Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Rakkauden apostoli

Alusta saakka luomisen päämääränä on ollut rakkauden täyttämä täydellinen universumi. Alussa kaikkeus oli yhdessä pisteessä, johon sisältyi potentiaalisena koko nykyinen maailma. Universumin syntyhetkellä ykseys hajautui moneudeksi, joka mahdollisti rakkauden vapaan virtaamisen ja sen esteenä olevan pahan eriytymisen. Nykyisen maailman tehtävä on pahuuden suodattaminen ja sen lopullinen hävittäminen. Tämän puhdistumisprosessin kautta nykyinen universumi jalostuu täydelliseksi, ja luomisen päämäärä toteutuu.

Inhoan vallan väärinkäyttöä. Tällä hetkellä inhoan erityisesti mediavallan väärinkäyttöä. Jatkuvasti mediassa valehdellaan kansalaisille. Valitsen tarkoin ne väylät, joiden kautta tulen julkisuuteen, ja esiinnyn omilla ehdoillani…Sopuleiksikin heitä on kutsuttu, mutta minä näen eduskunnan käytävillä verenhimoisia hyeenoja. Demokraattisesti vaaleilla valituilla kansaedustajilla on vastassaan röyhkeä, ylimielinen ja valehteleva roskajoukko. He eivät kunnioita ketään – sen tähden en itsekään heitä arvosta pennin vertaa. Julkisen sanan neuvosto on korppi. Mätämunien takia koko ammattikunta tulee halvaksi. Onneksi kansa ei ole yhtä tyhmää kuin tiedonvälittäjänsä vaan osaa itse hakea totuuden valheiden verkosta.

Mitähän yhteistä mahtaa olla näillä kahdella tekstillä? Niiden molempien takana on kansanedustaja James Hirvisaari. Ensimmäinen ote on Bittikirkon sivuilta kopiotu ja jälkimmäisessä on otteita Hirvisaaren pari päivää sitten julkaistusta blogitekstistä.

Bittikirkossa universaalin rakkauden sanomaa julistava henkilö muuttuu poliitikkona sappea tihkuvaksi vihaajaksi. Minun on hyvin vaikea ymmärtää näin kahtiajakautunutta persoonaa. Suoraan sanottuna tekstit ja tyylit poikkeavat  niin täydellisesti, että ne kumoavat toisensa. Kumpikaan persoonallisuus ei ole uskottava.

Minulla ei ole mitään uskontoja eikä niiden tunnustajia vastaan. Tunnen monia hienoja uskovaisia ihmisiä, jotka elävät kuten opettavat. Tunnen myös niitä, jotka puhuvat uskonnon sanomaa, mutta toimivat täsmälleen sen vastaisesti. Heitä sanotaan tekopyhiksi.

Yrityksistäni huolimatta en löydä kunnon sanaa kuvaamaan henkilöä, jonka viesti muuttuu foorumin mukaan näin täydellisesti. En uskalla arvailla, millainen hän mahtaa olla teoissaan.

Jätän mielipiteiden muodostamisen lukijoiden varaan. Bittikirkon löydätte täältä index.htm ja Hirvisaaren jo kuuluisuutta saaneen uusimman blogin täältä 83548-vallan-vaarinkaytto