Raiskauksilla ratsastajat

Tiedän pistäväni pääni herhiläispesään, mutta jokun on yritettävä takoa järkeä kollektiivisen hulluuden valtaaman kansan päähän. Jo ties kuinka monetta päivää kaikki presidenttiä ja ministereitä myöten puhuvat Oulun seksuaalirikoksista. Somekansa heiluttelee soihtuja ja talikoita hypättyään poliisin, syyttäjän ja oikeuslaitoksen ohittaen pyövelin rooliin. Minun sivuilleni tapaus on tuupattu kymmeniä kertoja ilkkuvasti ähätellen, että mitäs maahanmuuttajia lisää haluava suvakkipaska nyt sanoo.

Nämä henkiset kyssäkaalit eivät ilmeisesti ole koskaan lukeneet tekstejäni. En minä ole milloinkaan sanonut haluavani lisää maahanmuuttoa. Olen vain sanonut, että Suomen perustuslain mukaan kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, ja että turvapaikanhakijoita on kohdeltava lain ja Suomea sitovien kansainvälisten sopimusten mukaan.

Lain mukaan mennään myös Oulun rikoksissa. Poliisin tutkittavana oleva tapaus on poikkeuksellisen törkeä, siitä olemme kaikki samaa mieltä. Olemme varmasti samaa mieltä myös siitä, että tekijät on tuomittava ankarasti, ja rangaistuksen kärsimisen jälkeen heidät on poistettava maasta, jos he eivät ole Suomen kansalaisia.

Somekansa unohtaa taas kerran, että lain mukaan vain tekijät ovat syyllisiä ja vain heidät tuomitaan. Laki ei tunne kollektiivista syyllisyyttä, jossa joidenkin ihmisten tekojen mukaan tuomittaisiin kokonainen kansanryhmä. Tästä eivät piittaa ne raiskauksilla ratsastavat poliitikot, jotka taas kerran ovat lähteneet kollektiivisen vihanlietsonnan tielle. Viimeinkin löytyi aihe, josta Jussi Halla-aholla ja muilla perussuomalaisilla kellokkailla on sanottavaa.

Heillä ei ole ollut sanottavaa soteen, maakuntauudistukseen, aktiivimalliin, etuuksien leikkaamiseen, koulutusleikkauksiin, indeksijäädytykseen eikä yleensä mihinkään ihmisten arkea koskeviin poliittisiin päätöksiin. He ovat kiinnostuneita vain raiskauksista, ja niistäkin vain silloin, kun niitä voidaan käyttää maahanmuuton ja turvapaikanhakijoiden vastustamiseen ja suoranaiseen demonisointiin. Että katsokaa nyt, tuommoisia ne ovat kaikki, mitäs me sanoimme.

Ja umpihullu kansanosa riehuu heidän yllyttämänään kiimatipat housunpuntista valuen. Ollaan kovasti suojelevinaan naisia ja lapsia, mutta samalla jätetään huomaamatta vaikkapa tämmöinen rikos. Siinähän naapurin 24-vuotias Mika Markus harrasti seksiä 13-vuotiaan lapsen kanssa, sattuuhan näitä. Naapurin Mika Markuksen lisäksi tapauksen perusteella ei pääse tuomitsemaan muita, joten mitään someraivoa ei synny eikä poliittisia tavoitteita pääse toteuttamaan.

Tiedän syyllistyväni whataboutismiin, mutta teen sen tahallani.  Jos oikeasti ollaan lasten suojelemisen asialla, niin nyt pitäisi vaatia tällaisen raiskauskulttuurin pysäyttämistä. Pitäisi vaatia presidentiltä ja ministeriltä kannanottoja. Pitäisi julistaa Mika Markuksen teon tuomittavuutta ja hänen sekä hänen kavereidensa eristämistä autiolle saarelle.

Minun puolestani joka ikisen seksuaalirikokseen syyllistyneen saisi vaikka eristää autiolle saarelle, mutta miettikääpä oikeasti näiden raiskauksilla mässäilevien poliitikkojen motiiveja. Ei heitä kiinnosta mikään muu kuin oman agendan julistaminen. Se agenda on tunnetusti syyllisten lisäksi myös syyttömien tuomitseminen, jos he sattuvat edustamaan väärää kansallisuutta, väriä tai uskontoa.

***
Tätä juttua ei voi kommentoida, koska arvaan kommentoinnin pääasiallisen laadun.

 

puheenaiheet politiikka yhteiskunta
Kommentit (0)