Peilikuva säikäyttää

Facebookiin on perustettu toinen toistaan merkillisempiä vihaamis- ja rähjäämisryhmiä maahanmuuttajia, islamia, homoja, punavihreitä mädättäjiä ja milloin mitäkin vastaan. Perustajat, ylläpitäjät ja jäsenet ovat aina samoja henkilöitä. He vaativat itselleen sananvapautta ja perustelevat sillä suorastaan raakalaismaisia puheitaan. Erilaiset murha-, teloitus- ja sadomasokistiset homofantasiat ovat näiden ryhmien tyypillisintä antia.

Kun ryhmät alkavat herättää yleisempää mielenkiintoa, ne muuttuvat salaisiksi. Tällainen itsesensuuri kyllä sopii minulle, koska parempi tämän joukon onkin seurustella vain keskenään. He eivät tietenkään tule ajatelleeksi, että salaisella toiminnallaan he rajoittavat itse omaa sananvapauttaan. Jos he sen tajuavatkin, niin he syyttävät siitä punavihreitä kukkahattuja, jotka julkistavat heidän oksennuksensa.

Tämän itsesensuurin huippu on muutama päivä sitten ilmestyneen blogin kohtalo. Blogin Perussuomalaista vihapuhetta julkaiseminen facebookissa estettiin nopeasti ilmiantoryöpyllä. Blogi julkaisee pelkästään täysin laillisia kuvakaappauksia näiden ryhmien keskusteluista siltä ajalta, kun ryhmät olivat julkisia. Ryhmien aktiiveja rupesi hirvittämään omien hengentuotteidensa näkeminen niin paljon, että he ilmiannoillaan saivat estettyä linkin jakamisen facebookissa. He siis sensuroivat omia mielipiteitään.

Tietenkin tuon blogin nimi on väärin. Kuten Timo Soini ja muut perussuomalaisten johtohahmot ovat monta kertaa painokkaasti todenneet, ei puolueessa suvaita rasismia missään muodossa. Jos ja kun monet näiden ryhmien jäsenistä väittävät ja kuvittelevat olevansa perussuomalaisten edustajia ja puolestapuhujia, he valehtelevat. Puolue ei todistettavasti halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Toivottavasti he itsekin ymmärtävät tämän.

Suurena sananvapauden kannattajana minä en hyväksy facebookin sensuuripolitiikkaa, vaan haluan antaa sananvapauden kaikille. Niinpä julkaisen blogin Perussuomalaista sananvapautta linkin. Ja muistakaa sitten, kenen puheita nämä kuvakaappaukset ovat. Juuri niiden, jotka haluavat estää niiden leviämisen.natsivahti.blogspot.com

Saapa nähdä, kuinka nopeasti tämän minun blogini levittäminen facebookissa saadaan estettyä.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Aika erikoista kyllä. Soinikinhan kiemurtelee asiassa – kysyttäessä vaalitentissä edustajiensa puheista hän sanoi että kansa valitsi, minä en, ei voi erottaa.

  Ei kai kukaan ajattelekaan, että hän voisi erottaa eduskunnasta – puolueesta on kyse. Eiköhän niistä rasisteistakin ainakin osa mennyt sisään Soinin äänillä kiitos ääntenlaskujärjestelmämme – omana puolueenaan eivät ehkä ainakaan noiden puheiden perusteella saisi puoluetta perustaakaan. Näiden pitäminen puolueessa kaikista karmeista puheista välittämättä luulisi karkottavan tavalliset ihmiset puolueesta – niin ainakin toivon. Tämä kuulostaa niin järkyttävän pahalta, että en tiennyt tällaista olevan olemassa!

 2. 3

  Deli sanoo

  ”Tietenkin tuon blogin nimi on väärin. Kuten Timo Soini ja muut perussuomalaisten johtohahmot ovat monta kertaa painokkaasti todenneet, ei puolueessa suvaita rasismia missään muodossa. Jos ja kun monet näiden ryhmien jäsenistä väittävät ja kuvittelevat olevansa perussuomalaisten edustajia ja puolestapuhujia, he valehtelevat. Puolue ei todistettavasti halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä.”

  Ja kuitenkin herkuttelet tämän julkaisulla.

 3. 4

  Saku Timonen sanoo

  Aivan niin. Minulla ei ole mitään perussuomalaista puoluetta vastaan, mutta rasismia vastaan on. PS ei puolueena kannata rasismia, joten tämä kirjoitus ei ole tarkoitettukaan puoluetta vastaan.

 4. 5

  sanoo

  Mikähän on vihapuheen vastakohta? Onko se pilapuhe, ivapuhe tai inhopuhe?
  Onkohan näiden jälkimmäisten harjoittajia olemassa?

  Vai ovatko pilapuheen, ivapuheen tai inhopuheen harrastelijat vain parempia
  kuin toiset – omasta mielestään ja siksi sallivat sen itselleen?

  Voi kun joku keksisi hyväpuheen!

  Jotenkin wanhat silmäni näkevät tässä persupyykinpesussa (ei sinun Saku,
  vaan yleisessä) saman tutun kuvion joka oli vallassa jo sossujen ja komukoiden
  ottelussa 70-luvulla.

  ”Teiltä meille tulevat ovat käännynnäisiä ja heille sallitaan mitä vaan,
  mutta meiltä teille tulevat ovat loikkareita, he ovat inhottavaa saastaa.”

  Tappion karvas kalkki on katkera niellä.

  Saattaa hyvinkin olla, että €U-helvetin portista käyneiltä on loppunut usko?

 5. 6

  Persu sanoo

  Jälleen kerran hyvä kirjoitus. Itse olen mieltä, että omien sanojensa ja mielipiteidensä takana tulee seistä selkä suorana ja ylpeänä. Itse olen maahanmuuttokriitikko, mutta en hyväksy yksilöihin kohdistuvia hyökkäyksiä mihinkään kansanryhmiin kohdistuen(kuten ei valtaosa meistä). Nämä kuvakaappaukset ovat ok. Mutta niihin liittyvät lieveilmiöt eivät, ihmisten osoitteiden jako se ei enää ole hyvä asia ollenkaan. Nämä ihmiset keskustelevat ja osin vitsailevat sisäpiirivitsein ystäväpiirissään ja kuvakaappausten seurauksena porukan naiset ovat vihreiden miesten hampaissa. Todella miehekästä, nämä uhkailijat eivät esiinny kasvoillaan tai oikealla nimellään, kuten näissä kaappauksissa jopa naiset. Todellinen miehentyö uhkailla NAISTA. Viha kasvattaa vihaa jos ihmisten välisiä keskusteluja lukee tai kuuntelee ulkopuolisena kannattaa myös lukea ja kuulla ne sävyt joilla puhutaan.

 6. 7

  Persuterrorin uhri sanoo

  Eiköhän sen naisten solvaamisen aloittanut Halla-aho haaveillaan vihreiden naisten raiskaamisesta. Mutta tuossa on taas yksi esimerkki siitä, miten moraalisesti rappeutuneita persut ovat: ensin tuhotaan yhteiskuntarauha ja keskusteluilmapiiri viljelemällä törkeyksiä vuosikausien ajan, ja kun metsä alkaa vastata kuten siihen on vuosia huudettu, aletaan itkeä krokotiilin kyyneliä ja esiintyä kuin ei itse olisikaan sonnanheittoa aloitettu.

  Olkaa vain persut ylpeitä aikaansaannoksestanne. Tämä on se Suomi, jonka te olette luoneet. Kehitysmaan tasoinen banaanitasavalta. Jollei luomuksenne miellytä, syyttäkää itseänne. Kukaan muu ei ole tätä törkysammiota halunnut.

 7. 8

  sanoo

  Joskus olen kuullut sanonnasta joihin liittyy perse ja merivesi. Persut eivät ole kyllä mitään seiloreita.

  Ja mitä tulee perussuomalaiseen puolueeseen, Soini on jäänyt jo tämän rakkilauman jalkoihin, eikä uskalla tehdä mitään, kummallisvaalit painavat päälle. Tommi Raution erottaminen oli pelkkä kosmeettinen kasvojenkohotusyritys.

  Kunhan Soini puolueineen saa taas yhden rökäletappion, presidentivaalien ja järjestövaalien lisäksi, alkaa ehkä Soinillakin löytyy halua ja kykyä siistiä puoluettaan. Vaan taitaapa olla jo liian myöhäistä, ei tuollainen hallitusvastuunpakoilu, suorat valheet kuten”puolueessamme ei ole yhtään rasistia”-lausunnot ovat luultavasti niitanneet Soinin kohtalon. Mutta mitäpä se Soinia haittaa, hän nauttii yltäkylläisiä antimia EU:n laskuun.

  Tuskin Soinia edes oikeasti enää kiinnostaa nämä hänen puolestaan likaisen työn tekijät, rasistiset öykkäröijät, joiden äänillä hän kuitenkin tilipäivänsä sai.