Kiitos sedät, kun huolehditte

Keski-ikäiset sedät ovat poissa tolaltaan, kun nuori tyttö ottaa tilaa julkisessa keskustelussa, joka on perinteisesti totuttu varaamaan lähinnä keski-ikäisille miehille. Tai siis ovat huolissaan, että nuori tyttö ei pysty käsittelemään saamaansa huomiota ja että hän on joutunut toistaiseksi määrittelemättömän tahon aivopesemäksi.

Huolensa Greta Thunbergin jaksamista kohtaan esitti muun muassa keski-ikäinen kokoomuspoliitikko Atte Kaleva Ylen primetimessa (Sannikka&Ukkola 6.9.2019) jokin aika sitten. Thunbergia vastaan ei hänellä, kuten muillakaan nuoren ilmastoaktivistin puheista provosoituneilla, ole mitään – huoli on, että Thunberg on liian nuori valokeilaan eikä kestä kohtaamiaan paineita. Siis paineita, joita nämä häntä netissä kiusaavat aikuiset aiheuttavat.

Sedät ovat myös yksissä tuumin päättäneet, ettei 16-vuotias voi itse ymmärtää saati prosessoida saamaansa tietoa, joten taustalla täytyy olla häntä lypsävä propagandakoneisto, jonka mannekiiniksi tahdoton lapsirukka on joutunut. Sillä, mitä Thunberg itse sanoo asiasta, ei ole merkitystä, sillä hän ei ikänsä, sukupuolensa tai Aspergerin oireyhtymän vuoksi ole kuitenkaan kykenevä  näkemään tilannettaan realistisesti.

Olen iloinen setien heränneestä suojeluvaistosta. Jos he kiinnostuvat samalla intensiteetillä myös muiden nuorten hyvinvoinnista, luulisi tämän myötävaikuttavan haluun luoda heille vähemmän ahdistava tulevaisuus. Jos keski-ikäiset miehet nimittäin alkaisivat yhdessä toimia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, saattaisi ihmiskunnalla olla vielä toivoa.

Kommentit (6)
  1. Joo- o ja jos keski ikäiset naiset ja nuoremmatkin palais tälle planeetalle sieltä vaihtoehtoisesta todellisuudesta ne huomais että suomen päästöt maapallolla ei merkkaa edes pierun vertaa. Niin inhottavaa kun se onkin niin, suomen esimerkkiä ilmastoceississä pidetään ihan vaan esimerkkinä pohjattomasta hölmöydestä ja sitähän se onkin.

    1. https://yle.fi/uutiset/3-9435708 Tästä Jawa-sedälle hieman pohdittavaa 🙂

  2. Tuosta Gretasta sen verran että, todellakin inhottavaa kuinka härskisti tuota lasta tosiaan hyväksikäytetään tuossa anekauppa ilmasto vouhotuksessa, itse göeppelskin olisi ylpeä tuosta ” kun valhetta tarpeeksi toistetaan niin se muuttuu todeksi”Hyvin on opit menneet perille. ( :

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *