2.1

     Reetta sanoo

     Monikin tuntuu hyötyvän. En tiedä, mitä Joni tarkoitti, mutta ainakin ISIS hyötyy siitä, että länsimaissa kuohuu ja muslimeita kohtaan on epäilyä ja kyräilyä. Se saa useampia muslimeita kääntymään heidän riveihinsä. Toisaalta yksittäiset poliitikot tai muut ”aatteitaan myyvät” voivat hyötyä saadessaan äänestäjiä/kannattajia/lukijoita yms. Jonkin verranhan on ollut puhetta myös siitä, että venäläisillä olisi intressejä lietsoa sekasortoa länsimaissa, siis myös Suomessa.

 17. 20

  Minna Eerolainen sanoo

  Nautittavasti Sakari taas kirjoitat vauhkon väen mieliharmeista. Kaikki tosiaan kiteytyy tuohon että puna-armeijan syytä kun Janimatin varvas osuu pöydän kulmaan 😀

 18. 21

  Jore Puusa sanoo

  Kirjoitin eilen ”rajatkiinni” ryhmään luettuani kirjoituksen, jossa vanhempi mies heiveröisellä suomella kirjoitti, miten ”hää sotkee suohon kaikki 32000 pakolaista”. Kolmen tunnin aikana sain kolme tappouhkausta prepaideista. Ensin naurua ja omituisia maiskutteluääniä ja sitten kiroilua ja uhkaus. Mutta näihin saa tottua.
  Mutta tässä on selkeä ongelma.
  Sanktiot puuttuvat kokonaan. Someryhmät pullistelevat selkosuomeksi esitettyjä murhauhkauksia omalla nimellä. Sanotaan avoimesti, kuka aiotaan tapaa ja miksi. Kiihotus kansanryhmää kohtaan on jo vanha juttu, se näkyy julmimmassa muodossaan joka toisessa kommentissa.
  En pysty käsittämään, miksei poliisi tee jotain – ennenkuin tämä lähtee kokonaan käsistä.
  Poliisihan voi tehdä itse rikosilmoituksen. Näillä ihmisillä on pieniä lapsia, jotka joutuvat vaaraan rasistisen vihapropagandan takia. Lastensuojeluilmoitus?

  Kaukinen, joka vetää rajatkiinniryhmää tekee tämän oman poliittisen päämääränsä takia. Janitski taas oman elantonsa takia.
  Mutta nämä onnettomat kommentoijat.
  Ei auta ketään että ns suvaitsevaiset katsovat vierestä kauhuissaan. Myös meidän on aktivoiduttava. Ymmärrän pelon. Kun joku soittaa yöllä ja uhkaa tappaa sinut ja se tapahtuu ensimmäisen kerran…se pelottaa. Ja sitävarten se tehdään. Moni antaa periksi.
  Siksi tarvitaan jonkinlaista joukkovoimaa, jonka yhteydessä uskalletaan enemmän toimia.
  Jokainen tietää, että ihmisryhmälle pitää puhua kieltä – jota se ymmärtää, nämä vihasta sokaistuneet eivät nimittäin ymmärrä suvaitsevaisuuden kieltä.
  Mutta mitä he sitten ymmärtäisivät massahysteriansa vähentämiseksi. En tiedä, olen itse yksikseni kirjoittanut MV:hen heidän tylyllä kielellään ja muualle ystävällisemmin. Minkäänlaista vaikutusta ei teksteillä ole.
  EVL ja Peruskoulumme on jotenkin täysin hukannut viimeisten vuosikymmenien aikana eettisen kasvatustyönsä. Toki viha tulee ensin perheestä, mutta koululla pitää olla kykyä antaa parempia eväitä elämään, kuin tämä lamaava viha, joka jakaa maan väestön kahtia ja samalla estää maan paranemisen (henkisestä) lamasta. Mikä siis todelliseksi teoksi, sitä ehkä kannattaisi jo kauhistelun sijaan alkaa miettiä ja toteuttaa?
  Viranomaiset eivät sitä tee, eikä möyhäämisestä saa rangaistusta.

  Jore Puusa
  Lehtikuvaaja

   • 21.1.1

    Jore Puusa sanoo

    Yksi Huhtasaari, hm…kuinka suuri osa hän on opettajista? Ressukka, jonka poliittinen tulevaisuus riippuu hänen äärikommenteistään.
    Luulen, ettei hän enää opeta tässä maassa mitään koskaan missään. Mutta sinänsä hyvä veto sinulta, miten moni peruskoulun opettaja on toisaalta avoimesti rasisti ja toisaalta piilossa käyttää indoktrinaatiota lapsia kohtaan.
    Jos tutkimus väittää, että rasisteja on Suomessa 700 000 – niin varmaan heidän joukkoonsa kuuluu jokunen opettajakin. Se vasta pelottavaa lasten kannalta on.
    Tyyliin:”meidän ope sano et hiekkaneekerit pitäs sulloo suohon”. Mitä siihen vanhempi sanoa?

    • 21.1.1.1

     Nasu sanoo

     Huhtasaaren lisäksi muuan Juha Mäenpää on erityisopettaja ja piti vastaanottokeskuksen tuhopolttoa merkkinä jumalan olemassaolosta. Tuskin ovat puolueensa ainoat äärioikeistolaiset opettajat.

   • 21.1.2

    Eija Håkans sanoo

    Mitä tosiaan voi tehdä, kun/jos virkavaltakaan ei tee mitään ?? Ymmärrän toki, että kauhistelut eivät tässä paljon auta, vaikka onkin lohduttava tietää, että meitä kauhistelijoita on iso joukko…

  • 21.2

   VIK sanoo

   Tee toki itse rikosilmoitus poliisille, jos saat tappouhkauksen tai näet kirjoituksen, jossa esim. kehotetaan rikokseen tai kiihotetaan kansanryhmää vastaan. Ei poliisi jouda partioimaan yötäpäivää näillä hämärillä rajatkiinni-sivustoilla, eivätkä tuollaiset viestit siis välttämättä edes tule poliisin tietoon ellei joku kansalainen heille kerro.

   • 21.2.1

    Jore Puusa sanoo

    VIK — käsittääkseni tässä blogissa piti kirjoittaa koko nimellä. Poliisille on tehty kymmeniä rikosilmoituksia useiden henkilöiden toimesta, jopa ylin poliisijohto on tehnyt niitä. Poliisi ilmoittaa, että resurssipulan takia niitä ei tutkita.
    Olen yhä varmempi että poliisi suojelee rasisteja ja fasisteja, niinkuin on tehnyt aina Suomessa.

 19. 22

  Tiina Peltonen sanoo

  Kafka on tainnut nousta kuolleista. Sudet esiintyvät lammasten vaatteissa. Ilmestyskirjan peto on tullut ja mitä muuta tulekaan mieleen. Kristittynä esiintyvä nainen, ei edes tunne kristillisiä symboleita. Mikä erottaa tämän naisen talebaneista tai Isiksen kannattajista? Sukupuoli? Ei voi muuta todeta kuin joukossa tyhmyys tiivistyy.

 20. 23

  Jesse Heinonen sanoo

  Se, ettei kukaan vaivautunut asiaa tarkistamaan ei ole mielestäni läheskään yhtä outoa kuin se, ettei noinkaan moni tiennyt pyhän kolminaisuuden silmästä yhtään mitään. Symboli itsessään on jo niin selkeä, ettei tarvitse edes minkäänlaista taustatietoa sen historiasta, kun voi jo päätellä (varsinkin kun silmä killuu kirkon seinällä). Ja jos omat aivot eivät riitä päättelemään symboliikkaa, niin eiköhän kouluissa ole mainittu ihan muutamahkon kerran tästäkin.

 21. 24

  syritty suomalainen orja sanoo

  mielestäni vielä oudompaa oli koulussa kun, 1 tunnilla meidät oli luotu. ja 2 tunnilla olttiinkin jo apinoista.??? vähä asian vierestä mutta pointti on. jo pienenä alkaa ihmisen ns outo aivopesu.

 22. 25

  Turo Mustakallio sanoo

  Eiköhän Rajat Kiinni-ryhmä kohta huomaa, että Suomessa on juutalaisia ja romaneja ja saamelaisia, joista kaikista pitää päästä eroon. Niin ja ruotsia puhuvia, jotka eivät ole kotoutuneet, kun puhuvat vaan ruotsiaja vähän hoono soomi.

 23. 26

  Auli sanoo

  No nyt ollaan pelästyneitä, kun raamatut katoavat käräjäsaleista :/ Miten Suomi selviää tästä? Tuleeko koraanit tilalle?