Tarranliimaajien vallankumous

– Parlamentarismi ei tuota tuloksia. Rauhanomaisesti emme kykene ravistelemaan suomalaisia hereille. Koska Suomen Vastarintaliike on vallankumouksellinen kansallissosialistinen järjestö, on kukin sen aktivisteista valmis uhraamaan ja puolustamaan aatettaan ja tovereitaan viimeiseen asti. Meidän on vastaisuudessa oltava entistä näkyvämpi, hyökkäävämpi ja kiinteämpi liike. Kykymme ja arvomme ihmisinä tullaan mittaamaan suhteessa vallankumoukseen. Millään muulla ei lopulta ole väliä.

Tällaisia juttelee ihan omalla nimellään ja kasvoillaan Suomen Vastarintaliikkeen uusi, edeltäjänsä nimeämä johtaja. Lisää tästä liikkeestä voitte halutessanne lukea täältä ?p=5289

Suomen Vastarintaliike on natsijärjestö. Heidän tavoitteenaan on perustaa uusi kansallissosialistinen tasavalta, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty heti kyseenalaistamaan. Nykyisen demokratiakäsitteen kannattaja kannattaa samalla myös mm. homojen avioliitto- ja adoptio-oikeutta, siionistista finanssiplutokratiaa sekä kansainvälistä yläluokkaa. Arjalaiset ihmiset pyritään nykyisin muuttamaan ajattelemattomiksi, mutta asiat muuttuvat. Tulevaisuudessa on yksi valtapuolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin, joka valitsee johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan.

Ylläoleva on heidän omasta ohjelmastaan parin vuoden takaa, mutta ei tavoite ole miksikään muuttunut. Toimintatavat sen sijaan ovat. Aiemmin nämä keskittyivät liimailemaan tarrojaan yön pimeydessä, mutta nykyisin he järjestävät omia taistelukoulutuspäiviään ja kuten nähdään, esiintyvät täysin avoimesti.

Tällainen avoimuus on yhteiskunnan kannalta hyvä asia, mutta heidän itsensä kannalta uskaliasta. Valtiovalta ei suhtaudu kovin suopeasti vallankumoussuunnitelmiin. Rikoslain 13 luvun 3 §:n 2 momentti sanoo asiasta näin:

Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea. Teosta säädetty minimiragaistus on 4 kuukautta ja maksimi 4 vuotta vankeutta.

Eivät nämä koskaan mitään vallankuomusta tule tekemään. Olen kuitenkin 22.7.1977 vannomassani sotilasvalassa luvannut näin:

Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

En usko natsivallankumouksen koskaan etenevän tarrojen liimaamista pitemmälle, joten enpä viitsi vaivata viraanomaisia millään ilmoituksella. Jos tämä kirjoitus sattuu jonkun viranomaisen silmiin, niin voin sanoa täyttäneeni valani velvoituksen.

Kommentit (0)