Totuus toisinajattelusta

Matti Apunen. Aamulehden päätoimittaja, joka vastoin Suomen kansan enemmistöä toivoo republikaania Yhdysvaltojen presidentiksi.”

HS tuoreessa listassaan (jee, taas uusi fantsu lista!) merkittävistä suomalaisista toisinajattelijoista.

Kommentit (9)
 1. Niin, voisiko talonsisäisestä massameililistauspyynnöstä zurnalismi tosiaan enää hirveän paljon ponnekkaammaksi muuttua.

  Mutta tästä merkinnästäsi johtui äkkiä lennoniaanis-peitsamomaisen naivistinen näky, että voisimmehan me kaikki jonain aamuna vain lakata lukemasta koko lehteä. Kuin vanhassa animaatiossa se hoippuisi ensin hetken, sillä eihän tilaajamaksujen tyrehtyminen vielä missään tunnu mainostulojen rinnalla, mutta lopulta lukijakato ei olisi enää peiteltävissä ilmoittajillekaan, ja se rysähtäisi maahan nostattaen suuren pölypilven, jonka laskeutuessa alkaisikin maailma tulla esiin kaikissa väreissään kukoistavana.

 2. Tommi Melender
  7.7.2008, 19:33

  Veikeä näky anonyymillä kommentoijalla.

  ”Ainakin se juttu herättää tunteita…ja näkyjäkin”, voisi sanoa joku, jonka mielestä (kulttuuri)journalismin tärkein tehtävä on herättää tunteita…ja näkyjäkin.

  Sivumennen sanoen: jos olisin saanut euron joka kerta kun olen kuullut toimittajapiireissä jonkun puolustelevan jotakin juttua argumentilla ”ainakin se herättää tunteita”, ei tulisi heti puutetta taskurahasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *