Anzion mukaan
Anzion mukaan

#sanoeikärkkäiselle

Tavaratalo J. Kärkkäinen vietti maaliskuussa 20. Sikapäiviä. Sikapäivät on ikään kuin Kärkkäisen vastine Stockan Hulluille päiville.

Maaliskuun Sikapäivillä oli saatavilla useiden maineikkaiden suomalaisten brändien tuotteita sopuisaan hintaan.

Mutta onko enää keväällä 2018?

Kiitos Helsingin Sanomien, Kärkkäinen nousi taas otsikoihin. HS kirjoitti 23.10., että useat suomalaiset brändit kuten esimerkiksi Fazer, Fiskars, Joutsen ja Berner pohtivat yhteistyönsä jatkoa rasistiksi todistetun Juha Kärkkäisen johtaman ja hänen nimeään kantavan J. Kärkkäinen -tavarataloketjun kanssa.

Kärkkäinen on vuosikausia tehnyt läheistä yhteistyötä Helsingin Rautatieaseman edustalla törkeästä ja kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä tuomitun uusnatsin ja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) aktiivin Jesse Torniaisen varapuheenjohtaman Pohjoinen Perinne ry:n kanssa.

Kärkkäinen tukee aateveljiään mm. välittämällä tavaraa yhdistyksen verkkokaupan myytäväksi, kuten esimerkiksi tästä Iltalehden jutusta voimme lukea.

Pohjoismaisen Vastarintalikkeen pidetään yleisesti olevan radikaalein suomalainen äärioikeistolainen liike.

Sen jäsenillä on lukuisia väkivaltatuomioita, ja liike vannoo Hitlerin lanseeraaman kansallissosialismin nimeen.

Niin, ja vielä se todiste Kärkkäisen natsitaustasta: hänet tuomittiin vuonna 2014 kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Asiasta voit lukea enemmän vaikka tästä vuoden takaisesta jutustani.

Kärkkäinen luovutti Magneettimedia-julkaisunsa Pohjoinen perinne -aktivistien julkaistavaksi vuonna 2015.

Eli Torniaisen ja kumppanien.

Siis sen Torniaisen, joka on tuomittu kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä vankeuteen.

Sen ihan saman Torniaisen, joka häkin heilahtimista odotellessaan johtaa joukkojaan natsimyönteisissä mielenosoituksissa, kuten voimme tästä Aamulehden jutusta lukea.

Kärkkäisen tavarataloja markkinoivien asiakaslehtien toimituspolitiikka on kuitenkin säilynyt hämmästyttävän samankaltaisena kuin Magneettimedian, jonka kansikuvapojaksi allekirjoittanutkin tahtomattaan joutui. Jo jutun otsikko kertoi paljon kirjoittajansa aatemaailmasta: ”Juutalaisen mainostoimiston veteraani hyökkäsi Magneettimediaa vastaan.”

Hyvin samankaltaista maailmankuvaa edustaa myös J. Kärkkäinen-yhtiön julkaiseman KauppaSuomi-nimisen ilmaisjakelulehden julkaisema rasistinen kirjoitus suomalaisen koulukasvatuksen tilasta.

Huhtikuussa 2017 KauppaSuomi otsikoi juttunsa ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”.

Sen kirjoittajaksi on merkitty Arvi Pihkala.

Arvi Pihkalan juttu täysin samalla otsikolla julkaisiin myös Magneettimediassa osana juutalaiset ja rasismi -sarjaa.

Molemmissa kirjoituksissa Pihkala nostaa ”opetusjärjestelmän rapauttajina” esiin juutalaisen suomalaisprofessorin Karmela Liebkindin ja antropologin Israel Ehrenbergin.

Mainittakoon vielä, että Väestötietokeskuksen mukaan Suomessa ei asu ensimmäistäkään Arvi Pihkala -nimistä henkilöä. Lue vaikka.

Yleisesti arvellaan, että nimimerkki kuuluisi uusnatsien johtohahmoina toimineelle Juuso Tahvanaiselle.

Näin ounastelee esimerkiksi natsipiireistä irtaantunut Esa Holappa YLElle.

Kun Kärkkäinen oli luopunut rasistiseksi ja juutalaisvastaiseksi leimautuneesta Magneettimediasta, sen seuraajaksi tavaratalon asiakaslehdeksi perustetun KauppaSuomen luvattiin kertovan ”kaikesta siitä mikä kaupallisesti liittyy kotiin, perheeseen, asumiseen ja suomalaisten vapaa-aikaan”.

Kuten juuri ”aivopesukeskus”-jutusta saatoimme havaita.

Olisikohan meidän suomalaisten kuluttajien nyt aika sanoa ei kansallissosialistiselle tavarataloketjulle.

Olisikohan meidän syytä äänestää jaloillamme ja lompakoillamme.

Voisimmeko vihdoin näyttää, että meillä on mielipide.

Sellainen, jota ei ”sikapäivän” tarjouksilla voi ostaa.

#sanoeikärkkäiselle.

Ja jaa se somessa.

Jos jaat tai et, kerro syy täällä.

 #sanoeikärkkäiselle.

Anzio

Kommentit (11)

 1. Tapio Mäki

  Muistaako kukaan ajatella niitä yli 500 pienipalkkaista duunaria, jotka elättävät perheensä käymällä töissä Kärkkäisellä vakituisesti. Luku on paljon suurempi kun lasketaan osa-aikaset ja sesonkityöntekijät. Ei heillä ole mitään tekemistä tai sanomista toimitusjohtajan touhuihin. Tällä kampanjalla halutaan siis ajaa tavaratalo Kärkkäinen konkurssiin, jonka seurauksena valtava määrä ihmisiä työttämäksi. Sittenkö on hyvä mieli. Juha Kärkkäinen on miljoonansa jo tienannut, eli hän ei tule tyhjän päälle jäämään vaikka firma kaatuisi. Kannattaisi ennemmin miettiä toimia vain henkilö Juha Kärkkäistä vastaan ja miettiä ketkä tämmöisestä toiminnasta lopulta oikeasti kärsivät = kaikki veronmaksajat kun saadaan nämä ihmiset työttömiksi tukirahoilla elämään.

  • Timo Orava

   Tätä olen sanonut itsekin. Kukaan ”hyvä ihminen” ei ole asiaan mitään kommentoinut. Tulisiko täältä ”hyvien ihmisten” tyyssijasta vastaus?

 2. Moro moi

  Kommari

 3. THeOnlyOne

  Natsi siellä ja täällä ja tuolla rasistia. Oikeasti,täysin aivopesua,joka liittynee ihan kaikkeen. New World Order näköjään puskuttaa menemään täyttä tohinaa eteenpäin. Surullista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *