Antiaikalainen
Antiaikalainen

Erektio Isonmäen hallissa

Olen ollut kiekkofani 7-vuotiaasta saakka. Tämä suuntautumiseni ei ole saanut tuttavapiirissä osakseen pelkästään myönteistä huomiota. On niitäkin joiden mielestä jääkiekko ja ennen kaikkea jääkiekkoilijat ovat vastenmielisiä, äärimaskuliinisia imbesillejä, joilla on hauisten ja genitaalien jatkona sumeat matelijan aivot. ”Homokammoisia tolvanoita”, muistan erään lätkänvihaajan todenneen.

Uuden IS Veikkaajan jutun perusteella jääkiekkoilijoita homokammoisiksi epäilevät joutuvat tarkistamaan näkemyksiään, kenties peräti yllättävään suuntaan. Jutussa nimittäin kuvataan, kuinka Porin Ässien pelaajat reagoivat kovaotteisena pakkina, kiekkokielellä goonina, tunnetun Matt Nickersonin paluuseen joukkueeseen:

”…joka jätkälle nousi kopissa pieni erektio, kun Matt tuli sisään…”

Siis erektio Porin Isonmäen jäähallissa. Mutta mistä se kertoo, sen jätän itse kunkin vapaasti tulkittavaksi.

Kommentit (12)

  1. Samuli K.

    Eikä Jokerit halua jäädä kakkoseksi. Iltalehti tänään raportoi Doug Sheddenin sanoneen:

    ”Kukaan ei murtaudu kotiini ja käytä vaimoani hyväksi. Rakastan Markkasta [Jussi, Jokerien maalivahti] kuin vaimoani, ja Markkasen päälle ei ajella!”

  2. Tommi Melender

    Samulin siteeraama kommentti herättää väistämättäkin muistuman Arto Salmisen Paskateoriasta. Siinähän fiktiivinen iltapäivälehti skuuppasi paljastamalla, että Jokerien maalivahti on homo. En silti näillä näytöillä vielä rohkenisi väittää, että todellisuus jäljittelee taidetta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *