Uhrien sisälmyksiä ei ollut siivottu kun Halla-aho jo naureskeli

Jussi Halla-aho on viime päivinä valittanut, että uusnatsi Jesse Torniaisen pahoinpitelemän Jimi Karttusen kuolemaa on käytetty poliittisiin tarkoitusperiin.

Halla-ahon suusta syytös on periaatteessa hupaisa, mutta hupaisuutta on vaikea erottaa raukkamaisuuden ja tekopyhyyden keskeltä. Miehen poliittinen ura kun perustuu pitkälti sille, että hän valjastaa rikoksia ja tragedioita oman poliittisen ideologiansa polttoaineeksi.

Esimerkkejä olisi kymmeniä ellei satoja, annan nyt yhden.

hallis

Terroristit iskivät Brysseliin 22. maaliskuuta.
Iskut tapahtuivat lentokentällä kello 7:58 ja metroasemalla kello 9:11.

Jussi Halla-aho julkaisi ensimmäisen päivityksensä asiasta Facebookissa kello 8:49, alle tunti lentokentän iskun jälkeen. Hän päivitti tekstiään kello 9:42, kun jälkimmäisestä iskusta oli kulunut 31 minuuttia. Teksti kuului näin:

Jahas, täälläkin juhlitaan rasisminvastaista viikkoa.
Edit: Belgialaisen median mukaan ennen räjähdyksiä kuultiin laukauksia ja arabiankielisiä huutoja. Hesari ilmoittaa hiukan lyhyemmin, että ennen räjähdyksiä kuultiin laukauksia.

Jussi Halla-aho päätti siis kommentoida toisessa kotikaupungissaan tapahtuneita terroristi-iskuja vitsailemalla rasisminvastaisesta viikosta.
Hän valjasti iskut poliittisiin tarkoitusperiinsä kirjaimellisesti ennen kuin uhrien sisälmyksiä oli edes kaavittu metroaseman lattialta. Se tapahtui vasta myöhemmin samana päivänä.

Kommentit (7)
 1. Satoja esimerkkejä voisi näyttää siitä kuinka suvaitsevaisto tuomitsi kuolleiden käytön keppihevosena kun samaan aikaan levitteli kuolleen lapsen kuvaa. Nyt käyttävät Karttusen kuolemaa keppihevosena vaikka juuri pilkallisesti ratsastivat itse keppihevosilla mielenosoituksissa. Löydätte tekopyhyyttä yhdestä poliitikosta mutta ette huomaa sitä kun yhtälailla tekopyhiä kokoontuu lauantaina tuhansia stadin ytimeen mielenosoitukseen.

  1. Kuules Kimmo.
   Suvakeiksi kutsumiesi motiivi on myötätunto. Siitä ei ole häivääkään halla-ahoilla. Kylmyys huokuu.

 2. Markku T Koivisto
  22.9.2016, 23:43

  Halla-Aho on vastenmielisin suomalainen poliitikko koskaan. Elämöi kärsimyksillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *