Kansallissosialisti taisi ottaa yhteyttä

Joku nimetön kommentoi edellistä kirjoitustani ja totesi minun olevan tynnyrissä kasvanut antirasisti. Ehkä Uuninpankkopojan titteli hämäsi, mutta se on sivuseikka. Tärkeintä on, että hän oli yhdessä asiassa ihan oikeassa: Pohjois-Karjalan äskettäisillä omaisuudenrikkojaisilla ei ole mitään suoraan johdettavaa yhteyttä Kansalliseen Vastarintaan. Jos olisi, niin KV epäilemättä kertoisi asiasta sivujensa taisteluraporteissa. Kertovathan he auliisti aktivistitoimistaan, jotka tosin näyttävät muodostuvan lähinnä tarrojen liimaamisesta lyhtypylväisiin. Joku käyttäytymispsykologi saattaisi kuitenkin osata selittää, miten rodullista puhtautta vaativa suora propaganda voi vaikuttaa otollisessa maaperässä.

Nyt minä teen kansallissosialisteille palveluksen ja kerron lyhyesti heidän omilla sanoillaan, millaista yhteiskuntaa he suunnittelevat. Lukija saa itse päätellä, kuinka suuret onnistumismahdollisuudet heillä on. Kansallisen Vastarinnan 17.3.2010 päivätyn julkaisun mukaan on perustettava uusi kansallissosialistinen tasavalta, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty heti kyseenalaistamaan. Nykyisen demokratiakäsitteen kannattaja kannattaa samalla myös mm. homojen avioliitto- ja adoptio-oikeutta, siionistista finanssiplutokratiaa sekä kansainvälistä yläluokkaa. Arjalaiset ihmiset pyritään nykyisin muuttamaan ajattelemattomiksi, mutta asiat muuttuvat. Tulevaisuudessa on yksi valtapuolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin, joka valitsee johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan.

Yllä olevassa ei ole yhtään omaa sanaani, vaan kaikki on referoitu suoraan heidän omasta ohjelmastaan. He myös kysyvät, miksi kaikki eivät ole kansallissosialisteja. Mielestäni heidän ohjelmajulistuksensa vastaa itse siihen kysymykseen. Minä en ole erityisemmin ihastunut uuteen demokratiaan, jossa hierarkisesti ja kurinalaisesti johdettu johtajavaltio on samalla myös aito kansandemokratia. Ohjelmajulistus on päivitetty versio Hitlerin julistuksesta Taisteluni. Minä muuten olen sen lukenut, moniko uusi kansallissosialisti on?

Blogini ei ole mikään keskustelupalsta, mutta otan tietysti mielelläni vastaan ihan kaikenlaisia kommentteja. Ainoa toiveeni on, että varsinkin haukkujani kertoisivat nimensä vaikkapa vain samalla tavalla kuin itsekin teen, eli yksilöitävä ja tunnistettava kutsumanimi ja oikea sukunimi. Kehuja otan vastaan myös nimettömiltä.

Kommentit (0)