Opiksi uudelle vuodelle

Johonkin aikaan eilen illalla minut oli liitetty tahtomattani facebookissa ryhmään Ääri-islamin ”monikulttuuri” vaarantaa lastemme tulevaisuuden. Liittäminen on tapahtunut joko vahingossa jonkun massaliittäjän toiminnan seurauksena tai sitten kyseessä on tahallinen ns. huumori. Oli miten oli, niin tietenkin tutustuin tähän uuteen fb-ryhmääni ennen siitä eroamistani.

Esittelytekstin mukaan Suomen islamilainen tasavalta toteutuu lähitulevaisuudessa ja lapsemme joutuvat lapsiavioliittojen, kunniamurhien ja uskonvainojen kohteeksi. Perustajina ja ylläpitäjinä näkyvät olevan samat henkilöt, jotka perustavat näitä erilaisia viharyhmiä sitä mukaa kun facebookin ylläpito niitä sulkee. Jäsenetklin ovat aina suunnilleen samoja.

Jos kyseessä olisi uskonnollinen, kristittyjen tulevaisuudesta huolestuneiden ryhmä, niin olisin poistunut sieltä vähin äänin. Ei siellä kuitenkaan kristillistä rakkautta saarnattu, vaan synkeää islaminvastaista vihaa. Mukana oli myös näillä sivuilla yllättävän yleisiä homoeroottisia väkivaltafantasioita ja tietenkin mainostettiin natsijärjestöä nimeltään Suomen Vastarintaliike.

Minun puolestani nämä ihmiset saavat lietsoa toisiaan uhoon ihan vapaasti, mutta minua ei kannata liittää tällaisiin ryhmiin. Olen jo aiemmin sanonut, että minulla ei ole huumorintajua. Jos siis joku vitsiniekka päättäää hyökätä tämän kirjoituksen takia kimppuuni, niin tulen julkaisemaan kaikki loputkin tekemäni kuvakaappaukset. Ne sisältävät mm. lähes täydellisen jäsenluettelon. Ja kuten ilmoitan omalla esittelysivullani, niin laittomat uhkaukset ja kunnianloukkaukset käsitellään käräjäoikeudessa.

Minua on sitten ihan turha sillä oikeudella pelotella. Ryhmä näkyy nimittäin olevan täysin avoin, koska pääsin lukemaan tekstejä myös ryhmästä erottuani. Pitäisi vähän miettiä, mitä kirjoittelee kaikille avoimille sivuille. Ajatteleminen ennen kirjoittamista ei ole sananvapauden rajoittamista.

Tuosta jäsenluettelosta tuli mieleeni, että onkohan kansanedustajan avustaja Ulla Pyysalo tietoinen kuulumisestaan tähän ryhmään? Hänhän tuli kuuluisaksi haettuaan tämän SVR:n jäsenyyttä, koska ei ymmärtänyt sen olevan natsijärjestö. Lisäksi hän lupasi erota ennen joulua, jos saa uuden työpaikan.

Tässä vaiheessa toivotan kaikille lukijoilleni,  myös uusille lyhytaikaisille ystävilleni, oikein hyvää uutta vuotta. Näitä ryhmiä urakalla perustavat voivat viettää vuodenvaihteen vaikkapa miettimällä, että onko joukossanne mahdollisesti ilmiantaja. Entä jos joku liitti minut ryhmäänne ihan tahallaan ilkeilläkseen teille?

Kommentit
 1. 1

  Maija Salojärvi sanoo

  Vähän olen itse ihmetellyt et minutkin on vaan liitetty johonkin ryhmään ja siitä sitten vaan itsestäänselvyytenä ilmoitetaan,Paras oli Aapojen hiihtäjät ja jänkhien kairaajat..en nyt ihan tarkkaan muista enään.Olen käynyt lapissa v!.1995 viimeksi ja suksilla olen hiihtänyt 40v sitten.joten nää aavat on jäänyt kauas taa:) Minä toivota sulle Sakari oikein mielekästä v.2012 <3

 2. 2

  ripa sanoo

  En ymmärrä mitä pahaa tuossa ryhmässä on koska kaikki siellä kirjoitetut asiathan on tosiasioita

 3. 3

  ripa sanoo

  Itse en tosin ko ryhmään kuulu mutta olen käynyt siihen tutustumassa

 4. 5

  sakutimonen sanoo

  Caligula kävi sitten kirjoittamassa ”nasevan” kommentin ja ryntäsi ryhmään kehuskelemaan uroteollaan. Mitenkäs se menikään se shakin pelaaminen pulun kanssa?

 5. 6

  Kukko sanoo

  Nää ryhmät on umpirasistisia kaheleita täynnä. Suurin osa näistä on edelleen siellä, minne ovat syntyneet. Erilaisuus pelottaa, eikä kai ihme kun eivät ole montaa itsestään poikkeavaa tavanneet. Näyttää kyllä siltä, että ovat samoja henkilöitä kaikissa ryhmissä kuten uuninpankkopoika Timonen sanoi. Pelotteluun ja väkivallalla uhkailuunhan noiden agenda perustuu ja ovat sillä monia netinkäyttäjiä hiljentäneet. Kaikki ovat myös varmaan huomanneet, ettei noiden kanssa voi keskustella yhtään mistään, kun tuloksena on joko uhkailua (esim. netissä tai puhelimessa), keskusteltavan asian kääntäminen toiseksi, henkilökohtaisuuksiin meneminen ja erilainen solvaaminen. Se liet heidän normikäyttäytymistään keskenäänkin, joten eivät ehkä tajua, että kuullostavat muille hieman tympeiltä ja ikäviltä.

 6. 7

  Kukko sanoo

  Kävin vielä juuri katsomassa tuota ryhmää. Ainakin osa porukasta näyttää olevan vankilassa verovaroilla olleita yhteiskuntaan sopeutumattomia rikollistaustaisia, joille ”vasikointi” on maailman suurin pahe. Toivottavasti tämä yhteiskunta ei koskaan tule noiden rikollisten säännöillä pelittämään.

 7. 8

  John Reed sanoo

  Luulisi, että nämä isänmaalliset heterot (jotka ovat taidoiltaan ja kyvyiltään ylivertaisia vihervassarihyysäreihin verrattuna) olisi jo aiemmin bongattu yrityselämän tai edes hallinnon palvelukseen. Kumma kyllä näin ei ole. Ehkäpä he poseeraavat mieluummin mersun vieressä tai jokin ase kädessä ja taputtelevat virtuaalisesti toisiaan selkään: ”Kova jätkä olet.” Onnistumisesta saa tietenkin kaveria kehua. Etenkin jos on osannut liittää kaksi substantiivia yhteen yrittäessään muodostaa yhdyssanan. Sekä muistaa sen, että kunnon patriootti käyttää AINA CAPS-LOCKIA!!!

 8. 9

  elDuce sanoo

  Mikä siinä on että nää antifa naamat käy hanakammin toisen osapuolen kimppuun, vaika tää toinen osapuoli vain vastustaa monikulttuurisuutta? Tulee mieleen se, kun joku valkoinen britti kielsi suomesta lakupötkön lakupekan, rasistisena, vaikka musta mies ei siihe suhtaunut eds kielteisesti. Samoin kävi Neekerin Suukolle Eikö maahanmuuttajien pitäisi sopeutua meidän kulttuuiin ja tapoihin, eikä niin, että meidän on sopeuduttava niiden barbaarisiin tapoihin ja kulttuuriin. mm. tyttölasten ja pikkupoikien ympärileikkauksiin. Ne ovat oikeasti Törkeä pahoinpitely, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, sekä pysyvän ruumiinvamman tuottaminen (tyttölasten osalta). Ja nämä antifa asenteiset tyypit kehtaavat puolustaa näitä maahanmuuttajia sekä vielä, vaikka ovat asian ulkopuolisia, niin käyvät toisen osapuolen kimppuun mm. ilmiannoin ja häirinnän voimin.

 9. 10

  sakutimonen sanoo

  Ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on Suomen lain mukaan rikos ja sellaisena siihen pitää suhtautua riippumatta rikokseen syyllistyjän henkilöstä tai uskonnosta. Suomen laki on sama kaikille Suomessa kulloinkin oleskeleville.

  Minut liitettiin tuohon viharyhmään tahtomattani ja siitä oli seurauksena tämä blogiteksti. Ilmoiitin tekeväni rikosilmoituksen siinä tapauksessa, että minun kimppuuni käydään kirjoituksen takia. Tällä hetkellä ryhmässä ainakin Caligula näyttää oikein kerjäävän sitä, joten suosittelen ottamaan nyt viimeistään järjen käyttöön. Käräjäsalissa ette tule minulle pärjäämään.Yhtään ilmiantoa mistään ryhmästä tai kenestäkään henkilöstä en ole koskaan tehnyt facebookin ylläpitoon, koska kannatan sananvapautta sen sanan laadusta riippumatta.

 10. 11

  John Reed sanoo

  Jos toinen osapuoli ”vain” vastustaa monikulttuurisuutta niin miksi arjalaiset eliittihumanistit kutsuvat toisiaan rasisteiksi silloin he keskustelevat keskenään?

 11. 12

  Kukko sanoo

  Mikähän tossa oli ideana viedä kommenttini tonne kyseiseen ryhmään seinälle Caligula? Ketä minun kommentteihin vastannut tarkoittaa karvakätisillä? Monikulttuurinko vastustamiseen liittyy esimerkiksi haulikot laulamaan -tyyppinen usuttaminen Hashi Wallsia kohtaan, kun hän on tehnyt hauskan videon Somaliassa lauluun ”Olen suomlainen”. Onko tämä laulu niin pyhä, että siitä ei tällaista hauskaa väännöstä saa tehdä ilman, että haulikot laulaa?

  Kiitos kuitenkin el Ducelle kohtuullisen asiallisesta vastakommentoinnista. Sisällöstä olen tosin erimielinen, mutta viesti ei sisältänyt uhkailua tms. Tässä muutamia kohtia tosta.

  ”Toinen vaan vastustaa monikulttuuria”
  – jos olisikin kyse vaan monikulttuurisuuden vastustamisesta kyse tilanne olisi toinen. Tällä hetkellä esim. kyseisessä ryhmässä vihjaillaan afrikkalaisten haisevan ja esim. kehotetaan haulikoita laulamaan. Mikähän tässä on vaan monikulttuurisuuden vastustamista. Toi on selvää ja suoraa rasismia.

  -Toki maahanmuuttajien oletetaan sopeutuvan kulttuuriimme siten, että lakia noudatetaan ja suurin osa näin tekeekin. Toivoisin, että myös suomalaiset pystyisivät sopeutumaan kulttuuriimme edes sen verran, että lakia noudatetaan. Lait ovat yhteisiä vaikka suomen sisällä on useita kulttuureita sekoittuneina ollut jo iät ja ajat. Länsi-Suomalaisilla ja Itä- Suomalaisilla on esimerkiksi erilaisia tapoja ja perinteitä.

  -Se, että puutut ympärileikkauksiin esittämällä, että se olisi jotenkin olennainen osa islamia, osoittaa että et tiedä islamista paljoakaan. En usko, että kukkaan haluaa näitä tapoja tänne jotenkin valtavirtaistettua. Toivon ainakin, että kaikki näin toimivat saisivat rangaistuksensa Suomen lakien mukaan. onneksi nuo ympärileikkaukset ovat vähenemään päin myös useissa maissa, joissa islam on pääuskontona.

  -Oma käsitykseni ja kokemukseni on että ns. monikulttuurin ym. vastustajat ovat lanseeranneet uhkailun ja mainitsemasi häirinnän osaksi nettikulttuuria, mikä on hyvin harmillista. Ilmiantojen seurauksista päättää poliisi ja kyseisten sivujen ylläpitäjät. Ilmiantaminen on ihan hyvä juttu, varsinkin silloin kun on kyse kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai uhkailusta tms. En ole tällaista muiden kuin ns. maahanmuuttokriitikoiden ja monikulttuurivastustajien sivuilla nähnyt enemmässä määrin.

 12. 14

  Caligula sanoo

  Ihan yhtälailla järkeä viedä sinun kommenttis toisille seinille,kuin sinulla järkeä napsia läjittäin kuvakaappauksia omille seinillenne.Vai onko kenties kiellettyä?Ja ihan selvennyksen vuoksi:en ole käyttänyt enkä tule käyttämäänkään väkivaltaa yhtään ketään vastaan,enkä myös tule ketään yllyttämäänkään moiseen.
  Mikäs järki oli muuten Häkkisen juttu fotokaapata FB sivullenne?Siinä ei taatusti ykkytetä väkivaltaan eikä ollu hitustakaan rasismia????
  Ja kyllä vastustan ns monikulttuuria,humanitaarista maahanmuuttoa,mutta en silti lähde edelleenkään ketään pahoinpitelemää,raiskaamaan tai tappamaan.

 13. 15

  Caligula sanoo

  Sinun kommenttis seinälle viemisessä oli yhtä suuri järki,kuin meidän sivujen kuvakaappaukset teiän ryhmien seinälle.
  Mikäs järki oli M.Häkkisen Timo Soini presidentiksi sivulta kaapattu kuva teiän seinällä?Ymmärtääkseni siinä ei ollut mitää rasistista,yllytystä joukkotuhontaan taikka mitään muutakaan rangaistavaa?Silkkaa pahansuopuuttanne sinne laitoitte sen.Ja hyvähän se on kaikkea laitella,kun bannaamalla Häkkisen ja useita muita,ei tarvitse vastapuolen kommentteja seinältään lukea.
  Korostan vieläja paina tämä nyt kalloosi:vastustan monikulttuurisuutta,humanitaarista maahan muuttoa ja erityisesti islamia.Viimeksi mainittua suuresti henkilökohtasilla syillä.Mutta:en kehoita ketään,mistään syystä pahoinpitelemään,raiskaamaan taikka tappamaan ketään.Vielä vähemmän ryhtyisin itse tuollaisiin tekoihin.

 14. 16

  Caligula sanoo

  Ensiksikin,sori,että edellinen vastine kahdesti,ensin näytti,että vastine katosi jonnekkin kyber-avaruuteen,mutta ilmestykin yhtaikaa toisen version kanssa.
  Eipä ole hajuakaan,mitä joku toinen tarkoittaa karvakätisillä.Olen jäävi puhumaan toisten puolesta.
  On hyvin vaikea kuvitella M Häkkisen heiluvan haulikon kanssa missään.Yhtä lailla olen itse suutuspäissäni varmasti miljoona kertaa sanonut käveleväni lähimpään rautakauppaan,osatavan pätkän hyvää köyttä ja vetäväni itseni hirteen.(tähän kohtaan toinen anteeksi pyyntö,etten ole sitä tehnyt ja täten suonut teille suuria ilon hetkiä.)

 15. 17

  Kukko sanoo

  Minä en ole toistaiseksi tehnyt yhtään kuvakaappausta, mutta sinäpä Caligula et sitä taida tietää.