Säälittäviä tapauksia

Vähän väliä facebookiin putkahtelee uusia ryhmiä, joissa isänmaallisiksi itsensä julistavat käyvät tasoltaan täysin ala-arvoista keskustelua. Ryhmien perustajat ovat aina samoja ja keskustelua nämä henkisesti ilmeisen rajoittuneet henkilöt käyvät muutaman aktivistin voimin.

Näin siitä huolimatta, että he lisäävät ryhmiin automaattisesti kavereitaan niin, että muutaman tunnin sisällä ryhmissä on jo pari sataa jäsentä. Tänään ilmestyi ryhmä nimeltään Stalinia kaipaavat punaviherhomot kuriin. Ryhmän nimi ja kuvaus kertovat taas kerran, millaisesta porukasta on kysymys.

punikkihomot

Jo kuvauksesta käy ilmi, että perustaja pitää itseään kovasti isänmaallisena. Isänmaallisuus ilmenee joidenkin hänen mielestään väärin ajattelevien henkilökohtaisena solvauksena, jota ei millään uskoisi täysi-ikäisten tuotteeksi. Näin tasokasta keskustelua tuossa ryhmässä käydään:

ace

Kuten näkyy, niin minäkin pääsin vaihteeksi heidän keskusteluunsa mukaan muiden ohella. Nämä keskustelijatkin ovat vanhoja tuttuja, jos niin voi sanoa. Tiedän valitettavasti ainoastaan Leon Degrellen oikean nimen, mutta myös Ace Landon ja Gene Black ovat niminä ikävän tuttuja. Hekin ovat salanimen taakse kätkeytyviä paskahousuja, joissa ei ole miestä avoimeen keskusteluun.

Degrellestä olen jo kirjoittanut liikaakin hänen ansaitsemaansa huomioon nähden. Ace Landon on kerran urhoollisesti käynyt kurkkimassa avoimen profiilini valokuvia ja silloin hän jätti sinne ulkonäköäni koskevan kommentin. Sen älykkäämpään keskusteluun hänen kapasiteettinsa ei sitten riitäkään, kuten hyvin huomaatte.

Jos nämä henkiset rääpäleet edes yrittäisivät olla miehiä, niin he käyttäisivät omia nimiään ja tulisivat julkisesti keskustelemaan. Eivät he sitä tee, vaan sen sijaan he rupeavat suoltamaan tähänkin blogiin törkyisiä kommenttejaan. Ja tämmöiset tyypit sitten uhoavat olevansa isänmaan asialla.

Kommentit
 1. 2

  Pajari sanoo

  Ilmeisesti tämä täyslaidallinen näiltä riemuidiooteilta pitäisi kokea imarteluna…

  T. melko suurisuiselta vaikuttava Pajari

 2. 3

  sanoo

  Facebook on pahasta; neuvon poistumaan siitä.
  Ja sitäpaitsi, mikä sitä on keräämään rahaa jollekkin börssihaille nyt varsinkin sen ollessa osakeyhtiö.

 3. 4

  Pönni sanoo

  Kun yhteiskunnassa tuloerot kasvavat, kun harvat rikkaat rikastuu ja köyhien lukumäärä ja köyhyys lisääntyy, kun yhteiskuntaa murennetaan oikeiston voimalla, leikataan ja priorisoidaan, jätetään vapautuvia virkoja täyttämättä siksi että jatkuvasti alibudjetoidaan, kun syydetään rahaa muka terveen kilpailun nimissä elinkeinoelämälle ja hyvävelisiskoilun kautta vallan huipulle – samaan aikaan ruohonjuuritasolla keikkein eniten syrjäytymisuhan alla elävät tai jo syrjäytyneet voivat keskenään perustaa kapinahenkisiä kuppikuntia ja sen lisäksi ovat mitä otollisinta jäsenistöä ovelammille politikoijille, jotka huomaavat aikansa koittaneet kun sekasorto alkaa yhteiskunnassa lisääntyä.

  Suoraansanottuna on helvetin lapsellista tuijottaa jokun yksittäisen syrjäytyneen sanomisia, olkoot sitten mikä tahansa ”paskahousu”. Kaikilla ei syntyjäänkään ole ryppynauha kireellä ja jos se falskaa niin ei se sakinhivutuksella kiristy.

  Jotakin ihan muuta tarvittais.

  Humanismia, sitä aitoa.. mutta onko sitä?

  Sanotaanhan sitä että sivistys on vain pintaa mikä lähtee raaputtamalla irti, mutta .. toivotaan ettei niin ole.

  Myönnän kyllä että aikuisen miehen kokoiset ihmiset, joilla on näennäisesti aikuisen ikä, onhan se vaikeaa asennoitua heihin kuin lapsiin, mutta jos itse pitää itseään fiksumpana niin kyllä pitäis ylettyä parempaan ja sen lisäksi vielä pitäis kyetä humanisminsa nimissä ymmärtämään heikompiaan.