Tärkeä ennuste: Aina Inkeri Ankeinen voittaa Putouksen

[jsoncontentimporter
url=”https://api.underhood.co/v2.0/listing/user-listing/g9APzLaVb9HrabAes1tsWwjzbFyO1o3j58oLw3wbH0″ basenode=”data.companies” numberofdisplayeditems=”10″]

[/jsoncontentimporter]

#{index} {name} {score} {changeCharacter}

Ensi viikon lauantaina perheohjelma Putouksen finaalin voittaa analyysimme mukaan Aina Inkeri Ankeinen.

Näyttelijä Pilvi Hämäläisen määkivä lotta on iskenyt suomalaisten nauruhermoon, vaikka hahmo olisi helppo kokea myös todella ärsyttäväksi. ”Oi luoja, ota minut jo pois täältä” -huutoja tullaan siis kuulemaan kodeissa ja kouluissa lähiaikoina ihan riittävästi.

Nyt kirjoitushetkellä järjestys näyttää selkeältä: Ankeinen voittaa, kakkoseksi tulee rovaniemeläinen laulajapakolainen Abdul Tuisku ja kolmanneksi jää lipuvasti liikkuva Isä Nitro. Ankeisella on ylivoimaisesti suurin someyleisö ja hän myös saa aikaan eniten kuhinaa Facebookissa (”Facebook Buzz -mittari”). Kaikki finalistit saavat yleisöissään erinomaisen paljon reaktioita aikaan.

Kisasta on tulossa kuitenkin tiukka. Abdul Tuisku on vain neljän kymmenyksen päässä Ankeisesta, joten viimeisen lähetyksen esiintyminen saattaa vielä kääntää tilanteen.

Arvosanat tarkistetaan päivittäin. Tilanteen kehittymistä voi seurata tällä sivulla. Lisää tietoa analyysista klikkaamalla hahmon nimeä tai osoitteesta Underhood.co.

EDIT: Finaalipäivänä 11.3. järjestys oli: Aino Inkeri Ankeinen, Abdul Tuisku, Isä Nitro

aina-inkeri-ankeinen-2

Kommentit (1)
  1. Sami / Underhood
    11.3.2017, 21:38

    Täysin nappiin meni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *