Patriootit

Eilisten uutisten mukaan Oulussa sattui eilen merkittävä rähinä, ellei peräti mellakka. Kansallisen Vastarinnan luotiliiveihin sonnustautuneet aktivistit olivat käyneet kokoomuksen vaalikojun toimitsijoiden kimppuun ja poliisi oli joutunut käyttämään etälamautinta rähinöitsijöiden taltuttamiseksi. Jopa ministeri Lindén otti tapauksesta kaiken irti ja ilmoitti matkustavansa välittömästi Ouluun. Sitä sopii tietenkin ihmetellä, mitä muuta hyötyä viestintäministerin paikalletulosta saatiin kuin julkisuutta ministerille.

Tapauksen sattumoisin nähnyt fb-kaverini tosin ihmetteli tuoreeltaan uutisoinnin mittavuutta. Jupakka oli kuulemma ollut lyhyt ja melko huomaamaton, eikä se normaalisti olisi herättänyt juurikaan huomiota. Myös uutisointi tasaantui nopeasti ja tapauksen kulku selvisi. Kansallisen Vastarinnan edustajat luulivat erään kokoomuslaisen kuvanneen juuri heitä ja alkoivat kovaäänisesti ja kovakouraisesti vaatia kuvia poistettavaksi kamerasta. Kuvissa oli tietenkin vain kuvaajan omia puoluetovereita, mutta ainakin KV:n patriootit saivat nyt julkisuutta.

Mutta mikä on tämä Kansallinen Vastarintaliike? Ihan sattumoisin tutustuin vuosi sitten heidän verkkosivuunsa juuri ennen sen sulkeutumista. Jossain vaiheessa sivut ovat ilmestyneet uudelleen osoitteeseen http://patriootti.com/. En viitsi linkittää sivua suoraan, koska en halua erityisemmin edistää heidän tavoitteitaan. Sen sijaan kerron lyhyesti heidän vuoden takaisen ohjelmajulistuksensa, niin voitte muodostaa mielipiteenne ihan itse.

Kansallisen Vastarinnan tavoitteena on kansallissosialistinen tasavalta, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty kyseenalaistamaan. Nykyisen ja syrjäytettävän demokratiakäsitteen kannattaja kannattaa samalla myös mm. homojen avioliitto- ja adoptio-oikeuksia, siionistista finanssiplutokratiaa sekä kansainvälistä yläluokkaa. Arjalaiset ihmiset pyritään nykyisin muuttamaan ajattelemattomiksi, mutta asiat muuttuvat. Tulevaisuudessa on vain yksi puolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin. Tämä senaatti valitsee johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan. Uudessa demokratiassa hierarkisesti ja kurinalaisesti johdettu johtajavaltio on samalla myös aito kansandemokratia.

Yllä olevassa ei ole yhtään omaa sanaani, vaan kaikki on vuoden takaisesta ohjelmajulistuksesta referoitua.

Ehkäpä juuri nämä isänmaallisiksi oudon kansainväliset tavoitteet selittävät KV:n edustajien kummallisen ujouden kameran edessä. Harva kehtaa omalla naamallaan julistaa suoraa kopiota Hitlerin kirjasta Mein Kampf. Yön pimeydessä he kyllä käyvät sotaansa, jossa tehdyt iskut kirjataan taisteluraportteihin.  Ainakin vuosi sitten merkittävimmät iskut olivat tarrojen liimaamista lyhtypylväisiin.

Kommentit (0)