Joka pirua kutsuu

Tämän jutun kirjoitan ihan vain piruuttani. Kolmen päivän julkaisukielto Facebookissa ei sinänsä hirveästi haittaa minun elämääni, mutta sananvapaus on minulle tärkeä asia. Niinpä annan esimakua siitä mitä tapahtuu, jos profiiliani ja sivuani Facebookissa yritetään saada suljettua perättömillä ilmiannoilla.

Facebook on ilmoittanut puuttuvansa ankaralla kädellä vihapuheeseen. Siltä ei kuitenkaan näytä, kun vilkaisee suljettuun ryhmään nimeltä Piikki kiinni ja elintasopakolaiset pois Suomesta. Siellä vihataan avoimesti demokratiaa, maahanmuuttajia, suvakkeja, poliitikkoja Halla-ahoa ja Huhtasaarta lukuunottamatta, mediaa, sionisteja, jesuiittoja ja oikeastaan ihan kaikkea muuta paitsi Kärkkäisen tavarataloa, natseja ja Venäjää. Näyttää siltä, että eniten nämä ihmiset vihaavat itseään ja omaa paskaa elämäänsä, johon syyllisen on pakko olla joku muu kuin he itse.

Näin siellä reagoidaan tietoon turvapaikanhakijan kuolemasta.

ongelmajäte

Jos poliisi haluaa vihapuheen suitsimiselle kohteen, niin suosittelen tuota ryhmää. Sieltä löytyy helposti useita kymmeniä rikoksia tutkittavaksi ja oikeuteen vietäväksi.

Minä olen saanut siellä erityishuomiota viime päivien natsivastaisilla jutuillani. Eilisessä jutussani oli kuvakaappaus tästä ryhmästä. Kuvassa Christina Lubutini ilkkui saamalleni julkaisukiellolle ja yllytti ilmiantamaan lisää. Ja tämä porukkahan tottelee ja kerjää kehuja tekemisistään.

samu mähönen

Erityisen paljon iloa julkaisukieltoni tuottaa Christina Lubutinille ja “Sari Niemiselle”.
EDIT: “Sari Nieminen” on eri henkilö kuin blogiini kommentteja lähettävä Saara.

cl

 

 

sartsa

Ryhmässä ihmetellään kovasti mistä olen saanut kuvakaappauksia noin äärimmäisen salaisesta ja hyvin moderoidusta ryhmästä.

niin mistä

piikki kii

Minäpä kerron suuren salaisuuden. Netissä ja varsinkaan sosiaalisessa mediassa ei mikään pysy salassa, ei vaikka kuinka yrittäisi. Nyt nämä voivat hakea liiteristä halon ja lyödä itseään päähän. Juttu on nimittäin niin, että jos ilmiannot jatkuvat, niin netin vihapuhetta tutkiva poliisi saa paljon tekemistä.

Että semmoista. Minä olen erittäin ikävä ihminen, jos minut suutetellaan. Kaikkein mieluiten keskittyisin tosiaan vaikkapa työttömien kohteluun, soteen ja yleispolitiikkaan, kuten viime aikoina olen tehnytkin, mutta jos tämä sakki omalla toiminnallaan rajoittaa sananvapauttani ja pakottaa minut keskittymään itseensä, niin saamansa pitää. Julkisuutta ja ikävyyksiä tulee riittämään.

***
Tätäkään juttua ei voi kommentoida. Oikeasti isänmaalliset velvollisuudet kutsuvat, sillä olen tänään koko päivän kutsuntalautakunnassa kunnan edustajana. Suosittelen myös näille netin surkimuksille lapsellisen mäkättämisen sijaan asiallisia poliittisia harrastuksia.

EDIT 25.10.2017 klo 16.25: Korjattu Saara ja Sari Niemisen olevan kaksi eri henkilöä. Saaralla ei oman kertomansa mukaan ole Fb-profiilia. Pyydän Saaralta anteeksi erehdystäni.

Kommentit (0)