Tiedoksenne

Poistin tästä merkinnän, jossa otsikkona oli ”Rakkaita vihollisia”. Muutama kommenttilootaan tullut kansalaismielipide sai minut pohtimaan, minkälaista blogia oikeastaan haluan pitää ja minkälaista keskustelua täällä verkossa käydä.

Eli en enää jatkossa kirjoita tänne mitään leimallisesti poliittista tai yhteiskunnallista, vaan pidän blogin puhtaasti kirjallisuuslähtöisenä. Näin siksi, että en halua perustaa tänne mitään yhteiskunnallista nettikeskustelualustaa, jossa tyypit käyvät vuoron perään heiluttamassa leimakirveitään ja onnittelevat itseään tarkkanäköisyydestään, kun onnistuvat löytämään asian kuin asian takaa jatkuvasti samat ilmiöt: konsensuksen, jälkisuomettuneisuuden, vihervasemmistolaisuuden, monikultturismin.

Suuri osa Suomen mediasta toimii jo ympärivuorokautisena yleisönosastona, joten punavihreän salaliiton paljastajille riittää kyllä kanavia ilmaista painava sanottavansa.

Minä teen tätä blogia mieluummin 30 kirjallisuusihmiselle kuin 30 000 terhakkaalle kansalaiskeskustelijalle. Kirjoitan niille, jotka lukevat, en niille, jotka ”keskustelevat”.

Kommentit (3)
 1. En ole sanallakaan keskustellut, vaan ainoastaan lukenut tällä sivulla. Johtunee siitä, että mielelläni kuuntelen itseäni viisaampia ja enimmäkseen nyökytellyt kuin päätäni sivusuuntaan pyöritellyt. Ei tarvinne joka juttuun puuttua, jos ei ole sen kummempaa sanottavaa. Voi omassa pienessä mielessään käydä siitä hiljaisesta viisaasta.

  Iisi

 2. Tommi Melender
  13.9.2010, 07:07

  Helvetti on toiset ihmiset netin keskustelupalstoilla.

  Tarkemmin sanottuna ihmiset, joiden mielestä tasokasta yhteiskunnallista keskustelua on vain sellainen, jossa huudetaan mahdollisimman monta kertaa ja mahdollisimman kovalla äänellä, että Suomi on punavihreän mössön ja lobotomiakonsensuksen mädättämä maailman kolmanneksi kommunistisin maa Pohjois-Korean ja Ruotsin jälkeen.

  No, kyllä metsä ääntä vetää ja netti paskaa. Vanhaa sananlaskua muunnellakseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *