Natsimarssit ovat juuri sinunkin ongelmasi

Taas on se aika vuodesta: itsenäisyyspäivä lähestyy. Pian eliitti kokoontuu presidentinlinnaan, natsit jalkautuvat kaduille ja epäkohtiin puuttuminen jätetään ”vasemmistoradikaalien” ja ”anarkistien” huoleksi. Poliisi antanee uusnatsien kulkea rauhassa tunnuksineen kaikkineen, vaikka hovioikeus ehtikin jo tehdä päätöksen kansallissosialistisen PVL:n kieltämisestä – järjestö kun haki näppärästi valitusoikeutta päätökseen pitkittääkseen prosessia.

Ainakin aikaisempina vuosina poliisi on lähinnä keskittynyt suojelemaan rasistien marsseja ja käyttänyt tarpeettomiakin voimakeinoja vastamielenosoittajiin. Tässä on vedottu siihen, että kansallismieliset kulkueet ovat tehneet marssistaan virallisen ilmoituksen, ja ainakaan kaikkina vuosina taas vastamielenosoittajat eivät ole. Käytännössä se on kuitenkin tarkoittanut sitä, että natsismia vastustavia ihmisiä on ammuttu kumiluodeilla ja uhkailtu virkavallan toimesta sillä aikaa, kun toinen taho on saanut rauhassa julistaa väkivaltaista ajatusmalliaan ja aiheuttaa pelkoa kansalaisissa. Sillä sitä uusnatsien julkinen näkyminen tarkoittaa monelle: konkreettista uhkaa ja suurta pelkoa. Esimerkiksi minä itse kuulun ihmisryhmään, johon lukeutuvilla tämä porukka ei näe ihmisarvoa ja jonka he mieluusti eliminoisivat.

Sillä sitä uusnatsien julkinen näkyminen tarkoittaa monelle: konkreettista uhkaa ja suurta pelkoa. Esimerkiksi minä itse kuulun ihmisryhmään, johon lukeutuvilla tämä porukka ei näe ihmisarvoa ja jonka he mieluusti eliminoisivat.

Yle teki juuri selvityksen vastikään kielletyn PVL:n viimeaikaisesta toiminnasta. Artikkeli tuo ilmi, että porukka on kasvanut ja perustanut kaksi uutta yhdistystä. Se kertoo myös PVL:n ja Soldiers of Odinin tiiviistä yhteistyöstä, minkä Odinit ovat vielä aikaisemmin halunneet kieltää.

PVL haluaa ”luoda pohjoismaisen kansallissosialistisen valtion ja romuttaa nykyisen yhteiskuntajärjestyksen”, eli kaataa demokratian. He kertovat myös olevansa valmiita väkivaltaan toteuttaakseen päämääränsä. Ja tämä olisi syytä tajuta myös niiden ”tolkun ihmisten”, jotka eivät ”halua valita puolta” kahdesta ”ääripäästä”. Nämä ”ääripäät” kun ovat natsivaltio ja yhtäläisten ihmisoikeuksien kannattaminen ja edistäminen, joista jälkimmäisen pitäisi olla meidän kaikkien vastuulla.

Itsenäisyydessä ei ole kyse suojeltavasta, puhtaanvalkoisesta rodusta vaan siitä, että me voimme valtiomme rajojen sisällä päättää omista asioistamme. Meidän valtiomme sisällä asuu eri näköisiä ja värisiä ihmisiä, sekä suomalaisia että vastikään muualta muuttaneita. Itsenäisyydessä ja yhtäläisessä ihmisarvossa on kyse meidän kaikkien oikeuksista, ei vain tietyn geeniperimän omaavien. Syrjintä on lailla kielletty, ja poliisin tehtävä tulisi olla valvoa myös tämän lain toteutumista.

Tämä olisi syytä tajuta myös niiden ”tolkun ihmisten”, jotka eivät ”halua valita puolta” kahdesta ”ääripäästä”. Nämä ”ääripäät” ovat natsivaltio ja yhtäläisten ihmisoikeuksien kannattaminen, joista jälkimmäisen pitäisi olla meidän kaikkien vastuulla.

Jos peppuasi siis kaivelee, että vain anarkistit ja kommunistit asettuvat selkeästi vastustamaan väkivaltaa ihannoivan rikollisjärjestön julkista marssia, tee jotain. Se on sinunkin asiasi.

 

Helsinki ilman natseja -mielenosoitus 6.12. klo 16 alkaen.

Kommentit (16)
 1. Eero Tillanen
  3.12.2018, 19:19

  ”Esimerkiksi minä itse kuulun ihmisryhmään, johon lukeutuvilla tämä porukka ei näe ihmisarvoa ja jonka he mieluusti eliminoisivat.”

  Taas on punikkianarkisti uhriutumassa. Samaiset tyypit ovat hanakasti hyökkäämässä isänmaallisten kimppuun, tehneet sitä usein ja myös sanovat, ettei ”natseilla” – joihin minäkin niiden mielestä lukeudun, koska olen isänmaallinen – ei ole puheoikeutta. Sellaiset ajatukset kuin ”natsit ***tuun”, ”ei natseja Helsinkiin, ei natseja minnekään” ovat näiden uhriutujien peruskauraa, kuten kaikkiin isänmaallisiin kohdistetut väkivalta- ja tappouhkaukset. Lisäksi nämä punikkianarkistit kannattavat islamistiterrotisteja mikä tuli ilmi, kun veimme Turun puukotuksen uhreille kukkia murhapaikalle.

  ”Nämä ”ääripäät” kun ovat natsivaltio ja yhtäläisten ihmisoikeuksien kannattaminen ja edistäminen, joista jälkimmäisen pitäisi olla meidän kaikkien vastuulla.”

  Punikkianarkistien toinen työkalu on valehtelu. Ne eivät kannata demokratiaa, vaan haluavat anarkian eli vasemmiston ”parempaan väkivaltaan” perustuvan mielivallan, missä vastustajat on vaiennettu. Punikkianarkistit ovat nyt niin voimainsa tunnossa, että tuovat tämän usein myös sanallisesti ilmi, kuten yllä kerroin. Ihmisoikeudet kiinnostavat punikkianarkisteja vain islamistien kohdalla, ne eivät piittaa pätkän vertaa kantasuomalaisten köyhien hädästä.

  ”Itsenäisyydessä ei ole kyse suojeltavasta, puhtaanvalkoisesta rodusta vaan siitä, että me voimme valtiomme rajojen sisällä päättää omista asioistamme. Meidän valtiomme sisällä asuu eri näköisiä ja värisiä ihmisiä, sekä suomalaisia että vastikään muualta muuttaneita. Itsenäisyydessä ja yhtäläisessä ihmisarvossa on kyse meidän kaikkien oikeuksista, ei vain tietyn geeniperimän omaavien.”

  M.O.T. Punikkianarkistit haluavat täyttää Suomen Lähi-idästä ja Afrikasta tulevilla ja tehdä meistä, valkoisista kantasuomalaisista vähemmistön ilman oikeuksia. Lisäksi ne vihaavat kansallisvaltioita, mikä kävi ilmi jo 2015 Rajat Kiinni!-miekkareiden aikana. Punikkianarkistien banderolleissa luki tuolloin ”Suomi kuuluu kaikille” ja ”Tunkekaa Suomi perseeseenne!” Ne tuhoavat tällä idiotismillaan myös itsensä ja omat lapsensa, mutta ovat hyödyllisinä idiootteina silti ajamassa omaakin tuhoaan. Punikkianarkistit eivät ole pelkästään ongelma, vaan tämän kansakunnan syöpä.

  Syntyvätkö punikkianarkistit noin tyhmiksi vai täytyykö niiden ottaa tunteja?

  1. En jaksanut edes lukea kommenttiasi kokonaan, koska sen sisältö ei tarjoa mitään mitä joku muu ei olisi tänne tai sähköpostiini olisi jo käynyt suoltamassa. Huvitti kuitenkin, että tämän väittämän ”M.O.T. Punikkianarkistit haluavat täyttää Suomen Lähi-idästä ja Afrikasta tulevilla ja tehdä meistä, valkoisista kantasuomalaisista vähemmistön ilman oikeuksia” kanssa samassa kommentissa kehtaat syyttää minua valehtelusta. 😀

  2. Kaverini Tillanen on oikeassa!

   Millä oikeudella TE ANARKISTIT puututte meidän isänmaallisten itsenäisyyspäivän viettoon ja kulkueeseen? Onko teillä oikeus paikata poliisia? Onko sinulla oikeus puuttua oman käden oikeudella ”natsismin lopettamiseen” sillä silloin kun teet niin se on rikollista koska meillä on lupa kulkea ja viettää itsenäisyyspäivää!!

   Myöskään teillä eikä sinulla ole oikeutta ”paikata poliisia” meidän isänmaallisten laillisia mielenilmaisuja eikä tapahtumia!!

   Mutta jos haluat putkaan niin siitä vaan ole hyvä ja tule estämään mua kulkemasta Helsingin kaduilla 6.12 soihtumarssissa ja kokoontumasta sinä päivänä eri tapahtumiin. Mielelläni järjestän tuollaisille mielenvikaisille putka reissun…

   1. Mistä päättelit, että olen anarkisti tai aikeissa ”paikata poliisia”, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan? Juurihan kirjoitin, että rasismin vastustaminen on myös muiden kuin anarkistien asia ja että poliisin pitäisi itse hoitaa tässä hommansa.

 2. Eero Tillanen
  3.12.2018, 19:54

  Juuri sitä te haluatte, en ole kertaakaan kuullut punikkianarkistien olevan huolissaan valkoisten kantasuomalaisten hädästä, vaan päinvastoin. Esimerkki: Odinit alkoivat tehdä hyväntekeväisyyttä ulkoiluttamalla vanhainkodin vanhuksia. Kun te punikkianarkistit saitte tietää asiasta, niin painostitte vanhainkotia kieltämään tämän.

  Kaksinaismoralisminne raatokukka haisee todella pahalta. No, ei mikään yllätys kun tietää keiltä teidän läpikotaisin paha ja sairas ideologianne ja ihanteenne ovat peräisin. Voit lässyttää ”salaliittoteorioista” aivan rauhassa, mutta te toimitte juuri siten kuin nämä kulisseissa piileskelevät roistot haluavatkin:

  JUUTALAISTEN VAPAAMUURARIEN JOUKKO.

  7. Me esiinnymme työmiehen pelastajina tästä ikeestä tarjoamalla hänelle paikan joukkomme riveissä, sosialistisessa, anarkistisessa ja kommunistisessa armeijassamme, jota aina tuemme sekä rahallisesti että moraalisesti muka yleisinhimillisen veljeyden nimissä, mutta todellisuudessa yhteiskunnallisen vapaamuurariutemme vaatimusten mukaisesti (Ezekiel 13:10-16; Matteus 7:23-27). Ylimystö, jolla oli oikeus käyttää hyväkseen työtätekevän kansanluokan työtä, tahtoi sen pysyvän kunnossa, terveenä ja ravittuna. Meidän etumme ovat päinvastaiset, me vaadimme ei-juutalaisten rappeutumista.

  1. Pitääkö niitä vanhuksia ”ulkoiluttaa” rasistisen järjestön tunnuksissa? Jos ei ole tarkoitus ajaa tällaista agendaa, eikö niitä vanhuksia voisi ihan vaan käydä ”ulkoiluttamassa” vapaaehtoisena? Voisi olla vanhuksillekin kivempi kokemus kuin joutua lelunatsien keppihevoseksi.

  2. Jussi Salminen
   4.12.2018, 17:31

   Aika nopeasti antisemiitti Tillanen saa kierroksia koneeseen. Niitä tarvitaankin, sillä eihän kukaan täysjärkinen enää vetoa Siionin viisaiden pöytäkirjoihin, jotka todistettiin väärennöksiksi melkein sata vuotta sitten.
   Jotkut täällä ovat punikkianarkisteja, toiset kanniskelevat paskaa muovipussissa Helsingin keskustassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *