Week In a Minute #4

Käydään säännöllisen epäsäännöllisesti kaverin kanssa Kuusijärvellä savusaunassa ja avannossa. Erittäin tykki tapa rentoutua arki-iltana ja vaihtaa kuulumiset. Maanantai on siihen jotenkin erityisen sopiva päivä. Jos työviikko alkaa vähän nahkeasti niin parin tunnin saunailta alkuviikkoon piristää kummasti. Kuusijärvellä myös käsittääkseni ruuhkaisimmat illat on juuri viikonloppuisin, jolloin lauteilla saattaa olla tunkua. Kuusiksen savusauna on tietääkseni pääkaupunkiseudun ainoa julkinen savusauna. Suosittelen vahvasti.

Tuli myös soiteltua kitaraa. Olen koittanut treenailla jazz standardeja ja tähän mennessä hoituu Autumn Leaves, Blue Bossa, Misty ja Black Orpheus joten kuten.  (sekä komppi että melodia) Aloin soittaa kitaraa joskus 25 vuotta sitten, mutta olen pitänyt paljon pitkäkin taukoja välissä. Intissä myin rahapulassa kitarani pois ja siihen väliin taisi tulla ainakin 7 vuoden tauko. Olen haaveillut taas alkaa käydä soittotunneilla, mutta ainoa este on oikeastaan se, että en pysty tällä hetkellä lupaamaan itselleni että kerkiäisin treenaamaan. Treenaaminen soittotuntien välissä on oleellinen asia. Haaveilen myös bändisoittamisesta, koska yhdessä soittaminen on ihan eri juttu. Yksin soittelu on lähinnä vain treenaamista.

Oon välillä miettinyt miten etuoikeutettu olen oman duunin takia. Perjantaina kävin kuvaamassa yhtä metsuria Kotkan lähistöllä. Otettiin kuvat ja sen jälkeen kärtsättiin makkarat ja juotiin kahvit päälle. En vaihtaisi omaa työtäni mihinkään toiseen.

Tänään sunnuntaina odoteltiin Veetin kanssa sateen loppumista koko aamupäivä ja pelattiin pleikkaria. Kuten sääennuste kertoikin, heti puolen päivän jälkeen taivas repesi ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Oli todella keväinen fiilis. Videolla Veeti ottaa lepoa Sipoon Ängesbölen tulipaikalla. Hauska jäbä: vilkas, mutta joskus taas saattaa ottaa yhtäkkiä nokoset oudoissakin paikoissa. Olen koittanut viedä noita lapsia metsään ainakin kerran viikossa. En osaa tarkalleen perustella miksi, jotenkin vain tuntuu siltä, että suhde luontoon on näinä aikoina jotenkin korostetun tärkeetä.

Hauskaa viikkoa kaikille!

– Vettis

Katso video alta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *