Surkimuksen aktivismia

Kun kiusantekijän luonteella varustettu tomppeli kuvittelee olevansa poliittinen toimija, niin hän toimii tietenkin luonteensa mukaisesti tekemällä pelkkää kiusaa. Hän rupeaa ilmiantamaan sosiaalisessa mediassa poliittisten vastustajiensa julkaisuja muiden poliittisiksi vastustajiksi kokemiensa nimissä. Se on helppoa, sillä ilmiannot käsittelee toinen tomppeli eli algoritmi.

Facebook lähetti minulle eilen kaksikin ilmoitusta mukamas minun tekemistäni tekijänoikeuden loukkaamisen ilmiannoista. Kuvat oli julkaistu Sinisen tulevaisuuden Facebook-sivulla. Facebookin mukaan olen siis ilmoittanut omistavani parinkin Sinisen tulevaisuuden sivulla julkaistun kuvan tekijänoikeudet. Toisessa kuvassa näkyivät olevan Sampo Terho ja Tiina Elovaara, toista en edes katsonut.

Kuva suurenee, kun sen avaa uudessa välilehdessä.

sini tulev 30.10.17 b

Puhelinnumerolle ei löydy omistajaa eikä sukunimeni ole Timoinen. Edes tuo sähköpostiosoite ei ole minun, vaikkakin se muistuttaa parin merkin erolla aktiivikäytöstä poistamaani sp-osoitetta, jolla aikoinaan kirjauduin Facebookiin. Ehkä juuri samankaltaisuuden takia Facebookin aivoton algoritmi lähetti nämä ilmoitukset minulle.

Hyvä että lähetti, niin tämäkin typeryys paljastui. Siniselle tulevaisuudelle siis tiedoksi, että minulla ei ole mitään tekemistä kuvienne ilmiannon kanssa. Kyseessä on tosiaan tekijänoikeusrikos, sillä toisen kuvien väittäminen omakseen on rikos. Jos haluatte tehdä rikosilmoituksen, niin etsikää epäiltyä entisten kavereittenne joukosta. Juuri he heittävät koko ajan kuraa päällenne. Tarvittaessa voin antaa muutamia nimiä, sillä alhainen toimintatapa ja nimeni vääntäminen muotoon Timoinen herättävät minussa paljon muistoja vastaavasta kiusanteosta.

Tämä kiusantekijä luultavasti kuvittelee olevansa poliittisesti aktiivinen. Tosiasiassa hän on pelkkä surkimus, jolle kiusanteko on ilmeisen vakiintunut toimintatapa. Luultavasti se on myös hänen ainoa toimintatapansa. Kun kyvyt eivät riitä oikeaan asiaan, niin sitten heitetään sontaa toisten päälle. Sosiaalinen media on antanut kaikille surkimuksille mahdollisuuden kuvitella olevansa poliittinen toimija ja kohottaa olematonta itsetuntoaan kiusanteolla.

***
Ei sitten ruvata julkisuudessa arvailemaan nimiä. Jos Sinisen tulevaisuuden sivun ylläpitäjä on kiinnostunut vihjeistä, niin hän voi ottaa minuun yhteyttä.

Kommentit (14)
  1. seppo mahkonen
    31.10.2017, 09:03

    Tyhjät tynnörit kolisee eniten.

  2. Ingmar Forne
    31.10.2017, 09:04

    Algoritmi on tomppeli. Sehän on varsin osuva huomio. Näitä algoritmejä kun nykyään tungetaan vähän väkisin joka paikkaan. Kuten eräs yritys, jonka nimeä en nyt halua mainostaa. Siellä puhelimeen vastaa algoritmi, eikä ihminen. Varsin hyvä algoritmi sinänsä, mutta tomppeli se on. Kun se esitti kysymyksen, johon vastasi sanalla “ei”, niin algortimi/tomppeli paljasti itsensä. Se ilmoitti ettei se ymmärtänyt vastausta. Ihminen olisi kyllä ymmärtänyt oitis. Sen yrityksen johto on myös julkisesti muutenkin osoittanut olevansa varsin kelvoton. Mutta kuten sanoin. En aio mainostaa.

    1. Karskiville
      5.11.2017, 02:23

      Ja tekoäly kuulemma vie työpaikkamme. Jos tekoäly on lähellekään näiden algoritmien tasoa niin ei ole pelkoa.

Kommentointi suljettu.