Sanan voimalla
Sanan voimalla

Pääkirjoitus: Nyt juhlitaan!

Suomi täyttää sata vuotta. Tämä ihana maa, jossa kaikesta marmatuksesta huolimatta asiat ovat paljon paremmalla tolalla kuin monessa muussa maailmankolkassa.

Marja Aarnipuro
Marja Aarnipuro

Suomi on turvallinen ja puhdas. Meillä on ihanan erilaiset vuodenajat. Kaikki saavat käydä koulua ja jokaisen terveyttä hoidetaan. Turvaverkko pelastaa kyydistä pudonneet. Tästä kaikesta kuuluu kiitos itsenäisyytemme puolustajille ja joka ikiselle isänmaamme ahkeralle rakentajalle.
Satavuotista Suomea on syytä juhlia myös Avun sivuilla. Teemme sen tietysti yhdessä teidän kanssanne, armaat lukijamme.
Vuonna 2017 jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on Suur-Apu, joka on kaikin puolin isompi. Suurlehdessä on 24 sivua enemmän hyvää luettavaa. Se on myös sivukooltaan suurempi!
Kaikkien Avun numeroiden luettavuus paranee entisestään, sillä suurennamme juttujemme kirjasinkokoa ensi numerosta alkaen.
Suur-Avun helmi on Pintaa syvemmälle -kokonaisuus. Tammikuussa teemanamme on päihteet, ajankohtainen aihe paitsi tipattoman tammikuun vuoksi, myös huumetilanteen kärjistymisen takia.
Suomen 100-vuotisvuonna juhlimme Avussa myös suomalaista koulua ja sen opettajia yhdessä HundrEDin kanssa. Hanke auttaa kouluja muuttumaan etsimällä ja levittämällä innostavia innovaatioita Suomessa ja ympäri maailmaa. Avun 4/2017 teema on ”Kehu opettajaa”. Siinä lukuisat tunnetut suomalaiset pääsevät muistelemaan kouluaikojaan.
Avun uutta vuotta kannattaa siis odottaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *