Suunnista kanssani Vaasaan ja Seinäjoelle!

Kirjamessut ovat jännittäviä tapahtumia. Helsingin messuilla pelottaa eniten, löydänkö valtavasta hallista esiintymispaikkani. Kuljen ympäriinsä kartta kädessä ja olen jälleen ala-asteen suunnistustunnilla, käsissäni muovilla päällystetty sateen kastelema kartta, siinä urheilutalon juurelle piilotettu rasti (aarre), kämmenelläni kompassi jota en osaa käyttää.

Ensi sunnuntaina 21.4. koen ensimmäistä kertaa Vaasan kirjamessut. Esiinnyn sinä päivänä kaksi kertaa Botniahallissa Venny-lavalla aurinkoisen Marja-Leena Mäkelän haastateltavana(klo 12.20 ja 15.20). Kartta on jo lähetetty minulle postissa, joten ehtinen tutustumaan reittiin ajoissa.
Tässä kirjamessujen ohjelma lauantaina ja sunnuntaina, ja tässä kirjailijavieraat.
Vaasan messujen jälkeen jään kotikonnuille noin viikoksi. Aion muun muassa kirjoittaa, lenkkeillä ja käydä body combatissa/zumbassa/pilateksessa, vaellella kirjastossa ja etsiskellä kirjoja L-kirjaimen kohdalta. Tämä on rituaali.
Jännittää, ovatko lumet jo sulaneet. Toivon niin.
Perjantaina 26.4. pääsen katsastamaan Seinäjoen uuden kehutun kirjaston, Apilan. Täytynee varmaan laittaa tanssikengät jalkaan, sillä osallistun tuolloin tapahtumaan nimeltä Kevään iltamat – runoja ja tangoja illan hämyssä. Tilaisuuden järjestää Suomalaisen tangon Satumaa ry Jaaksin salissa klo 19. Iltamissa kuullaan muun muassa eteläpohjalaisia nuoria kirjailijoita, runonlausuntaa – ja tietysti myös tangoa, Susanna Virkamäen ja tangoprinssi Rami Välimäen tulkitsemana. Pelkään, että minullekin tulee valtava tarve laulaa. Niin käy aina, jos joku musisoi.
Nähärään lakeuksilla!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *