Lippu korkealle

”Puolueessa on monenlaisia fasisteja. Hulluimmat ovat hakeneet kansallissosialistisen Kansallisen Vastarintaliikkeen jäsenyyttä, toiseksi hulluimmat hyväksyneet fasistisen Suomen Sisun periaateohjelman, kolmanneksi hulluimmat allekirjoittaneet rasistisen Nuivan vaalimanifestin ja neljänneksi hulluimmat taputtelevat  kolmea ensimmäistä ryhmää selkään uskaltamatta itse hakea, hyväksyä tai allekirjoittaa. Sitten ovat tietysti ne loput. Raja näiden loppujen ja edellisten välillä on toistaiseksi epäselvä.”

Tämän alkuperäistä kirjoittajaa en valitettavasti tiedä. Kopioin tekstin erään fb-kaverini seinältä ja hän mainitsi sen olevan peräisin joltain omalta kaveriltaan. Olipa kirjoittaja kuka tahansa, niin hän on kiteyttänyt hyvin perussuomalaisten tämänhetkisen sisäisen ongelman.

Kansanedustaja Juho Eerolan nykyisen avustajan Ulla Pyysalon vuoden takainen hakemus Kansallisen Vastarintaliikkeen jäseneksi menee tutkittavaksi puolueen sisällä. Kuten hyvin tiedetään, on KVR avoimen rasistinen ja kansallissosialistinen ryhmä, joka ajaa demokratian lopettamista ja rotupuhtaan militaristisen yhteispohjoismaisen johtajavaltion perustamista. KVR hyväksyy myös väkivallan käytön. Gay Pride-kulkueen kimppuun kaasuhyökkäyksen tehneistä yksi mies oli hakenut KVR:n jäsenyyttä.

Pyysalo on varmasti harvinainen hakija tähän joukkoon, koska enemmistö perussuomalaisista ei halua olla missään tekemisissä järjestön kanssa. Ei varmaan halua enää Pyysalokaan, ainakaan julkisesti. Hänen esimiehensä Eerolan mukaan jäsenhakemus ei kuitenkaan nyt niin kovin väärin ole.

Monet puolueen kansanedustajat, Eerola mukaanlukien, kuuluvat tai ovat kuuluneet Suomen Sisuun. Tämän SS:n periaateohjelma on lähes suora kopio kansallissosialistien pääideologi Alfred Rosenbergin teoksesta Uutta Eurooppaa kohti – Puheita ja kirjoitelmia (Otava 1942). Kirjaa on suositeltu jäsenten luettavaksi. Lisäksi ohjelma sisältää päivitetyn version Suomen 1930-luvun äärioikeiston julistuksista.

Nuiva vaalimanifesti väittää olevansa ”maahanmuutokriittinen”, mutta tosiasiassa se on pelkkää huonosti peitettyä rasismia. Aika moni on sen allekirjoittanut. Niitä selkääntaputtelijoita ja vähättelijöitä tuntuvat sitten olevan melkein kaikki äänessä olevat puolueen jäsenet ja kannattajat. Kerrankos sitä kännissä tai muuten vain epähuomiossa tulee haettua uusnatsien jäsenyttää ja maahanmuuttajat nyt joka tapauksessa ovat vain stalinististen vihreiden hyysärikukkahattutätien lempilapsia.

Puolueen sisällä pitäisi nyt nousta esiin kaikkien niiden loppujen, jotka haluavat tehdä selvän pesäeron ääriliikkeisiin. Oikeastaan kaikkien näiden äärilikkeiden kannattajien myös puolueen ulkopuolella – se KVR:n jäsenyyttä hakenut pirkanmaalainen Vasemmistoliiton kunnallispoliitikko mukaan lukien – pitäisi lopettaa ujostelunsa ja lakata toimimasta kuin sorrettu ja vainottu salaseura. Perustuslaissa kaikille taattu sanan- ja kokoontumisvapaus antaa heille siihen täyden oikeuden. Näin ainakin meille sivusta seuraajille tulisi selväksi, kuka edustaa mitäkin ajatussuuntaa.

Heidän pitäisi nostaa selvästi näkyvät hakaristitunnukset esiin ja mennä kadulle marssimaan Horst Wesselin tahdissa. Kansan reaktio sitten kyllä kertoisi, mikä on heidän todellinen kannatuksensa. Se saattaisi myös säikäyttää puolueen tekemään joitain johtopäätöksiä.

Nyt sitten joku syyttää natsikortilla pelaamisesta ja sanoo, että kansallissosialismi on eri asia kuin natsismi. Jokainen ideologia, joka pohjautuu natsien ideologiaan, on kyllä ihan sitä itseään.

Kommentit (6)
 1. Persujen ”äänessä olevat kannattajat” eivät kerta kaikkiaan voi edustaa äänestäjien enemmistöä.

  Kieltäydyn uskomasta, että suomalaisista melkein 20% on niin tyhmiä kuin ne nimettömät ja nimin esiintyvät puoluekaaderit, jotka luikertelevat limaisten kivien alta nettifoorumeille heti kun joku johtava toveri pääsee otsikoihin.

  Olisi tietysti mielenkiintoista nähdä mitä em. aktivistit kirjoittaisivat jos joku johtava toveri tekisi tai sanoisi jotain fiksua. Ei mutta sehän jo nähtiin tänään Hesarissa: toveri Ruohonen-Lernerin STT:lle antaman lausunnon kirvoittama uutinenkin on ”ajojahtia” ja ”mustamaalaamista”!

  Ehkä perussuomalaiset pitäisivät täydellisestä uutispimennosta?

 2. auvo rouvinen
  2.11.2011, 17:41

  Muuten, natsitkin olivat maahanmuuttokriittisiä.

  Ja ihmeesti nuo opit kuitenkin sekoittuvat uskontojen vainoon jota sitten perustellaan muilla ”tieteellisillä” perusteilla.

  Siis ottaen huomioon että sen kummemmin Hitler kuin nykyiset ”maahanmuutto kriitikot” tuskin kovinkaan uskonnollisina itseään pitävät.

Kommentointi suljettu.