Ai son SE jätkä…

Olen sanut kaksi uutta ”ihailijaa”, joista ainakin toinen väittää tuntevansa lainsäädännön ja oikeuskäytännön paremmin kuin minä. Herrat Heikki Gabrielsson ja Jani Sviddunääs Salomaa eivät ole olleet järin ihastuneita heidän ennakkoluuloihinsa ja vihaansa kohdistamaani kritiikkiin. Näin rattoisasti he rupattelevat ryhmässä Ääri-islamin ”monikulttuuri” tuhoaa lastemme tulevaisuuden:

sviddu-1a sviddu-2b

Ainakin Salomaa närkästyi jutustani Lain kanssa leikkimistä. Siinä kerroin, että perusteettoman esitutkintapyynnön tekeminen kuvakaappauksista saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa ilmoitukseen väärästä ilmiannosta. Varoitin myös ilmoittamasta kunianloukkausrikoksesta, jos ainoa näyttö on kuvakaappaus, joka todistaa ilmoituksen tekijän itsensä syyllistyneen pahempaan rikokseen eli kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Kuten kuvista näkyy, olen siis ihan pihalla lainsäädännöstä. Itse kyllä omat opintoni tiedän, mutta lakiasiantuntija Salomaan osaamisesta ei ole mitään muuta näyttöä kuin hänen omat väitteensä siitä, että minä en tiedä mitään. Aika vakuuttavaahan se sellainenkin on, ainakin Gabrielssonin ja hengenheimolaisten mielestä.

Voisin ihan oikeasti keskustella juridiikasta Salomaan kanssa, mutta se on täysin mahdotonta paristakin syystä. Ensinnäkään hän ei tunnu tietävän yhdenkään rikoslain pykälän sisältöä, saati sitten tulkintaa. Hän ei edes löydä rikoslaista niitä pykäliä, joista itse luulee puhuvansa. Luultavasti hän ei löydä lakikirjoista edes rikoslakia.

Toiseksi hänen keskustelutyylinsä on juuri tuo kuvissa näkyvä. En tiedä asiaa enkä väitä mitään, mutta juuri tuollaista puhetta kuulee rikoksesta epäillyn suusta ennen oikeudenkäyntiä. Oikeusalissa sitten istutaankin pissit housussa, mutta heti ulkona on taas täysi uho päällä.

Ja huomatkaa, että en väitä Salomaan taustasta yhtään mitään, kun en sitä tiedä. Kerroin vain yleensä ihmisistä, joita olen jonkin verran tavannut. Saavathan nämä asiantuntijat toki keskustella. Pitäisi kuitenkin muistaa, että tuntemattomaan veteen ei kannata hypätä pää edellä.

Kommentit (30)
  1. Joni Pelkonen
    27.1.2012, 10:18

    Tuollainen kommunikaatio lienee tarkoitettu omille, sen tarkoituksena on paitsi purkaa ahdistusta, myös yrittää pitää omaa porukkaa kasassa. Vankilat ovat täynnä kavereita jotka eivät mielestään tehneet juuri mitään. Seuraavaksi nämä arvatenkin ryhtyvät vähättelemään tekosiaan, ”noin mitättömästä tssä maassa saa tuomion”. Ehkä.

  2. Pauli Vennervirta
    27.1.2012, 11:06

    Vertaus pulujen kanssa shakin pelaamisesta on paljon käytetty, mutta tässä tapauksessa osuva. En olisi noista varsinaisesti huolissani, mutta kiusallisia voivat tietysti olla. Kunnianloukkaussyyte vaan perään, niin oppivat ehkä olemaan, joskin voi olla että suhtaudun heidän oppimiskykyynsä turhan optimistisesti.

Kommentointi suljettu.