Isänmaan parhaat pojat

Poikia, joiden aivot olivat sen verran kunnossa, että niihin voitiin vasartaa mitä etuja tarjosi isänmaallisuus.

Näin luonnehti Pentti Haanpää 1930-luvun isänmaallisia. Se oli sitä aikaa, jolloin nuoret ylioppilaat runoilivat käyvänsä kontionväkenä ja hurjina hakkapeliittoina rajan yli itään, yksi kymmentä vastaan. Se oli sitä aikaa, jolloin Heinäveden kunnallislautakunnan sosialidemokraattisen puheenjohtajan Onni Happosen murhaa selvitellyt, aiemmin Helsingin kommunistijahdissa ansioitunut uusi nimismies kieltäytyi osallistumasta paikallisen suojeluskunnan toimintaan. Hänen mukaansa sinne oli pesiytynyt hurraa-isänmaallisia, talonsa tärvänneitä nuoria isäntiä, jotka maksoivat kauppavelkansakin Maamme-laululla ja tappouhkauksilla.

Tämä hurraa-isänmaallisuus on taas korkeassa kurssissa. Rajat Kiinni – ja Suomi Ensin -liikkeiden kellokkaat ja johtajat ovat juuri näitä talonsa tärvelleitä nuoria isäntiä. Koska heillä ei ole mitään toiveita saada kannatusta hyvin toimeentulevalta väestönosalta, niin he rekrytoivat kannattajansa köyhistä ja syrjäytetyistä vasartamalla heidän aivoihinsa isänmaallisuuden tuottamia etuja.

Se etu ei ole enää itään ryntääminen, vaan turvapaikanhakijoiden kimppuun käyminen väkivaltaisesti. Forssan Suomi Ensin -mielenosoituksessa liikkeen johtaja Marco de Wit piti Hämeen Sanomien mukaan hymy huulilla puistattavia puheita kasvavalle nuorisolle. Jos teillä on yli kolme tuntia aikaa ja haluja kunnella tätä roskaa, niin katsokaa tämä videotallenne. Minulle riittää kymmenen minuuttia.

Se etu näyttää edelleen olevan omien velkojen maksaminen Maamme -laululla ja tappouhkauksilla. Turvapaikanhakijoille annettu ruoka tuntuu olevan välittömästi pois tämän siniristilippua heiluttelevan joukon suusta ja jatkuvasta marinasta päätelleen nämä uskovat ihan tosissaan, että hallitus ei leikkaisi köyhiltä, jos turvapaikanhakijat saataisiin maasta pois.

He eivät muista, että hallitus ilmoitti kipeistä leikkauksista jo ennen kuin turvapaikanhakijoiden tulo viime syksynä lisääntyi. He eivät tajua, että vaikka kaikki turvapaikanhakijat poistettaisiin maasta tänään, niin yksikään heistä ei saisi ensi kuussa tai ensi vuonna senttiäkään nykyistä enempää toimeentulotukea.

Nämä porukat ovat tekemässä köyhälistön vallankumousta 30-luvun isänmaallisuuden nimeen vannoen. Se tarkoittaa sitä, että turvapaikanhakijoiden lisäksi he haluavat käydä sosialidemokraattien kimppuun. Siitä kertoo selvää kieltään eilen Rajat kiinni -ryhmässä käyty keskustelu, joka koski demareiden Tallinnan -risteilyllä bongattua Abdirahim “Husu” Husseinia. Tässä ihan pieni näyte valtavan pitkästä ja samaa toistavasta ketjusta.

husu 1

husu 6

husu 3

Mitä sitten tarkoitan sanomalla näitä kansanjohtajia talonsa tärvänneksi nuoriksi isänniksi?

Blogiini tulleen kommentin mukaan Marco de Wit lähti kaksoiskansalaisuutensa turvin armeijaa pakoon toiseen kotimaahansa suoraan Hyvät, pahat ja rumat-ohjelman haastattelusta. Muistan hämärästi tuollaisen haastattelun, mutta en haastatellun henkilöllisyyttä. Jos joku löytää sen jostain arkistosta, niin linkittäköön blogin kommentiksi. Vuonna 2011 Ylen MOT paljasti, että de Witin hautaustoimisto kuljetti vainajia remonttireiskojen pakettiauton lattialla.

Nyt de Wit on löytänyt uuden kutsumuksen isänmaallisena kansankiihottajana. Seurakseen hän on saanut mm. Panu Huuhtasen, joka vielä viime keväänä sanoi Suomea tahdottomien juoppojen ja typerysten paskamaaksi.

Tämä kovasti muodissa oleva suomalaisuus ja isänmaallisuus näkyy kiinnittäneen erään MV:n lukijan huomiota. MV kertoi, että joku ohjaaja Dome Karukosken jostain suvaitsevaisesta kommentista suuttunut oli muuttanut Wikipedian henkilöartikkelia niin, että Karukoskea sanottiin puolisuomalaiseksi. Lukijan mielestä tämä luokittelu on erinomainen ja sitä pitää käyttää enemmänkin.

mikael k

Maailma on mennyt metkaksi. Puolisuomalaiset isänmaan parhaat pojat johtavat köyhälistön vallankumousta vasemmistoa ja turvapaikanhakijoita vastaan. Isän Pikajuna -blogia pitävällä Jussi Korhosella on omat epäilynsä vallankumouksen todellisista isännistä.

Jos joku ei näe tässä liikehdinnässä mitään ristiriitaista, niin seuratkoon kaikin mokomin johtajiaan. Minä vilkutan hyvästiksi ja toivotan hyvää vallankumousta suomalaista oikeusvaltiota vastaan. Vilkutan hyvästiksi siksi, että tiedän jo sen vallankumouksen voittajan.

***

Kommentit vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (25)
  1. seppo mahkonen
    28.8.2016, 14:57

    Reppanoita, porstuasta huutajia.

    1. Veli-Pekka Saarinen
      29.8.2016, 01:12

      Jep, täsmälleen. On helppo huudella Tallinnan-lautan baarista omaa kovuuttaan. Ja on helppo kannustaa väkivallantekoja netissä. Näitä helvetin paskahousuja kuten DeWit ja Huuhtanen ei kukaan täysjärkinen jaksa kuunnella pari sekuntia enempää. puhumattakaan Kaukisesta ja kavereista tai Janitskinistä. Tai etenkään Halla-ahosta. On Suomelle loputon häpeä että Halla-ahon tapainen pikku-Göbbels on EU-parlamentissa. Osa Suomen kansasta lähinnä oksettaa minua, joka olen aina puhunut Suomesta hyvänä ja oikeudenmukaisena paikkana ulkomailla. Nyt lähinnä sanon, että älkää missään tapauksessa tulko tähän umpimielisyyden pesää. Tällä välin lupaan, että teen kaikkeni, että Halla-ahot, DeWitit ja muut heidän kaltaisensa eivät koskaan voita. Suomi ja oikea suomalaisuus ovat liian tärkeitä sen sallimiseksi.

  2. Markku Martiskainen
    28.8.2016, 15:00

    Miten nää voi olla vapaalla jalalla. Vaan huonosti kävin myös -30 luvulla näille Isänmaan asialla olleille.

Kommentointi suljettu.