Lyhyet sitaatit

– Monet suomalaiset, joilla orgasmi keskeytyi, kun hommalaiset eivät polttaneetkaan tamperelaista pizzeriaa, ottavat nyt hyvitystä korkojen kera. Tiedoksi, että en kadu mitään kirjoittamaani, enkä ota minkäänlaista vastuuta Breivikin teosta, ja aion jatkaa samalla linjalla, koska huono maahanmuutto on huonoa ja monikulttuurisuus hanurista Breivikin teosta riippumatta.

Näin arvokkaasti päivitti kansanedustaja ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho facebook-sivunsa. Kirjoitus otetiin kannattajajoukoissa vastaan hurraten ja naurunröhähdyksiä päästellen. Olihan se taattua Halla-ahoa ja ehtaa Hommafoorumia kahdella alapääviittauksellaan. Koska huono on hanurista, niin mitäpä sitä selittelemään.

Helsingin Sanomien kolumnisti Kari Huhta vastasi tänään Halla-aholle osuvasti näin:

-Maailmansa Breivik on kuitenkin rakentanut äärioikeistolaisten ja islaminvastaisten ryhmien ajatuksista ja tavoitteista. Hän kehui maahanmuuttokriittisiksi ilmoittautuvia ryhmiä, kuten perussuomalaisia. Suomalaisilla maahanmuuttokriitikoilla on hyvät syyt ärtyä Breivikin ei-toivotuista kehuista, mutta niiden torjuminen ei ole ongelmatonta. Maahanmuuttokriitikot itse kytkevät ääri-islamilaisen terrorin islamiin uskontona ja kulttuurina. Breivikin anti-islamilaista terroria ei voi heti perään pitää irrallisena Euroopassa vahvistuneesta islaminvastaisuudesta. Oikeistoryhmiltä sopii odottaa samaa kuin islamilaisilta järjestöiltä on toistuvasti odotettu: poliittisen väkivallan tuomitsemisen pitää olla ehdotonta eikä omilla poliittisilla tavoitteilla näpertelevää.

Koska lukijani ovat fiksuja, ei minun tarvitse selittäää näitä sitaatteja mitenkään. Jokainen osaa vetää omat johtopäätöksensä ja miettiä, kumpi puhuu järkevämpiä.

Kommentit (2)
  1. Typerä tai ei, Halla-aholla näyttää olleen kuitenkin riittävästi kannatusta, luoja ties mistä syystä, että hän on päässyt eduskuntaan..

  2. Enoch Nitti
    26.7.2011, 16:01

    kansanedustaja edustaa kansaa, tarkoittanee sitä että äänestäjät ovat edustajansa kanssa samaa mieltä aina jostakin asiasta

Kommentointi suljettu.