Varsinainen agitaattori

Perussuomalaisella puolueella on yksi näkyvä puolestapuhuja, joka yhtä muiden tavoittamaa kannattajaa kohti saa luultavasti ainakin sata muuta karkoitettua mahdollisimman kauaksi. Hän toimii nykyisin facebookissa natsiaatteellisella salanimellä Leon Degrelle, koska hänen oikean nimensä erilaiset kirjoitustavat kai pääsivät loppumaan useiden tilinsulkemisten takia. Hän ei ole ihan kuka tahansa rivijäsen, mutta en viitsi mainostaa hänen oikeaa nimeään.  Hänen tyylinsä tuntien tulen muutenkin saamaan tankkiautollisen lietelantaa niskaani, vaikka vain siteeraan pelkästään häntä itseään eräässä  tämänpäiväisessä keskusteluketjussa.

Näin siis Leon:

Olen varma, että kansalaisten silmälaput tippuvat ja saamme nationalistisen hätätilahallituksen jo seuraavissa eduskuntavaaleissa. Tämä kansallinen hallitus säätää karkoituslain, minkä nojalla kaikki ääri-islamistit, raiskaajat ja rikolliset karkoitetaan välittömästi maasta. Luonnollisesti armeija, poliisi ja virkamiehet tottelevat vain sisäministeriä esim. Jussi Halla-ahoa. Myös vihervasemmistolaisten maanpetturien ja mustalaisten uudelleenkoulutusleirit tullaan näkemään, ehkä myös homojen eheytyskurssit samoissa leireissä.

Suomessa kaikki valta kuuluu luonnollisesti kansalle, mutta täällä hädän hetkellä Timo Soinista pitäisi tehdä kansamme ylin tuomari. Hänen ja perussuomalaisten avulla voisimme taata yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuden ja kestävän rauhanomaisen kehityksen ilman rikollisia aineksia ja äärimielipiteitä viherpunikkien suunnalta. Samoin käynnistää odotetut vihamielisen väestönosan karkoitukset lähtömaihinsa.

Fiksut saksalaiset käyttivät jo -30 luvulla ns. kaasutusbusseja likvidoimaan epäilyttävät ainekset. Uuden nationalistisen hallituksen pitää harkita samaa käytäntöä lähiöissä valtaan tultuaan. Tunnen paljon vapaaehtoisia kuskeja…

Tämä mies tuntuu suunnittelevan ihan täyttä päätä vallankumousta, totalitaarista johtajavaltiota ja kansanmurhaa. Onkohan puoluejohto tietoinen hänen puheistaan ja jos on, niin aikooko se tehdä asialle mitään?

Kommentit (7)
  1. Enoch Nitti
    22.1.2012, 19:59

    ei tuota voi ottaa vakavasti. pahempaa on piilevä ja näennäisesti suvaitseva vihanpito.

  2. Ettei tosiaan ole trolli, siis irvailija? Sakarias Lehtomäen (http://sakarias.vuodastus.net) tyyliin.

Kommentointi suljettu.