Henkilökohtaisuuksia

Sain aatonaattona kirjoittamaani tekstiin kommentin Finnish Defense Leaguen edustajalta. Hänen mielipiteensä on kokonaan luettavissa tämän jutun kommenttiosassa  sananvapaata-joulua

Sen lisäksi sama henkilö kommentoi blogiani FDL:n omalla fb-sivulla näin:

”Timosen Saku, ”Uuninpankonpoika”, kuuluu niihin bloggareihin, jotka tykkäävät paukutella henkseleitä vouhottaen FDL:n pahuudesta, suvaitsemattomuudesta, rasismista, suvaitsemattomuudesta jne. Sanomattakin selvää on, että Saku ei ole perehtynyt FDL:n linjaan, imagoon ja strategiaan sen kummemmin. Selkeästikin riittää, että radio-ykkösen suojatyöpaikkatoimittaja Peltosen Heikki nimittelee meitä roskasakiksi. Näin punakaartilaishenkinen oikeus on langettanut kenttätuomionsa ja siksipä raapustelun ei tarvitse pohjautua objektiivisuuteen.

Viimeisimmässä kirjoituksessaan Saku päivittelee sitä, miten me islamofobistiset rasistinnahjukset jaksamme keuhkota niin hirveästi siitä, että sheikki Khalid Yasinin kaltainen vihasaarnaaja on tulossa maahamme julistamaan jihadin tulikivenkatkuista vihasanomaa. Meillähän on sananvapaus! Tässä palautteeni Sakun henkiseltä tasoltaan sangen puberteettiseen vuodatukseen:

Kehoitan Uuninpankonpoikaa mitä ystävällisimmin perehtymään asioihin syvällisemmin, ennen kuin alkaa vuodattaa pubrteettista besserwisserismiin pohjautuvaa verbaalia ripuliaan. Jos tämän kirjoittelun tarkoitus on  tyystin terapeuttinen, niin asian laita silloin tietenkin on toinen…”

Kummallakohan meistä oikein on se verbaaliripuli, minulla vai FDL:n agentilla 007? Mahtipontinen ylevyyden tavoittelu kaikkine kirjoitusvirheineen antaa sen verran naurettavan vaikutelman, että on pakko todeta FDL:n tekevän itse itsestään pilkkaa.

Olkiukkojen rakentamisen kiihkossa 007 unohti nähtävästi lukea blogini. En maininnut siinä sanallakaan FDL:n osuutta Khalid Yasinin maahantulon vastustamisessa. Tällainen marginaaliporukka ei kiinnostaisi minua ollenkaan, elleivät he kiiruhtaisi blogiini ottamaan loukatuksi tulemisen kunniaa. Minä en tiedä, kuka on toimittaja Heikki Peltonen. Marttyyrimaisessa itsruoskinnassaan FDL löytää kirjoituksestani jopa punakaartilaishenkistä kenttäoikeutta.

Kuten eräs kaverini kerran totesi, on näiden ihmisten kanssa kiisteleminen yhtä toivotonta kuin shakin pelaaminen pulun kanssa. Se kaataa kaikki nappulat, paskoo pelilaudalle ja menee nurkan taakse leuhkimaan kavereilleen voittoaan.

Itse aiheseen palaan vielä sen verran, että Suomessa tosiaan on sananvapaus. Perustuslain 12 §:n mukaan meillä ei ole ennakkosensuuria, mutta sanomisistaan voi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen jälkikäteen. Sanaa ”vihapuhe” ei lainsäädäntö tunne ollenkaan. Maahantulon estämisperusteista ja maastakarkoittamisesta voi lukea Ulkomaalaislain 148-150 §:stä.

FDL:n tiedän vastustavan ääri-islamia ja sharia-lain käyttöä Suomessa. Niin vastustan minäkin, mutta uskallan tehdä sen ihan omalla nimelläni. Uskontoon perustuva yhteiskunta muuttuu terroriksi ja Suomessa noudatetaan Suomen lakia ilman mitään rinnakkaisjärjestelmää.

Jotta tämä joutava rähinä ei jatkuisi, niin tulen rajoittamaan FDL:n sananvapautta törkeästi omassa blogissani. Sallin heidän edustajiensa kommentit vain siinä tapauksessa, että ne kirjoitetaan oikealla nimellä. Mahdollisesta henkisestä puberteetistani huolimatta minulla on jo sen verran ikää, että en jaksa näitä salaseuraleikkejä.

Voitte kyllä jatkaa minun herjaamistani omalla seinällänne, mutta tehkää sitä ennen ryhmästä salainen. Aion nimittäin vähän aikaa seurata teidän juttujanne, enkä epäröi tehdä rikosilmoitusta mahdollisista kunnianloukkauksista ja laittomista uhkauksista.

Kommentit (7)
 1. Pirkko Limnell
  26.12.2011, 11:57

  Itse asiaan puuttumatta: minä kuuntelen mielelläni toimittaja Heikki Peltosta. Hän vaikuttaa Ykkösradiossa ja on aikansa pomona oltuaan palannut vielä ennen eläkeikää rivitoimittajaksi. Hyvä radioääni ja persoonallinen ote työhön. Perehtyy asioihin ja on vielä komeakin (minusta), vaikka sehän ei ole etu radiossa sen kummemmin.

 2. Mauno Maunola
  26.12.2011, 13:08

  Tänne vaan en pelkää mitään missä nämä ääliöt ovat.
  Tässä kaupungissa yksi ex-nyrkkeilijä veti pataan viittä liivi pelleä moottoripyörä kerhosta. täys ääliöitä kaikki ilman aivoja.
  Ovat täysin pellejä.
  mauno

Kommentointi suljettu.