Säälittäviä tapauksia

Vähän väliä facebookiin putkahtelee uusia ryhmiä, joissa isänmaallisiksi itsensä julistavat käyvät tasoltaan täysin ala-arvoista keskustelua. Ryhmien perustajat ovat aina samoja ja keskustelua nämä henkisesti ilmeisen rajoittuneet henkilöt käyvät muutaman aktivistin voimin.

Näin siitä huolimatta, että he lisäävät ryhmiin automaattisesti kavereitaan niin, että muutaman tunnin sisällä ryhmissä on jo pari sataa jäsentä. Tänään ilmestyi ryhmä nimeltään Stalinia kaipaavat punaviherhomot kuriin. Ryhmän nimi ja kuvaus kertovat taas kerran, millaisesta porukasta on kysymys.

punikkihomot

Jo kuvauksesta käy ilmi, että perustaja pitää itseään kovasti isänmaallisena. Isänmaallisuus ilmenee joidenkin hänen mielestään väärin ajattelevien henkilökohtaisena solvauksena, jota ei millään uskoisi täysi-ikäisten tuotteeksi. Näin tasokasta keskustelua tuossa ryhmässä käydään:

ace

Kuten näkyy, niin minäkin pääsin vaihteeksi heidän keskusteluunsa mukaan muiden ohella. Nämä keskustelijatkin ovat vanhoja tuttuja, jos niin voi sanoa. Tiedän valitettavasti ainoastaan Leon Degrellen oikean nimen, mutta myös Ace Landon ja Gene Black ovat niminä ikävän tuttuja. Hekin ovat salanimen taakse kätkeytyviä paskahousuja, joissa ei ole miestä avoimeen keskusteluun.

Degrellestä olen jo kirjoittanut liikaakin hänen ansaitsemaansa huomioon nähden. Ace Landon on kerran urhoollisesti käynyt kurkkimassa avoimen profiilini valokuvia ja silloin hän jätti sinne ulkonäköäni koskevan kommentin. Sen älykkäämpään keskusteluun hänen kapasiteettinsa ei sitten riitäkään, kuten hyvin huomaatte.

Jos nämä henkiset rääpäleet edes yrittäisivät olla miehiä, niin he käyttäisivät omia nimiään ja tulisivat julkisesti keskustelemaan. Eivät he sitä tee, vaan sen sijaan he rupeavat suoltamaan tähänkin blogiin törkyisiä kommenttejaan. Ja tämmöiset tyypit sitten uhoavat olevansa isänmaan asialla.

Kommentit (5)
  1. olex sä siis toi känninen timonen?

  2. Ilmeisesti tämä täyslaidallinen näiltä riemuidiooteilta pitäisi kokea imarteluna…

    T. melko suurisuiselta vaikuttava Pajari

Kommentointi suljettu.