Awesome

”I have an announcement to make.”

Tämän lauseen kuulee usein amerikkalaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Nyt, vihdoin, voin käyttää tuota ilmaisua omassa elämässäni.

No niin:
Hi everyone. I have an announcement to make.

MinäKertoja-blogini, joka näki ensimmäistä kertaa päivänvalon vuonna 2011, siirtyy lähitulevaisuudessa uuteen kotiin image.fi -sivustolle. Minun lisäkseni Imagessa aloittaa joukko muitakin bloggaajia, jotka mainitaan tässä tiedotteessa. Osa blogeista on jo julkistettu, osaa vielä valmistellaan. 


Täällä
voit tutustua jo ilmestyneisiin upeisiin blogeihin.

Asian julkistus tänään tuntui niin hienolta, etten oikein saanut mitään aikaan paitsi joitakin sähköposteja, yhden puhelun, statuspäivityksen Facebookiin ja pari (uudelleen)twiittausta.

Rankka työpäivä.

Twitterissä sain taannoin ilmoituksen, jonka mukaan joku on lisännyt minut listalle ”Awesome”. Se tuntui tietenkin todella #hyvältä.

Omakuva. Tyttö lenkillä, 2015.
Illan tullen kävin juoksemassa ja päätin yhtäkkiä kuunnella – kaikista mahdollisista yhtyeistä – 2000-luvulla hurmannutta poikabändiä Blue (ja heidän hittiään One Love). Pidin siitä 20-vuotiaana, ja pidän siitä yhä.

Samalla mietin MinäKertojan elämää uudessa kodissa, sen tulevaa sisustusta, sanoja joita sinne syntyy.

Lenkki oli todella tiukka, otin muun muassa pari selfietä Sibeliuksenpuistossa. Samassa turistiryhmä käveli minua vastaan, ja yksi heistä lähestyi minua hieman eksyneen näköisenä: 

”Excuse me. Do you know where the nearest tram stop is?”

Menen aina paniikkiin, jos minulta kysytään suuntaa Helsingissä. Pystyin kuitenkin yllättäen reagoimaan jo parin sekunnin sisällä, muodostamaan lauseita ja osoittamaan kädelläni suuntaa.

Toinen asia on, osasinko neuvoa heitä oikein. Toivon niin.

Ilmoitan täällä blogini uuden osoitteen, kunhan tekniset yms. asiat edistyvät. Minusta täytyy muun muassa ottaa lähiaikoina uusi profiilikuva. Voin kertoa, että se ei tule olemaan tuo selfie.

Stay tuned, my awesome readers!
Kommentit (3)
  1. Taru Väyrynen
    8.4.2015, 19:51

    Vau, viihtyköön blogisi uudessa kodissaan. Ja käytän nyt samalla tilaisuutta hyväkseni kertoakseni sinulle, että olen nauttinut kirjoituksistasi täällä vieraillessani. Ei tietenkään ole yllättävää, että kirjailija kirjoittaa hyvin, mutta postauksissasi on jonkinlaista konstailematonta raikkautta, joka viehättää. Säilytä se!

  2. AWESOME!!!!

    Ja muuten, mä lähdin vuorostani aamun tullen lenkille ja kuuntelin Chisua ja tajusin että tehän olette kuin kaksi marjaa, ääneltänne ja olemukseltanne ja kasvoiltanne, Ja mä fanitan teitä yhtä lailla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *