Tv-mainoksia yhden hengen yleisölle

Donald Trump rakastaa televisiota. Hän menestyi esiintymällä kameran edessä ja himoitsee television tuomaa julkisuutta.

Trump myös rakastaa television katsomista. Hän seuraa kaapelikanavien uutislähetyksiä tuntikausia joka päivä ja ne ovat hänelle keskeisin tietolähde.

Usein Trumpin kiukkuiset twiitit tulevat vain muutama minuutti sen jälkeen kun hän on saanut niihin kimmokkeen katsomastaan ohjelmasta – yleensä FOX Newsilta.

IMG_1178

Jo kampanjan aikaan moni huomasi, että paras tapa kiinnittää Trumpin huomio, oli mennä vieraaksi ohjelmaan, jota tämä katsoo. Jopa omat neuvonantajat käyttivät tätä strategiaa.

Nyt Trumpin suosimien ohjelmien mainosajasta ja vieraspaikoista käydään kovaa kisaa juuri samasta syystä.

Myös Trumpin ihon alle pääsee parhaiten television avulla. Saturday Night Liven sketsit ovat paitsi hyvin kirjoitettuja, myös äärimmäisen vaikutusvaltaisia.

Trump hermostuu aina kun Alec Baldwin esittää häntä, ja Melissa McCarthyn irvailu lehdistösihteeri Sean Spicerille on sekin osunut maaliinsa.

https://www.youtube.com/watch?v=fbhz3XcNzGU

Trumpista on kiva solvata muita, mutta hän hermostuu heti jos joku nauraa hänelle.

Omaa myöhäisillan Last Week Tonight -showtaan vetävä John Oliver on vienyt Trumpille tv:n avulla naljailun astetta pidemmälle.

Hän on oikeasti ostanut mainosaikaa juuri Trumpin katsomista FOX:n, CNN:n ja MSNBC:n aamuohjelmista ja käyttää slotit niin sanotun presidentin sivistämiseen.

(mainosten osuus ohjelmassa alkaen kohdasta 21.11.)

IMG_1181

Ensimmäinen rennonletkeän cowboy-hahmon lukema infopaketti ajettiin ulos maanantaina. Siinä kerrottiin, mistä elementeistä Yhdysvaltain ydinpuolustus koostuu.

Tulevissa mainoksissa valistetaan muun muassa, että kaikki mustat eivät asu slummeissa, ja että vaikka joskus olisi kylmää, niin se ei tarkoita, ettei maapallo lämpenisi. ”Sotket sään ja ilmaston, kamuseni!”

Nyt jäädään odottamaan, meneekö viesti tätä kautta perille.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *