Melanie ja minä

Näyttökuva 2017-05-03 kello 12.24.45

Saako keski-iässä fanittaa? Se tuntuu hieman nololta, mutta tiedän monia ikäisiäni henkilöitä, jotka salaa ihailevat jotakin esiintyjää, oli sitten kyseessä oopperalaulaja tai Madonna.

Viimeiset kuusi vuotta idoli… suosikkilaulajani on ollut Melanie C. Olin väärän ikäinen Spice Girls –yhtyeen faniksi (se oli enemmän 16 vuotta nuoremman pikkusiskoni tonttia), mutta Sporty Spice oli aina suosikkini. Elämänkriisin keskellä ystäväni suositteli minulle Melanie Chisholmin soolotuotantoa, mistä olen ikuisesti kiitollinen. Melanien biisit ovat olleet minulle siitä asti todella tärkeitä.

Näyttökuva 2017-05-03 kello 11.34.51

Olin katsonut YouTubesta Melanien keikkoja. Hän oli mielestäni aivan huippu live-esiintyjä. Toivoin hartaasti, että voisin itsekin joskus päästä Melanien keikalle. Tänä keväänä hän esiintyi Berliinissä ja palaset loksahtivat kohdalleen niin suotuisasti, että pääsin näkemään suosikkini livenä!

Tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun menin yksin keikalle. Jännitin kovasti, koska keikka oli minulle tuntemattomalla alueella Tempelhofin lähellä. Jännitin myös yksin menemistä. Mitä jos se tuntuisi oudolta? Ei tuntunut. Paikalla oli salillinen kovan luokan Melanie-faneja. Ei tuntunut yhtään siltä, että olisin ollut yksin! Olimme kaikki samaa heimoa – ihana yhteisöllisyyden kokemus.

Näyttökuva 2017-05-03 kello 11.35.10

Melanie C veti aivan mielettömän keikan. Hän pani itsensä likoon täysillä, lauloi, tanssi ja riehui lavalla. Olin noin viiden metrin päässä, joten erotin kaikki Melanien ilmeetkin! Keikka oli upea elämys, sekä Melanien että yleisön takia. Melaniesta huokuu parinkymmenen vuoden esiintymiskokemus, hän oli todella rento esiintyjä, mutta samalla hurjan energinen ja innostunut. Hänen biisinsä ovat hienoja, niiden sanoitukset ovat minulle tärkeitä.

Olen onnellinen, että uskalsin mennä yksin keikalle!

Näyttökuva 2017-05-03 kello 12.24.28

Melanien biisit toimivat sekä rokkiversioina että akustisesti (täällä). Berliinin konsertti oli rokkaava – joskus haluaisin päästä myös unplugged-keikalle.

Kuvat Instagram

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *