Analoginen Aivokylpy
Analoginen Aivokylpy

Pantteripuvussa lehden etusivulle

Olen ajatellut ilmoittaa iltapäivälehdille, että minulla olisi kerrottavaa ja voin tehdä sen catsuit pantteripuvussa Kaivopuiston kompassiaukiolla. Toivon kuvaan taustalle jonkin ison jahdin, vaikkapa jonkun entisen jääkiekkotähden luksuspaatin.

Minulla on vain yksi ongelma. En tiedä pitäisikö minun laihduttaa vai lihottaa? Parhaimmin pääsee kertomaan juttunsa, jos on toimittajan silmissä mielettömän upea tai reippaasti ylipainoinen.

Eli esteettisesti kiinnostava.

Voisin kertoa vaikkapa mun kesänviettotavoista. Tänä vuonna siihen sisältyi sateista johtuen kohtuullinen määrä somea. Lisäksi voisin kertoa mielipiteeni suomalaisista naisista. Tai jos ryhtyisin oikein hulvattomaksi, voisin kuvailla suomalaisten miesten kankkuja.

Imagen haastattelema Saara Särmä toi esille ongelman siitä, että hömppä muuttaa maailmaa enemmän kuin vakavasti otettava tarinointi. Kaikki tuntevat hänen ”All male panel -bloginsa”, mutta tietääkö joku minkä alan väitöskirjan hän on kirjoittanut ja mistä aiheesta?

Tuttu konsultti parahti tänään, kun heitin, että tuo pantteripuku voisi olla kova juttu. Sanoi lopettavansa konsulttihommat siihen paikkaan, jos se on edellytyksenä alalla pärjäämiseksi.

Joku toinen väitti, että lehdessä pääsee erottumaan, jos sattuu olemaan jotakin fiksua sanottavaa.

Eli menisikö se sitten paremminkin niin päin, että puetaan toimittajat ja yleisö pantteripukuihin ja haastatellaan sen jälkeen niitä kummallisuuksia, joilla hulluus on pään sisässä, vaikka sitä ei päältä näkisikään?

Maailman hulluimmat hauskat asiat taitavat lopulta olla niitä, jotka vaikuttavat alkuun ottaen liian tylsiltä ja järkeviltä ajatuksilta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *