Niin mutkun

-Kukas se särkee ikkunoita ja riehuu joka itsenäisyyspäivä? Vastarintaliikekö? Ei, se marssii hyvässä järjestyksessä kunnioittamassa kaatuneita samalla kun vasemmistohuligaanit rikkovat ja riehuvat ympäri Helsinkiä. Sitä paitsi muslimien vastustaminen ei ole natsismia, natsit tekivät muslimien kanssa yhteistyötä. PVL ei siis ole natsistinen järjestö, se on isänmaallinen.

Tässä on tiivistettynä suunnilleen puolet eiliseen juttuuni tulleesta palautteesta. Kaikkiaan kommentteja tuli tuhatkunta itse blogiin ja kahdelle Fb-sivulle. Jotkut myötäilevät natseja avoimesti, jotkut ovat asialla silkkaa tietämättömyyttään.

Sanotaan tämä nyt vielä kerran. Ikkunoiden särkeminen ja riehuminen on jo kriminalisoitu. Pohjoismainen Vastarintaliike on avoimesti natsijärjestö, sen se kertoo omilla sivuillaan. Se aloitteli öisenä tarranliimajaporukkana vielä vuonna 2010, jolloin kirjoitin siitä ensimmäisen kerran. Jos joku aikoo vielä väittää, ettei PVL:llä ole mitään tekemistä natsien kanssa, niin katsokoon tätä Jyväskylässä otettua kuvaa.

natsi

Olettaako joku ihan tosissaan, että nykyiset natsit etsisivät täsmälleen samoja kansanvihollisia kuin Hitlerin aikaan? Natsismi elää ajan mukana, ja nykyisillä natseilla on osin eri viholliskuva. Nyt vihataan juutalaisten sijaan muslimeja, mutta muut viholliset ovat edelleen kaikki vähemmistöt ja vasemmisto, sekä uutena vihervasemmisto, mitä se sitten tarkoittaakaan. Koko ideologian tarkoitus on vihollisten etsiminen ja tuhoaminen.

Entäpä sitten se hyvä järjestys? Katsokaa tätä videota, josta näkyy pyrkimys avoimeen väkivaltaan. Natsit hakevat koko ajan konfliktia, ja yhtenä johtajana näkyy olevan asema-aukion kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä tuomittu ja hovioikeuden päätöstä odottava Jesse Torniainen. Videolla näkyvälle ilmeiselle varusmiehelle muuten saattaa tulla ikäviä seuraamuksia osallistumisestaan natsimielenosoitukseen armeijan vaatteissa, mutta se on hänen murheensa.

Tältä videolta näkyy myös se, että PVL ja Soldiers of Odin ovat yhdistäneet joukkonsa. PVL on ennakoinut mahdollisen lakkauttamisensa oikeuden päätöksellä, ja SOO:ssa sillä on valmis peitejärjestö.

Nämä hyvässä järjestyksessä lippujensa alla marssivat pojat eivät ole mitään muuta kuin väkivaltaa hakeva natsijoukko. Virallisena tavoitteena heillä on pohjoismaisen natsivaltion perustaminen, joten se siitä isänmaallisuudesta. Heidän järjestöään johdetaan jo nyt Ruotsista, ja ruotsalaisia vahvistuksia oli Tampereellakin runsaasti. Kuvitteleeko joku ihan oikeasti, että siinä natsivaltiossa virallisena kielenä olisi suomi? Kuvitteleeko joku, että yhden johtajan johtamassa valtiossa vallitsisi demokratia?

Mielestäni jokaisen edes auttavasti järjissään olevan pitäisi vastustaa tätä väkivaltaista joukkoa, mutta jostain syystä se etuoikeus on varattu toiseksi ääripääksi nimetyille kansalaisille.

 

Tätä juttua ei voi kommentoida tässä blogissa ollenkaan, sillä sain eilen tarpeekseni natsien puolustelusta ja tietämättömien höpinästä.

EDIT 23.10.2017 klo 19.40: Korjattu valokuvan ottopaikka Jyväskyläksi.

Kommentit (0)