Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Peilikuva säikäyttää

Facebookiin on perustettu toinen toistaan merkillisempiä vihaamis- ja rähjäämisryhmiä maahanmuuttajia, islamia, homoja, punavihreitä mädättäjiä ja milloin mitäkin vastaan. Perustajat, ylläpitäjät ja jäsenet ovat aina samoja henkilöitä. He vaativat itselleen sananvapautta ja perustelevat sillä suorastaan raakalaismaisia puheitaan. Erilaiset murha-, teloitus- ja sadomasokistiset homofantasiat ovat näiden ryhmien tyypillisintä antia.

Kun ryhmät alkavat herättää yleisempää mielenkiintoa, ne muuttuvat salaisiksi. Tällainen itsesensuuri kyllä sopii minulle, koska parempi tämän joukon onkin seurustella vain keskenään. He eivät tietenkään tule ajatelleeksi, että salaisella toiminnallaan he rajoittavat itse omaa sananvapauttaan. Jos he sen tajuavatkin, niin he syyttävät siitä punavihreitä kukkahattuja, jotka julkistavat heidän oksennuksensa.

Tämän itsesensuurin huippu on muutama päivä sitten ilmestyneen blogin kohtalo. Blogin Perussuomalaista vihapuhetta julkaiseminen facebookissa estettiin nopeasti ilmiantoryöpyllä. Blogi julkaisee pelkästään täysin laillisia kuvakaappauksia näiden ryhmien keskusteluista siltä ajalta, kun ryhmät olivat julkisia. Ryhmien aktiiveja rupesi hirvittämään omien hengentuotteidensa näkeminen niin paljon, että he ilmiannoillaan saivat estettyä linkin jakamisen facebookissa. He siis sensuroivat omia mielipiteitään.

Tietenkin tuon blogin nimi on väärin. Kuten Timo Soini ja muut perussuomalaisten johtohahmot ovat monta kertaa painokkaasti todenneet, ei puolueessa suvaita rasismia missään muodossa. Jos ja kun monet näiden ryhmien jäsenistä väittävät ja kuvittelevat olevansa perussuomalaisten edustajia ja puolestapuhujia, he valehtelevat. Puolue ei todistettavasti halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Toivottavasti he itsekin ymmärtävät tämän.

Suurena sananvapauden kannattajana minä en hyväksy facebookin sensuuripolitiikkaa, vaan haluan antaa sananvapauden kaikille. Niinpä julkaisen blogin Perussuomalaista sananvapautta linkin. Ja muistakaa sitten, kenen puheita nämä kuvakaappaukset ovat. Juuri niiden, jotka haluavat estää niiden leviämisen.natsivahti.blogspot.com

Saapa nähdä, kuinka nopeasti tämän minun blogini levittäminen facebookissa saadaan estettyä.