Dorka-Donald

FullSizeRenderIhmisten haukkuminen vähättelevillä lempinimillä antaa aina älykkään ja mieleltään kypsän vaikutelman.

Kun luitte tuon otsikon, niin jokaisen ensimmäinen ajatus oli, että kylläpä on tavattoman fiksu ja henkisesti tasapainoinen nero tuo Tiittula, kun tuollaisen sutkautuksen keksi.

Dorka-Donald on keksinyt pilkkanimen melkein kaikille poliittisille vastustajilleen. Viimeksi Steve Bannonista tuli Sloppy Steve kun tämä oli puhunut liikaa kohukirja Fire and Furyn tekijälle Michael Wolffille. Muiden solvaaminen, itsensä kehuminen ja lukemisen korvaaminen FOX Newsin tarjonnalla onkin nostanut Dorkan yhdeksi aikamme merkittävimmistä ajattelijoista.

FullSizeRender

Muiden polkeminen nostaa omaa arvoa aina. Oman älykkyyden mainostaminen nostaa sen tietysti vielä korkeampiin sfääreihin. Ja jonkunhan se kehuminen on tehtävä, kun kateelliset luuserit eivät sitä tee! Aivan kuten Dorka-Donald, niin en minäkään omalla älykkyydelläni muuten rehentelisi, mutta kun olen käynyt parhaat koulut (Mäkelänrinteen Lukio ja Helsingin Yliopisto).

Ja toisin kuin Donaldin kohdalla, minun korkea älykkyysosamääräni on sentään julkista tietoa. Kuten kaikki tasapainoiset ihmiset, tein itse jutun Ylen tv-uutisiin siitä, kuinka kävin Mensan testissä ja sain aivan fantastiset luvut.

Henkistä kypsyyttä osoittaa myös se, ettei anna minkään asian tai henkilön vaivata itseään kohtuuttomasti. Itse olen jo aikoja sitten toipunut tappiosta vuoden 1996 kunnallisvaaleissa. Dorkan kohdalla tämä voittajaominaisuus kirkastuu kun katsoo, miten hienosti hän suhtautuu edeltäjäänsä Barack Obamaan ja tämän saavutuksiin.

FullSizeRender

Esimerkiksi tästä käy kannattajille lähetetty kysely, jossa Obaman suoritusten arvioinnille on annettu kohteliaasti yksi vaihtoehto enemmän. Ja ei kai nyt kukaan muutenkaan antaisi Tasapaino-Trumpin ensimmäiselle vuodelle arvosanaa ”poor”?!

IMG_0339

Myös tosiasioiden tunnustaminen ja kritiikin sietäminen ovat tyypillisiä tasapainoisten ihmisten ominaisuuksia. Niinpä avarakatseinen Donald on päättänyt antaa oikein palkintoja niille tiedotusvälineille, jotka ovat häntä vastaan rikkoneet.

FullSizeRender

Älykkyyttä on myös ymmärtää oma valtansa ja sen seuraukset. Ydinasenapin koolla rehentely epästabiilille diktaattorille ei ehkä äkkiseltään kuulosta kovin fiksulta, mutta kun sen tekee Yhdysvaltain presidentti se on automaattisesti nerokasta. Jotain, mitä me tavalliset kuolevaiset emme vain ymmärrä.

Wolffin mukaan yksikään henkilö edes Dorkan lähipiirissä ei pidä tätä pätevänä virkaansa ja myös lukuisat mielenterveyden asiantuntijat ovat esittäneet huolensa miehen kyvystä hoitaa vaativaa tehtäväänsä. Onkin huojentavaa kuulla, että Yhdysvaltain presidentti on omasta mielestään tasapainoinen nero, joten mitään syytä huoleen ei ole.

FullSizeRender

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *