Kuka korvaisi merkityksen?

Tänään ei ole luova päivä. Sen näkee peilistä ja kuulee vesihanan korinasta. Minusta ja viikunasta tippuu kilvan lehtiä keittiönpöydälle. No, elämä on luopumista. Onneksi pystyn sentään vielä jakamaan sisältöjä, vaikken tuottamaan pystyisikään. Nyt on nimittäin pakko.

Olin alkuvuonna kuuntelemassa tätä kaveria jossakin töihin liittyvässä tilaisuudessa: https://www.hs.fi/elama/art-2000005884024.html

Ajattelin jo silloin että kappas, kovin monelta lehteriltä tässä maailmassa ei olekaan ennen huudeltu, mitä minä ajattelen.

Koska juttu on vain tilaajille, niin summataan: Muumien tulisi jo palata siitä sotakorvausjunasta takaisin laaksoonsa, sillä metsään menee niin yhteiskunnassa kuin taloudessa – elämästä puhumattakaan –, kun vauhti korvaa suunnan ja teho merkityksen.

Juuri se meiltä on maailman vauraimmassa yhteiskunnassa hukassa. Merkitys.

Olin kerran yhdessä alustatalouksien vallankumousta suunnittelevassa työpajassa (älkää edes kysykö, miksi), ja yritin omassa ryhmässäni vienosti kysyä, että mikä on se maailma, jota me siis tällä uudella uljaalla järjestelmällä ollaan rakentamassa.

Minua katsottiin kuin idioottia, no surprises there. Ihan sama minne ollaan menossa, kunhan mennään ja helvetin lujaa, mielellään viisi minuuttia kauemmin per työpäivä.

No niin, skarppaan. Maailmassa ON mieltä, ja ilmastonmuutoksen torjunnassa OTETAAN vielä tutkimustieto käyttöön. Järjestäytymisen vapaus EI jää Ranskan vallankumouksen hashtagiksi eikä pikavippikierre tulevan sukupoven ainoaksi varteenotettavaksi ansaintalogiikaksi, ja kun järjestelmiä rakennetaan ja kehitetään, PYSÄHDYTÄÄN vielä ajattelemaan, kenelle ja miksi.

Merkityksellistä viikonloppua kaikille! <3

Kuva lokakuiselta ilmastomarssilta. Niin kauan kuin on marsseja, joille ei kehtaa viedä kertakäyttöistä kahvikuppia, on toivoa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *