Asiaton lehdistökatsaus
Asiaton lehdistökatsaus

Asiaton Live: Kun blogi ei riitä

Asiaton lehdistökatsaus 

ja Heikki Patomäki

Live

Ke 11.3. klo 17:30 

HSTV

Viihteellinen keskustelu taloustieteestä

Keskustelun jälkeen menemme nuolemaan haavojamme ravintola Williin Wäinöön. 

Kommentit (105)

 1. Anonyymi

  Patomäki tiesi kertoa, että kaikki ekonomistit ovat chileläisen pinokkion kannattajia, esim Palkansaajien tutkimuslaitoksen ekonomistit ovat äärioikeistolaisiä pinokkion kannattajia. Tämä marxilaisen taloustieteen edustajan esiin nostama väite, on varmasti totta, jos kerran maailman suurin nero sanoo sen.

  • Anonyymi

   Tuolla lausunnolla vuoden ekonomisti-palkinnon saaja on valittu ja Mensa jäsenyys taattu. Voi olla, että Liberastakin paikka olisi tarjolla.

 2. Anonyymi

  Kaikken Helsingissä asuvien Helsingin yliopiston työntekijöiden kannattaa äänestää vaaleissa Patomäkeä. Tällä tavoin hänestä päästää eroon!!!

 3. Anonyymi

  Tässä menee taas iloisesti monella sekaisin ihmisten poliittiset preferenssit (millainen maailma olisi toivottava) ja kyky loogiseen ajatteluun. Erityisen ikävää on, että Patomäki tarjoaa typeryydelään niin uskomattoman helpon maalitaulun, että ainostaan tosiuskovaiset voivat häntä puolustaa. Ja nyt kun Pursiainenkin on, loogisesta ajattelukyvystään huolimatta, hyppäämässä tällaisen karikatyyrimaisen oikeistojärjestön kelkkaan, niin hänen argumenttinsa on sitten helppo leimata oikeistopropagandaksi.

  Jos joku vielä haluaa ryhtyä tällaisia keskustelutilaisuuksia järjestämään, niin taloustieteilijöiden nurkkaan olisi syytä houkutella joku tunnetusti vasemmistolainen valtavirran taloustietelijä (Haaparanta, Jäntti, Tuomala … kuten Pursiainen oikein totesi, moni taloustietelijä tosiaan on kallellaan vasemmalle). He kaikki sanoisivat suurinpiirtein samat asiat kuin Asiattomat, mutta heitä olisi vaikeampi leimata kapitalistien kätyreiksi. Itseni kaltaisille vasemmistolaisia päämääriä kannattaville kansalaisille, kun olisi erityisen tärkeä pitää Patomäen kaltaiset tyypit poissa heikentämässä vasemmiston kykyä edistää kaikkia niitä hienoja tavoitteita, joita hän väittää edustavansa.

  • Anonyymi

   "Tässä menee taas iloisesti monella sekaisin ihmisten poliittiset preferenssit (millainen maailma olisi toivottava) ja kyky loogiseen ajatteluun."

   Tämä kommentti osuu maaliin. Ekonomistina minulle on aivan sama onko ihminen vasemmistolainen tai oikeistolainen mitä tulee julkisen sektorin kokoon. Tärkeintä on, että perustaa näkemyksensä loogisesti.

  • Antero Kuusisto

   Surkeaa keskustelua. Patomäki-haukkujaksi kelpaa vaikka ei kunnon ajatusta saisi muotoilluksi. Siinä on Matti Apuselle, Liberalle, Wahlroosille kannustajia.
   On kyllä kaikki syy yrittää saada tämä uskovaisten lauma – tarkoitan tässä siis ns. valtavirran ekonomisteja ja heidän oppipoikiaan – jotenkuten järjestykseen. Heidän tietämättömyytensä on uskomaton.

  • Anonyymi

   internets-ekonomisti ja ad hominem -asiantuntija "Antero Kuusisto" voisi tietenkin aloittaa selväjärkisen keskustelun vaikkapa korjaamalla nämä valtavirran harhakäsitykset. Lienee perin helppo tehtävä, tietämättömyys kuin näillä maamme ekonomisteilla on niin kovin suuri.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *