Antiaikalainen
Antiaikalainen

Mulkut

Mulkku vailla ominaisuuksia, Mulkku joka katosi, Putoava mulkku, Tappajan näköinen mulkku, Kolmijalkainen mulkku, Onnellinen mulkku, Yksinäinen mulkku, Vieras mulkku tuli taloon, Mulkut, Kunnian mulkku, Mulkkuvahvuus, Jumala oli mulkku, Hidas mulkku, Jos talviyönä matkamulkku, Jokamulkku, Pikkuvirkamulkun kuolema, Mulkkumme Havannassa, Barr-niminen mulkku, Mulkkua ei voi raiskata, Mulkut jotka vihaavat naisia, Viimeiseen mulkkuun, Mulkun suudelma, Yksinäisen mulkun juna, Kuuluisien mulkkujen elämäkertoja, Naisten kesken, mulkkujen kesken, Ajan mulkku, Onnen metsämulkkuMaailman yksinäisin mulkku, Elämän vonkamulkku, Yhdeksän mulkun saappaat, Mulkku joka luuli vaimoaan hatuksi, Tuomari Müller, hieno mulkku, Työmulkun vaimo, Löyhäsuinen mulkku ja muita kertomuksia, Väärinymmärretty mulkku, Mulkun muotokuva, Mulkkuni oli kommunisti, Ammattimulkku, Minä, keski-ikäinen mulkku…

Tämän Christopher Hitchensin kehittelemän hilpeän sananvaihtopelin tulosten myötä tuuditan blogini epämääräiseksi ajaksi julkaisutauolle. Palaan sitten kun siltä tuntuu ja muut kirjalliset työt sallivat.

P.S.

Ne, jotka haluavat tätä sananvaihtopeliä jatkaa, voivat esimerkiksi etsiä kirjoja, joiden nimessä on ”rakkaus” ja korvata sen ”hysteerisellä seksillä”. 

Kommentit (3)

 1. Marjatta Mentula

  Hauska!
  Laulujen laulu eli Hysteerisen Seksin Korkea Veisu!

  Miten muuttaisi vastaavasti Nainen kuvastimessa, Pikku naisia jne? Ei löydy mulkun vertaista! Entä jos käyttäisi naisestakin samaa sanaa mulkku:Mulkku kuvastimessa, Pikku mulkkuja, Virtaa mulkun arkeen ja Vallaton mulkku!

  Kirjoitushypeä toivottaen!

 2. Jussi Keinonen

  Hyvää taukoa! Ja muistahan tulla takaisin, vakaan laadun kirjallisuusblogi.

  T. Mulkku Turusta

 3. Jaakko

  Toiseen suuntaan proseduuri toimii huonommin. Löysin Fennicasta vain yhden teoksen:

  ”Muljata, sanoi mullismies: Pyhämaan pieni murresanasto”

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *