Arhinmäestä Helsingin pormestari?

[jsoncontentimporter
url=”https://api.underhood.co/v2.0/listing/user-listing/rZUr1p8TtUU6no7nfok22Spvp0yllMWsD11nizc” basenode=”data.companies” numberofdisplayeditems=”10″]

[/jsoncontentimporter]

#{index} {name} {score} {changeCharacter}

Jos sosiaalinen media saisi päättää, Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäestä tulisi Helsingin seuraava pormestari.

Arhinmäki johtaa Underhood-mainepalvelussa kisaa kansansuosiosta. Mittaamme yleisösuhteen laatua sosiaalisessa internetissä: mitä innostuneempaa ja keskustelevampaa väki on, sitä paremmat pisteet ehdokas saa.

Arhinmäestä ei kuitenkaan tule pormestaria. Koska kansaa ei uskota. Kuntavaaleissa valittu valtuusto tekee pormestarin joko Kokoomuksen Jan Vapaavuoresta tai Vihreiden Anni Sinnemäestä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Vapaavuori johtaa niukasti, mutta Sinnemäki on saavuttamassa Vapaavuorta. Keskustan Laura Kolbe on myös lähes samoissa pisteissä Vapaavuoren ja Sinnemäen kanssa.

Arvosanat tarkistetaan päivittäin. Tilanteen kehittymistä voi seurata tällä sivulla. Lisää tietoa analyysista klikkaamalla ehdokkaan nimeä tai osoitteesta Underhood.co.

Screen Shot 2017-03-13 at 13.09.19
Ehdokkaiden suosion kehitys. Ebeling ja Kolbe lisätty vasta 13.3., joten historiaa ei ole ehtinyt kertyä. Perussuomalaisten Mika Raatikainen ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänellä ei ole virallista Facebook-sivua ja Raatikaisen Twitter-tililtä löytyy vain yksi twiitti.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *