Isänmaan aamunkoi

Päättäjiemme kesäteatterinäytös jatkuu. Kuten tiedämme, niin perussuomalaisten toinen puolisko huomasi, että toinen puolisko on rasisteja tai peräti natseja. Ketään ei häirinnyt se tosiasia, että osa rasisteista vain käänsi takistaan puhtaamman puolen esille ja teeskentelee nyt, että näin päin se takki on aina ollut.

Se nuhruisena pysynyt puolisko on aloittanut törkykampanjan siistiytyneitä vastaan. Nyt törkyilyn ja uhkailun uhreiksi joutuneet teeskentelevät hämmästynyttä. Heille on yllätys, että tällaista puhetta yleensä on olemassa. He eivät ole tietävinään, että tämä on täsmälleen sitä samaa tavaraa, jota niin sanotuille suvakeille on ryöpynnyt vuosikausia. Sitä on vähätelty, kuten aina vähätellään sellaista, mikä ei itseä koske.

Nyt tämä raivo on kohdistunut entisiin ystäviin. Omat koirat purevat, ja se tekee kipeää. Odotettavissa lienee melkoisia paljastuksia, sillä entinen yhteydenpito on molempien osapuolten tiedossa ja epäilemättä myös arkistoituna jonnekin. Tappelu on käynnissä täyttä päätä, ja ensimmäiset rikosilmoitukset on tehty. Maamme on suuressa vaarassa ja tuomiopäivä uhkaa.

Näytelmässä on paljon konnia, jotka vaativat vastapainoksi ainakin yhden sankarin. Tämä sankari on tietenkin pääministeri Juha Sipilä, jonka uroteot alkavat olla itäisen naapurimme päämiehen tasolla. Ensin Sipilä teki sankarillisen käännöksen ilmassa ollessaan matkalla presidentin luon jättämään hallituksen eropyynnön, ja sen jälkeen hän poltti tarpeettomaksi käyneen erokirjeen. Kunhan tarina etenee, niin epäilemättä pääministerin lentoa vaaransivat kotkien hyökkäykset, ilmatorjunta ja tornado. Saunan uunin hän sytytti joko hankaamalla kahta märkää klapia vastakkain tai pelkällä tahdonvoimalla.

Mitä ihmeen henkilökulttia tässä rakennetaan ja miten tyhminä päättäjät kansaa oikein pitävät? Näistä “uutisista” päätelleen meitä pidetään suorastaan idiootteina. Kyllä keskiverto ihminen tajuaa, että kaikki on käsikirjoitettua näytelmää, jolla pelastettiin maan hallituksen harjoittama tuhopolitiikka. Hallitus haluaa terveydenhoidon yksityistäminen ja siirtämisen suuryrityksille. Hallitus haluaa maakuntahallinnon virkapaikkoineen ja yksityistämisineen. Hallitus haluaa leikata köyhiltä ja antaa rikkaille. Kansalle kerrotaan, että näin isänmaa ja hyvinvointiyhteiskunta pelastuvat.

Elämme vanhan Pahkasika-sarjakuvan Matti ja Maija -maailmassa, jossa isänmaan aamunkoi nousee yhtenäisen kansan ylle. Sillä aamunkoilla on Juha Sipilän kasvot.

19105701_4282267219615_475585646450161222_n

Maalaus: Markku Hakola

Fb-kaverini Christin Bergström sanoi juuri äsken tästä naurettavasta näytelmästä näin:

Tässä minulla on juuri meneillään joka-aamuinen rukous, jonka jälkeen huivi päähän ja kotitöihin. Rukouksissani kiitän Jumalan lähettiläitä Sipilää, Orpoa ja Soinia kun pelastivat isänmaallisen kristityn hallituksen mestarillisella suunnitelmallaan. Demokratia on Saatanan juonia ja heikon sielun turva on fasismi.

Joku sano eilen Facebookissa, että Sipilän, Orpon ja Soinin yhteinen arvopohja tarkoittanee sitä, että alemmaksi ei enää pääse. Paitsi ehkä irroittamalla siitä arvopohjasta tulpan.

EDIT 16.6.2017: Lisätty taulun maalanneen taiteilijan nimi.

Kommentit (40)
  1. Jotenkin vaan voisi olettaa, että elämä olisi mielekkäämpää jos kaikessa ei näkisi vain paskaa… mutta taitaahan sitä näköjään tässä yhteiskunnassa silläkin leipänsä sujuvasti tienata 🙂

  2. Martin “Arbeiter” Butkormann komentokeskus Fűhrerbausta, päivää. Mutta missä on Fegelein?

    Unterganger-parodia jatkuu.

Kommentointi suljettu.