Melania Trumpin Ralph Lauren -asu on kuin länsimainen burka

1701202245-Melania-Trump-Gives-Michelle-Obama-Tiffany-amp

Tämä video kertoo Donald Trumpista ja hänen tavoitteistaan kaiken:

https://www.indy100.com/article/difference-barack-obama-donald-trump-two-videos-playback-7538906

Kahden presidentin käyttäytymiseroissa ei ole kysymys hyvistä tavoista tai herrasmiesmäisyydestä, vaan harkituista viesteistä koko maailmalle. Donald Trump ei aio yrittääkään tehdä mitään hyvää kenellekään muulle kuin itselleen, ja hän haluaa kaikkien myös tietävän sen.

En usko hetkeäkään, etteikö Manhattanin junttien kuningas tuntisi perinteisiä käyttäytymistapoja, tai etteikö hänen esikuntansa olisi suunnitellut tämänkin autosta nousun etukäteen sekunnilleen ja täysin tietoisena sen viestistä.

Se että uusi presidentti jättää vaimonsa huomiotta on harkittu teko. Sillä hän haluaa kertoa kaikille, että mies, joka vähät välittää vaimostaan, välittää vielä vähemmän muista. Hänelle ei ole mikään pyhää. Hän ei kumarra ketään.

Entä mitä viestii Melanian virkaanastujaisseremonian asu? Siitä on tietysti jo puhuttu paljon, ja useimmat kommentit Ralph Laurenin vaaleansinisestä takkipuvusta ovat olleet kiittäviä.

Moni kakku päältä kaunis. Tuijotin vaatetta pitkään ennen kuin ymmärsin, mikä siinä minua häiritsee. Asu on Barbie-nuken vaate. Se yllään nainen ei voi tehdä yhtään mitään, tuskin uskaltaa hengittää. Se on länsimainen burka, kahle.

 

 

Kommentit (5)
  1. Hetkinen. Oletko siis sita mielta, etta islamilaisessa maailmassa erittain suosittu naisten vaate burka on jonkinlainen kahle naiselle?

    Onko tama myos Imagen linja?

    1. Minna Juti pitää burkaa siis kahleena – vaikka muslimi naiset kertovat että se on oma valinta. hmmm…

      Freudilainen lipsahdus …

  2. Burka on siis kahle nyt ihan yleisesti Imagenkin mielestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *